Leo

72%
Leo
Sedmdesátičtyřletý ještěr Leo se se svým želvím kamarádem rozhodne utéci z třídního terária, kde dosud žili. Důvodem je blížící se konec Leova života a rád by tedy ještě zakusil život venku. Místo plánového dobrodružství se ale zaplétá do problémů dětí ze třídy, které souvisí hlavně s neuvěřitelně protivnou suplující učitelkou.



Evah
Evah
2 105 bodů
4
Tento animák mě spíš zklamal, asi pro hodně mladé publikum dobré, ale dost času to bylo akorát nechutné, když to mělo rádoby pobavit. Kdyby tam každou chvíli nějaké takové "rozptýlení" nedávali byl by příběh vcelku fajn, možná pro děti i trochu poučný, ale s ohledem na to o kolik lepší animáky na scéně jsou, nemůžu pochopit tak vysoké hodnocení.
JaraSlama
JaraSlama
1 965 bodů
6
Film "Leo a Squirtle: Školní terárium" představuje zajímavý mix úspěšného i neúspěšného. Na pozitivní stránce stojí inspirativní příběh o 74letém Leovi, jež nabízí motivaci pro diváky všech věkových kategorií. Ovšem film utrpí na hudební stránce, kde zpěv Adama Sandlera není příjemný a místy dokonce narušuje celkový dojem z filmu. Vizuální stránka animace je sice solidní, ale nenabízí nic výrazného. Celkově se jedná o povedený film s dobrým příběhem. Avšak nezvládnutá hudební složka a průměrná animace mohou být překážkou.
Radovanes
Radovanes
1 172 bodů
7
Příspěvek obsahuje spoiler!


Dodatečné informace

Původní název:
Leo (více)
  • USA Leo
  • USA Лео
Premiéra v ČR:
21. 11. 2023
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch