Profilový obrázek

Taxxír

Komentáře 53

Od nejnovějších
  1. Venom
    Venom (2018)
    7
    Pamatuju si moc dobře na ten hype okolo tohohle filmu a i ty naděje na budoucí snímky po shlédnutí, kdybychom jen věděli, jak to Sony dokáže s prominutím posrat... Tenhle film ale není vůbec špatný a určitě si ho většina z vás užije.
  2. Venom 2: Carnage přichází
    Venom 2: Carnage přichází (2021)
    7
    Sony-verse bez Spidermana je zajímavý počin, většina filmů nestojí ani za špetku pozornosti. Filmy o venomovi jsou značná výjimka, ovšem není to žádný skvost, ale pozornost diváka narozdíl od ostatních filmů dokáže udržet. Zbavit se tak skvělé postavy jako je Carnage tak rychle je ale fakt průser, a tak tyhle filmy nadále budou zůstávat v roli "Vypni mozek, vem si popcorn a užij si večer"
  3. Godzilla x Kong: Nové impérium
    Godzilla x Kong: Nové impérium (2024)
    8
    Rozhodně jeden z lepších filmů tohoto univerza, není tu žádná zbytečně přehnaná a dlouhá zápletka s lidma. Rychlé tempo taky filmu pomáhá a nepřetržitá akce vám uběhne jako voda a vy se nakonec po 2 hodinách filmu divíte, že už to končí. Jediné co mi přišlo blbé bylo málo času záporáka na place, ve finále měl 2 pořádné scény a obě jsou bojové z toho jedna je final fight.. Jinak můžeme jedině doufat že další filmy budou taky takové.
  4. Jedeme na teambuilding
    Jedeme na teambuilding (2023)
    0
    Jedná se o čisté zkopírování celého příběhu i dokonce všech dialogů z jinak lépe zahraného a díky tomu i vtipnějšího filmu. doporučuju "Sázka na team building"
  5. Fakjů pane učiteli 2
    Fakjů pane učiteli 2 (2015)
    6
    Film jako takový je celkem dobrá komedie. Ale je tu jedno velké ALE absolutně se zde ignoruje character development z prvního dílu a to opravdu nepotěší ty který si na tom zakládají
  6. Gran Turismo
    Gran Turismo (2023)
    8
    Gran Turismo je plný klišovitých událostí, ale zpracování samotné je velmi kvalitní a efekty a pocit ze samotného závodu je jedinečný.
  7. Kosmonaut z Čech
    Kosmonaut z Čech (2024)
    6
    Zajímavá jednohubka na kterou bych se nebýt české přítomnosti ani nepodíval. Není to příliš zajímavý snímek, ale nudit se nebudete pokud máte rádi drama.
  8. S tebou nikdy
    S tebou nikdy (2023)
    7
    Nečekaně dobrá romantická komedie, tenhle žánr jsem snad dlouho neviděl zpracovanou dobře. Každopádně tenhle film mě příjemně překvapil a i když není dokonalý určitě se dá v pořádku užít.
  9. Triassic World
    Triassic World (2018)
    2
    Film jako je tento se těžko hodnotí. Nejspíš je to jeden z lepších filmů od Asylum každopádně tragédie to furt je... Film vás absolutně neuvede do děje a z ničeho nic už od začátku uprostřed města v laboratoři běhá dinosaurus. Co mi přijde dobré je že film ví jak je na tom s efekty a scény kde figurují dinosauři se snaží ukazovat co nejméně a záběry jsou většinou z pohledu, kde špatný vizuál není vidět. Samozřejmě to má i nevýhodu, protože ať chcete nebo ne film je nudný, postavy stupidní a zápletka úplně random bez úvodu.
  10. Nezvěstná
    Nezvěstná (2023)
    8
    Film Nezvěstná funguje na styl filmu Odebrat z přátel, akorát funguje stokrát líp je to unikátní napínavá a znepokojivá detektivka, která si zaslouží čistou pochvalu.
  11. Podvodník z Tinderu
    Podvodník z Tinderu (2022)
    7
    Pěkně zpracovaný dokument o podvodníkovi, který využíval ženy ( pro některé "zlatokopky") aby si užíval život milionáře. To že je tenhle týpek velmi vycurany je zřejmé, ale myslím si že to velmi lidí překvapí.
  12. Světová válka Z
    Světová válka Z (2013)
    9
    Světová válka Z je jeden z nejrealističtějších filmů svého druhu a je to opravdu pecka. Konečně to není film zaměřující se pouze na Ameriku ale prozkoumává a baví se celosvětově a to na mě dosti funguje. Trošku uspěchaný začátek by se jistě dál vytknout, ale není to nic co by divákovi mělo vadit a přesunutí do rychlé akce je působivé. Jediné mínus je takové klišovité, je to obětování se spousty lidí kvůli hlavní postavě i když by neměli mít nějaký důvod. Tohle se film snaží zachránit na konci filmu , ale na mě to rozhodně nefunguje.
  13. Insidious: Červené dveře
    Insidious: Červené dveře (2023)
    7
    Krásně dokáže budovat atmosféru, ale lékačky jsou bída. Kdyby film trval a půl hodinku déle a my viděli více rozvíjejíci se Daltonův život na vysoké byla by to pecka.
    • atmosféra
    • lékačky
  14. Nic ve zlým
    Nic ve zlým (2023)
    7
    Zajímavý film/komedie o lehčí děvě, která si chtěla přivydělat nějaké ty peníze. Motiv pro výdělek zajištěn sice klišém ale alespoň tu je. Romance zajímavá a většinu času i vtipná nelze nic než doporučit.
  15. Válka zítřka
    Válka zítřka (2021)
    8
    Film o boji s mimozemšťany je už jen námět sám o sobě, který mám rád a když se k tomu přidá cestování časem je to obří bordel, který ale já osobně absolutně žeru. Nával znepokojivých nepřátel, všude výbuchy a neustálá akce je něco co v tomhle filmu zažijete v plné palbě.
  16. Šesterčata
    Šesterčata (2019)
    5
    Film jako je tenhle pouze ukazují, že starší komedie jsou to co máte hledat. Zajímavý námět, ale bohužel ho kazí nezajímavé a nevtipné vtipy.
  17. Úsměv
    Úsměv (2022)
    9
    Horor u kterého jsem měl blbý pocit při sezení v kině. Dokázal skvěle naladit atmosféru a neuvěřitelně donutil člověka se bát. Jediná výtka by mohla být na konec filmu, kde je nechutné cgi a to zde opravdu nebylo potřeba.
  18. Norbit
    Norbit (2007)
    7
    Zajímavý příběh o vychrtlém a submisivním chlapkovi, který je terorizován snad nejtlustší ženou na světě. No to je tak absurdní až to musí být vtipné. A je to tak tenhle film vás donutí se zasmát určitě doporučuji shlédnout.
  19. Rodinná rošáda
    Rodinná rošáda (2023)
    5
    Pokud bych měl film brát jako komedii zasloužil by si tak max 2/10, ale tenhle film má v sobě něco navíc, příběh o rodině, která se naučí navzájem respektovat a doslova si zkusí jak moc těžké je žít život těch ostatních. A to jediné zachraňuje tomuhle filmu hodnocení.
  20. Godzilla vs. Kong
    Godzilla vs. Kong (2021)
    7
    Pokud vás zajímá bitka obřích monster budete nadmíru uspokojeni. Tenhle film ale určitě není příběhově lepší než například Ostrov lebek, který pro mě stále zůstává jako nejlepší film tohohle univerza.
  21. Godzilla II Král monster
    Godzilla II Král monster (2019)
    6
    nevím co si o tomhle filmu mám sám myslet, je to určitě horší než Ostrov lebek a asi i než Godzilla (2014), ale absolutně by tomu tak nemuselo být ,kdyby film dokázal prodat to co se tam děje..
    • efekty
    • design monster
    • špatné prodání dění filmu
    • zmatenost
  22. Kong: Ostrov lebek
    Kong: Ostrov lebek (2017)
    8
    Nebudeme chodit kolem horké kaše. Zatímco co všichni předchůdci se snaží držet předlohy a omývají stejný příběh dokola. Tenhle film si jede svoje a to je dobře jediný co jde filmu vytknout jsou občasné chyby například v počtu helikoptér, které se každou scénu měnily.
    • originální
    • efekty
    • Příběh
    • chyby
  23. Jurský park 3
    Jurský park 3 (2001)
    9
    Jurský park 3 je úžasná hra na schovku s dinosaury. Spinosaurus dokáže nahnat strach to stejné inteligentní raptoři, kteří zde mají ale nehezký design
  24. ONEMANSHOW: The Movie
    ONEMANSHOW: The Movie (2023)
    3
    Kazma to opět dokázal.. Ojebat lidi o peníze a donutit je se dívat se v kině na tenhle hrozný film. Pokud máte v plánu se na to podívat, dvakrát si to rozmyslete...
  25. Godzilla
    Godzilla (2014)
    6
    Je to dobrý film, ale jestli se na to šel někdo podívat fakt jen proto, že chtěl vidět godzillu v akci může přeskočit na poslední třetinu filmu, protože do té doby se zabýváme jinými potvorami, takže název Godzilla je spíš pro reklamu, ale pro celkový Monsterverse dobrý začátek a určitě se na to někdy znovu podívám.
    • dobré efekty
    • katastrofický film
    • hezky vypadající potvory
    • málo Godzilly
    • počítá se s tím že divák ví něco o loru Godzilly