Profilový obrázek

Cortesz

Komentáře 886

Od nejnovějších
  1. Uncharted
    Uncharted (2022)
    6
    Holland špatně, Wahlberg ještě hůř, absolutně absurdní casting. Akce celkem dobrá. Taková sterilní jednohubka, která neurazí (jsem fanda herní předlohy), ale ani nenadchne. Spíš vyšumí, zapomene se na to. Možná už se stalo.
  2. Collateral
    Collateral (2004)
    8
    Cruise výborně zahrál psychopata, oscara bych mu dal "z fleku". Ke všemu vypadal jak vlkodlak nebo Wolverine https://13movies.files.wordpress.com/2013/07/collateral-poster.jpg . Až na tu digitální kameru, ta mě srala, by to bylo za plnejch pět.
  3. Schmitke
    Schmitke (2014)
    8
    Blair Witch + Twin Peaks po česku/německu, vůbec ne špatné, cením. One man show pro P. Kurtha, výborně obsazeno a zahráno, více takových koprodukcí.
  4. Ježek Sonic
    Ježek Sonic (2020)
    6
    Možná o něco lepší než https://www.csfd.cz/film/546268-pokemon-detektiv-pikachu/komentare/ ...., ale bodově na stejno. Není to tak vážné, je to vážně jen dobrodružná komedie, Carrey mi přišel v některých momentech až moc přehrávající, ale pravděpodobně to byl účel. Cílovka jsou stejně mladší diváci a těm se to líbit bude a určitě to pro ně bude mnohem stravitelnější než již zmíněný "pikachu", který byl chvílemi depresivní.
  5. Kommissarie Späck
    Kommissarie Späck (2010)
    6
    Předtím jsem viděl českou a podobnou verzi https://www.csfd.cz/film/752094-pripad-mrtveho-neboztika/komentare/ a musel jsem jít s hodnocením níž, protože tato o 11 let starší verze je mnohem zábavnější, lépe zahraná a má cit pro parodii. Za mě milé překvapení a spokojenost.
  6. Babiččin dům
    Babiččin dům (1989)
    6
    Mám docela slabost na starší horory, tento je sice o něco slabší, ale ujde, závěrečná pointa také nebyla k zahození, slabší 3.
  7. Sleepaway Camp
    Sleepaway Camp (1983)
    6
    Těchto vyvražďovaček na táboře je celkem dost. Tento není extra známý ani extra dobrý, ale finální pointa, která mě napadala hned od začátku, byla chytrá, překvapí a zároveň i vyděsí.
  8. Critters
    Critters (1986)
    8
    Hodnocení hodně souvisí s nostalgií, často tuto blbost dávali na nově, když jsem byl malý, brácha u toho sral, ale on byl vždycky docela looser. Viděl jsem to nyní snad po 20 letech znovu a musím uznat, že je to pořád stejná prdel, která pobaví, nenudí a já mám slabost pro horory 80 let.
  9. Lyžařská akademie
    Lyžařská akademie (1990)
    6
    Z nostalgie, klasika videopůjčoven, fotr mi to tenkrát koupil k narozeninám, ale já chtěl sám doma 2 😁, chvíli jsem trucoval, ale nakonec jsem to sjížděl pořád dokola, bože, kde jsou ty časy 😓
  10. Fantastická čtyřka
    Fantastická čtyřka (2015)
    6
    Zase taková katastrofa to není, ale je fakt, že to působí jako pilot k seriálu, ovšem nevím, jestli to jde natočit lépe, protože co si budeme, samotný komiks není nic extra.
  11. Mumie
    Mumie (2017)
    6
    Podle hodnocení jsem to čekal horší, ale nakonec to ušlo. Má to zběsilé tempo, pořád se něco děje, odsýpá to, akce je dobře natočená a dokonce to má i hororovou atmosféru. Za mě dobrý, což je za tři. Původní mumie z roku 1999 s Fraserem samozřejmě o 2 levely jinde, a to bez diskuze.
  12. Neviditelný
    Neviditelný (2020)
    8
    Film má napětí, hutnou atmosféru, sem tam cool natočené scény, za mě hodně muziky za málo peněz. Jediná chyba pro mě je hlavní herečka, která sice dobře hraje, věříte jí to, ale není vůbec přitažlivá, spíše naopak.
  13. The Dirt
    The Dirt (2019)
    8
    Tuto kapelu jsem nikdy neposlouchal, znal jsem ji jen proto, že v ní hrál na bicí Tommy Lee, manžel/exmanžel Pamely Anderson, kterou všichni žrali. Ovšem film mě mile překvapil, ta kapela, ti lidé, byli opravdu hovada, film je natočen tak skvěle a nenuceně, že mě bavilo ho sledovat i když mě to vůbec nezajímalo, což tedy o něčem vypovídá, doporučuji.
  14. Útok z hlubin
    Útok z hlubin (1999)
    8
    Po čelistech asi nejlepší film o žralocích, i když je to trošku sci-fi, nevadí, zábava je to náramná. Tady byl Harlin ještě ve formě.
  15. Stáhni a zemřeš
    Stáhni a zemřeš (2019)
    4
    Celkem originální nápad, ale je to natočeno nudně, táhne se to, nudí, nic moc smrti, slabší dvě hvězdy, naštěstí to není dlouhé.
  16. Konec školy
    Konec školy (2018)
    8
    Další WTF, jako drama to funguje, mysteriózní prvky také a ten konec, to je šok. Narazil jsem na to náhodou a nelituji.
  17. Království pavouků
    Království pavouků (1977)
    8
    Milé překvápko, narazil jsem na to náhodou, nechtělo se mi koukat na obtloustlého Shatnera, ale nakonec jsem si řekl, že to zkusím a udělal jsem dobře. Na dobu vzniku dobře natočené, je to nekompromisní, co se týče úmrtí a konec byl šokující.
  18. Narušitel
    Narušitel (2019)
    4
    Těžkej podprůměr, taková jednohubka, na kterou okamžitě zapomenete, sem tam to zachraňuje Dennis Quaid, kterej je docela hustej. Zbytek hereckého obsazení hrůza.
  19. Osm hrozných
    Osm hrozných (2015)
    10
    Bál jsem se stopáže, také kvůli ní jsem shlédnutí oddaloval a oddaloval. Nakonec nelituji toho, že jsem to viděl, jedna z nejlepších Tarantinovek a kupodivu, i přes tu dlouhou stopáž: 168 minut, což je peklo :-) jsem se ani chvíli nenudil a finále je něco šíleného klasický Tarantino. Tímto mám celou filmografii tohoto magora komplet nakoukanou.
  20. Tenkrát v Hollywoodu
    Tenkrát v Hollywoodu (2019)
    10
    Bál jsem se z ohlasů, že to bude opravdu žánrovka zaměřená na tu dobu,ve které je natočená, že mi to nic neřekne, ale naopak. Neskutečně mě to bavilo, stopáž zase hrůza, ale nenudil jsem se snad ani minutu. DiCaprio i Pitt výborní, crazy finále nesmí chybět. Já jsem zkrátka stavěnej na Tarantinovky, takže za mě TOP.
  21. Kořist
    Kořist (2019)
    6
    Aja má lepší horory. Sice to má pár momentů, kdy se pobavíte, ale jinak jde o průměr. Hory mají oči za tím stále vedou.
  22. Heavy Trip
    Heavy Trip (2018)
    8
    Neskutečná prdel s cool momenty. Na Finsko milé překvapení a já, jakožto fanda metalu, jsem se královsky pobavil a někdy si to dám určitě znovu.
  23. Rodiče na tahu
    Rodiče na tahu (2019)
    2
    Ukrutná nuda, jednu hvězdu dávám za hlavní dvojici, kteří se sice snaží, ale je to opravdu bída, co z nich vyleze a někdy sem tam nějaká vtipná scéna, ale moc jich není, pryč od toho.
  24. Klaus
    Klaus (2019)
    10
    Další španělské překvapení, tentokrát animované. Pro mne krásný příběh s krásnou animací, mám takový dojem, že se to v mnoha rodinách možná stane vánoční klasikou, protože ta vánoční atmosféra z filmu přímo sálá.