Profilový obrázek

Radovanes

Komentáře 26

Od nejnovějších
  1. Temná dcera
    Temná dcera (2021)
    1
    co jako? asi na milion způsobů!!! píčoviny všeho druhu...ten kdo to produkoval:/
    • nic
    • neatraktivní herečka a psychóza
  2. Špindl
    Špindl (2017)
    1
    Proč to dělali? Proč to vzniklo? Proč jsem raději nekliknul vedle? Nevím... Každopádně můžu za sebe říct,že je to totální propadák!
    • Hrůza (bohužel ne míněno jako horor)
    • Vše
  3. Modelář
    Modelář (2020)
    9
    Snímek který má "koule" se vším všudy.Nejen že odkrývá šedou stránku dnešní doby.Plnými doušky hltající populaci, která miluje dobu plnou high-tech věciček s kterou by měli zacházet s opatrností.Ba i temnou stránku samotného bývalého prezidenta USA.Film zasazený do přítomnosti dnešního světa.Na naše končiny "super" drama s prvky komedie.
    • Drama se zamyšlením
  4. matka!
    matka! (2017)
    9
    "matka!" je v podstatě naše planeta a vše se promítá jako jedna velká metafora.Hodně surový náhled a pro slabší povahy to nedoporučuji!
    • Brutální a bez ostychu
  5. Terminál
    Terminál (2004)
    10
    Ve směs poutavý ale i absurdní děj, který vtáhne diváka přímo do příběhu.A nějakým způsobem se vžije do hlavní role.Tom Hanks je klasik a je jen pár filmů které mě nezaujali.Role Viktora Navorskiho zažívá,jakousi noční můru v podobě vězení v tranzitním prostoru na JFK v New Yorku.Jelikož v jeho zemi probíhá vojenský převrat,nemohou ho pustit ani na jednu stranu.Musí se ale rychle oklepat z nepřízně osudu a naučit se přizpůsobit v cizí zemi a cizímu jazyku.
    • Krásně vyladěné téma
    • Smutné
  6. Letec
    Letec (2004)
    8
    Role H.Hughese mě zaujala už jen proto že to byl multifunkční člověk,který měl gigantické vize ve více odvětvích.Dnes bych ho přirovnal asi k Elonu Muskovi.Celý film je laděný do konce předchozího století.Divák má možnost nahlédnout do začátku filmového a leteckého průmyslu zároveň.Proto myslím že je tento snímek unikátní svým pojetím.
  7. Samotáři
    Samotáři (2000)
    9
    Poutavá komedie milénia,kterou zná snad každý český divák.Můžeme v něm vidět tehdejší subkultury a ražení černého humoru v podobě Mikyho Křena který podle mého odehrál roli svého života.Samozřejmě bych nemohl zapomenout na Jiřího Macháčka,který roli "věčně zhuleného týpka" sehrál na 100%. Hlavní teze filmu ani nejde popsat,snad jen tak,že každý by si měl vážit toho kdo mu je nejbližší.A věřit na znamení :)
  8. Vratné lahve
    Vratné lahve (2007)
    8
    Zdeněk Svěrák je v našich končinách něco jak mistr herec a spolu s tímto snímkem,jsem ho vnímal i v realitě.Děj filmu se točí kolem učitele základní školy, který už ve škole není rád,ale zároveň cítí že má ještě dost sil zkusit něco jiného.Komediální pojetí snahy nezabřednout doma na kanapy s knihou v ruce a dekou přes nohy.
  9. Vlk z Wall Street
    Vlk z Wall Street (2013)
    8
    Americký sen ve 3 hodinách Scorseseho dokonalosti.Asi tak by se dal popsat film,jehož cílem je vtáhnout nás do světa burzovních makléřů.Světa kde je vše možné a lhaní se omlouvá šedými až černými zónami investic.Leo DiCaprio zase bodoval a nevím,jestli je to k smíchu nebo k pláči,ale věřil jsem mu to od začátku až do konce.
    • Vtipné
    • Megaloman style
  10. El Chapo
    El Chapo (2017)
    8
    Originálně zpracovaný seriál s talentovanými, avšak ne až tak známými tvářemi.Syrový pohled do mexického podsvětí,kde jsou vraždy na denním pořádku.Hlavní postava mě opravdu zaujala.Režisér ukázal talent už před lety,ale tentokrát je to opravdu třešnička na dortu!!!
  11. Rodinná loupež
    Rodinná loupež (2017)
    5
    Příšerná nuda,i když herečky mají svůj půvab.J.Reno se snížil na B class a tak jde řadit ke jménům jako N.Cage a B.Willis, potažmo se v těch vodách asi plaví,protože mu stačí jen peníze a kvalita jde stranou!
  12. Ozark
    Ozark (2017)
    9
    Po dlouhé době jsem se chytil od první série až do poslední.Batemana jsem nikdy moc nemusel,ale tady byl úžasný a cením ho.Fakt bonbónek!
  13. Případ Roubal
    Případ Roubal (2021)
    3
    I když je Čermák můj oblíbený herec,tak tohle fakt ne,ne,ne... Absurdní až blbá verze ještě blbějšího příběhu!A Roubal sám o sobě je prach-sprostá špína!
  14. Já, padouch
    Já, padouch (2010)
    9
    Po Shrekovi nejlepší fairy-t(r)ail všech dob! Gru je něco jako "J.Bond v protipólu", akorát více vtipný a originální.Animátoři předvedli skvělou práci.Doufám ve 4. díl...
    • Vtipné i pro dospělé
  15. Darebák a závodnice
    Darebák a závodnice (2017)
    8
    Hluboký a fakt dojemný snímek, který kdy z Belgie přišel.Od začátku až do konce jsem ho hltal a párkrát i slza ukápla.Navíc hlavní postava (ženská) je opravdu velmi atraktivní a půvabná.Doporučuji!
    • Krásně natočené
    • Smutné
  16. Srdečně vás vítáme
    Srdečně vás vítáme (2017)
    6
    Jako fakt ideální záležitost, když se chce člověk zasmát.Claviera jsem nikdy moc nemusel ale tohle mu bodlo a pravdou je, že jsem si tenhle snímek opravdu užil.
  17. Twelve
    Twelve (2010)
    6
    Sice se to tváří hodně hluboce až s nádechem nějakých filozofických úvah, ale ve výsledku je to jen ubrečené nic s předřazeným režisérem, který s toho ve výsledku asi taky neměl moc radost.Za mě 3, protože Crawford se do toho opravdu vžil a zahrál to na výbornou.
  18. Flash
    Flash (2023)
    9
    Mě tam Ezra Müler moc dobře sedí.Fakt jako by se pro tu roli narodil.Vůbec poslední DC universe heroes jsou mi sympatičtí.Marvel je vlastně s novými postavami pravý opak.DC je za mě teda teď v čele žebříčku "komiksových filmů".Možná že některé scény jsou až absurdní,jak už tu někdo psal,ale mě to ani nějak nevadilo.Čtyři hvězdičky určitě zaslouží! A jedna zajímavost je že v 47:26 se objeví s kouskem pizzy Nikolaj Coster-Waldau z "GoT ".Flash mu ten kousek v rychlosti sebere .)
    • Vtipné a nenáročné
  19. Archive 81
    Archive 81 (2022)
    10
    Po měsících minisérií, které byly jen ztráta času jsem spokojen do sytosti.Musím říct že celá ta "Slow Burn" záležitost a koketování s jinými dimenzemi tam opravdu funguje.Narozdíl od podobných to hltáte, jako kdyby to byl dokonce dokument.Zcela spokojen a mrzelo mě že to mělo jen tak málo dílů.Doufám v další řadu, protože konec je otevřený.
    • Tajuplné a zajímavé
    • Zdlouhavé
  20. Volha
    Volha (2023)
    8
    Takový hovado :) jj STB to byla instituce... Takovej omezenec by ale ani pro nikoho jiného pracovat nemohl.
    • Vtipný nádech
    • Hrozná doba snímku
  21. Umění tančit v dešti
    Umění tančit v dešti (2019)
    10
    Dojemné, zajímavé a neobvyklé sladění několika žánrů! Jeden moment jsem měl pocit, že jsem našel onen svatý grál v oblasti filmu. Doporučujeme skouknout a nejen že plakala moje tehdejší přítelkyně, ale dokonce i mě ta slza ukápla.
    • Krásný příběh a neobvyklá kombinace žánrů.
    • Smutné