Leo

72%
Leo
Sedmdesátičtyřletý ještěr Leo se se svým želvím kamarádem rozhodne utéci z třídního terária, kde dosud žili. Důvodem je blížící se konec Leova života a rád by tedy ještě zakusil život venku. Místo plánového dobrodružství se ale zaplétá do problémů dětí ze třídy, které souvisí hlavně s neuvěřitelně protivnou suplující učitelkou.



Pete69
Pete69
31 382 bodů
7
Jo, pěkný animák. I když je to hlavně pro děti, dokonce z ryze dětského, ( školního světa ) tak mě to bavilo. Ještěr i želva mají suchý a úderný humor, netlačí se zde na pilu. Příběh je to také klasicky pohádkový a nepřináší nic nového. Animace je pěkná.
daPhytCZ
daPhytCZ
2 512 bodů
6
Fajn animák pro celou rodinu, ve kterém se bohužel příliš zpívá.
JaraSlama
JaraSlama
2 420 bodů
6
Film "Leo a Squirtle: Školní terárium" představuje zajímavý mix úspěšného i neúspěšného. Na pozitivní stránce stojí inspirativní příběh o 74letém Leovi, jež nabízí motivaci pro diváky všech věkových kategorií. Ovšem film utrpí na hudební stránce, kde zpěv Adama Sandlera není příjemný a místy dokonce narušuje celkový dojem z filmu. Vizuální stránka animace je sice solidní, ale nenabízí nic výrazného. Celkově se jedná o povedený film s dobrým příběhem. Avšak nezvládnutá hudební složka a průměrná animace mohou být překážkou.


Dodatečné informace

Původní název:
Leo (více)
  • USA Leo
  • USA Лео
Premiéra v ČR:
21. 11. 2023
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA
Knižní předloha:
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch