Star Wars: Vadná várka

71%
Star Wars: Vadná várka

Jednotka Bad Batch se skládá z pěti experimentálních, geneticky upravených klonů, jejichž schopnosti z nich dělají nejefektivnější jednotku bojující v Klonových válkách. 





JamesConnorGeek
823 bodů
8
Seriál Star Wars The Bad Batch je novým SW seriálem roku 2021 a nástupcem Clone Wars. Za mě...se mu daří skvělé. Probíhající seriál mě hodně bavil a každý Pátek jsem shlédl každou epizodu spokojený a s nadšením. Děj tu krásně navázal na Clone Wars a Pomsta Sithu. Co musím ohledně děje hodně pochválit, je proměna Republiky na Impérium a změna klonů na lidské rekruty. Pak tu už máme Bad Batch linku, kterou jsem si užíval. Postavy tu jsou skvělé a oblíbíte si je. Já si hodně oblíbil postavu Huntera, protože to byl sebevědomí vůdce, co se snažil konat dobrá rozhodnutí pro přežití jeho skupiny. Dále se mi líbili postavy Tech, Wrecker, Crosshair, Omega, Cad Bane atd. Hudba tu byla špičková jako vždy, hlavně hlavní znělka Bad Batch, libovka! Akce byla krásná a hodně se mi líbila. Musím pochválit i za překrásnou animaci, kterou jsem jen kochal a kochal. Úžasná práce Lucasfilm! The Bad Batch je za mě úžasný nástupce a seriál. Už se těším na druhou řadu! Zatím seriál hodnotím 85%
Hyperpohon
Hyperpohon
439 bodů
7
Je to dosť rozporuplný seriál jedna epizóda je 5/5 potom ďalšia tak 2/5. Tie dobré epizódy patria medzi to najlepšie zo sveta star wars ale bohužiaľ sú tu aj tie slabé epizody. Postavy nie sú veľmi prekreslené, najmä Hunter a Wrecker. Echa zo seriálu odstránili. Jediná ok postava je Tech. Vizuál je super.


Dodatečné informace

Původní název:
Star Wars: The Bad Batch (více)
  • USA Star Wars: Vadná várka
  • USA Star Wars: The Bad Batch
Premiéra v ČR:
22. 6. 2022
Distributor:
Disney+
Země původu:
USA
Čeština:
Star Wars: Vadná várka je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch