Flash

64%
Flash
Když Barryho Allena zasáhne blesk, získá superschopnost rychlosti tohoto elektrického výboje. Navíc se díky ní dokáže vrátit v čase, což hodlá využít k tomu, aby zabránil smrti své matky. Výsledkem jeho zásahu do minulosti je ale svět bez superhrdinů a na Zemi se vrátil generál Zod. Aby ho porazil, musí se Barry spolehnout na vysloužilého Batmana, dalšího Barryho a zajatou Kryptoňanku...



Recenze: Flash

Kinobox.cz
60%

Ezra Miller trochu překvapivě drží nad vodou svou sólovku, v čemž mu pomáhá stále charismatický Michael Keaton, občasné výtrysky nostalgie a vnitřní konflikt, na který se skutečně lze napojit. Výsledek ale sráží nezbytné digitální fackovačky a ještě nezbytnější vypravěčský chaos prostupující snad všechny příběhy z DCEU.


Pete69
Pete69
31 382 bodů
8
Za mě komiksárna, jak má být. Díky cestování v čase si užijete své akční superhrdiny v různých alternativách, včetně minulých herců, kteří je ztvárnili. Je to pěkná akční podívaná se scénářem, který čerpá z minulých filmů, ale přináší o nové. Efekty povedené až na digitální bordel v závěru, ale ten vystřídala i slza na konec. Trošku zmatek, ale u těchto filmů už jsem si na to zvykl. Flashe jsem si užil včetně všech jeho parťáků.
kunafix
kunafix
20 052 bodů
2
Klasickej digi bordel od DC. Než začal cestovat v čase, byla to docela zábava, pak mi kurvilo mysl všechno to kolem. Jo a hlavně se nesmí zapomenout zmínit motýlí efekt, když už cestujeme v čase... no není to to největší klišé v tomhle typu filmů? Tak nějak mám alergii na všechny kteří se jmenujou křestním jménem Ezra a u Millera to asi nebude výjimka. Ne že bych přímo plival oheň, ale žádné velké nadšení se nekoná. Sem tam se zčistajasna objeví nějaký ten povedený vtípek, ale zas tak povedený většinou není. A tak jediný a nejlepší nápad ve všem tom bordelu se jeví Michael Keaton jako staronový Batman. Bohužel myšlenky multiverzů už mě docela unavují, když jsou v každém druhém filmovém vesmíru...
JosefTomas
JosefTomas
9 986 bodů
4
No ty VOLE! Jako takhle, já mám docela velkou trpělivost a ten, kdo mě zná, mi to potvrdí, (klidně se zeptejte), ale ty vole, tady už mi došla. Tento zvláštní úkaz vaření dortu pejskem a kočičkou, ze kterého vyšel výsledný mišmaš, nemá v dnešní době co dělat. U triků je jasně vidět, že chyběl čas i nápad, scénář je šitý horkou jehlou a fan service je všechno možné, jen ne moc service a už vůbec ne fun. Tohle je trefa tak mimo, že jen představa rozpočtu čtyřikrát většího než Joker s Phoenixem mě sama o sobě děsí. Camea nic moc, často spoléhající na CGI a veškeré reference skončí pouze u toho, že Marťas McFlay není "ten" Marťas McFlay, toť vše (plus multiverse, ale to je takové zklamání, že už je zbytečné se vyjadřovat). Možná už jsem na tohle ve svých 22 letech starý (což film často vyžaduje, abyste pochopili všechny reference), ale nabídnout v dnešní blockbusterové době kvalitu filmů od Asylum (a i ti by to snad svedli líp), tak se Flash stává ekvivalentem vykopání si jámy, do které spadnul, sám se zakopal a už z ní zřejmě nikdy nevyleze.


Dodatečné informace

Původní název:
The Flash (více)
  • USA Flash
  • USA The Flash
Premiéra v ČR:
15. 6. 2023
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Rozpočet:
220 mil. USD
Tržby:
271,33 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Flash je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch