Zombieland: Rána jistoty

72%
Zombieland: Rána jistoty

Deset let poté, co se Zombieland stal hitem a kultovní klasikou, se hlavní protagonisté (Woody Harrelson, Jesse Eisenberg, Abigail Breslinová a Emma Stoneová) opět spojili s režisérem Rubenem Fleischerem (Venom) a původními autory Rhettem Reesem a Paulem Wernickem (Deadpool) ve filmu Zombieland 2: Rána jistoty. V pokračování napsaném Rhettem Reesem, Paulem Wernickem a Davem Callahamem projde naše čtveřice zabijáků komickým zmatkem přes Bílý dům a srdce země. Střetnou se nejen se spoustou nových zombie, kteří od prvního filmu vznikli, ale i s některými přeživšími lidmi. Ze všeho nejvíc je ale ohrožují narůstající problémy jejich vlastní, chatrné improvizované rodiny. (Falcon)




Recenze: Zombieland: Rána jistoty

Kinobox.cz
75%

Zombieland: Rána jistoty je zkrátka velmi příjemné překvapení. Není výrazně jiný ani lepší, než jeho předchůdce, ale v žádném ohledu mu nedělá ostudu - naopak je jeho plnohodnotným následovníkem. V tuto chvíli ho dokonce řadím mezi nejzábavnější a nejvtipnější letošní mainstreamové snímky, které jsem viděl.

Kinobox.cz
60%

Takhle napsané to možná vypadá jako naprosto zdrcující kritika, ale nemyslím to tak. Druhý Zombieland obsahuje dost vtipů, u kterých se zasmějete. Ale nevypadá jako celovečerní film, nýbrž jako sestřih čtyř-pěti náhodných dílů nějakého dost vtipného zombie seriálu.


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
8
Tentokrát to název vystihl naprosto přesně. Zombieland jede na jistotu,ale není to vůbec na škodu. Ve výsledku jsme dostali v podstatě to samé jako v prvním dílu,jen ve větším měřítku. Nakonec je to logické,proč měnit něco co funguje. Chemie mezi herci je až hmatatelná a humor stále funguje na 100%. Nové postavy do party zapadly a jsou zábavně napsané i zahrané. V podstatě si není na co ani stěžovat. Za mne spokojenost.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
7
Druhý díl se nese ve velmi podobné duchu, jako ten první, jen mě baví o trošku více. Stejná zombie řežba, více humoru, je to trošku více roadmovie.. Více zajímavých postav a o kapku lepší scénář, než u prvního dílu. Dobrá oddychová podívaná. Ve filmu opět dominuje Woody Herrelson - 70%.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Celou dobu jsem myslel, že to po Fleischerovi přebral někdo nový, a tím jsem to docela časté míjení vtipů omlouval. A teď koukám, že Ruben si ty nápady fakt skoro všechny vyplýtval v parádní jedničce. Skoro všechny, takže minimálně scény s "dvojníkama" a cameo "vy víte s kým" by patřily k tomu lepšímu i v prvním dílu. Jako celek je ale tohle pokračování o dost slabší.


Dodatečné informace

Původní název:
Zombieland 2: Double Tap (více)
  • USA Zombieland: Rána jistoty
  • USA Zombieland 2: Double Tap
  • USA Dobrodošli u zemlju zombija 2
  • USA Tere tulemast Zombimaale 2
  • USA Zombieland 2
Premiéra v ČR:
24. 10. 2019
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
42 mil. USD
Tržby:
122,8 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Zombieland: Rána jistoty je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Zombieland: Rána jistoty


Podobné


Powered byJustWatch