Profilový obrázek

Taxxír

198

Uživatel o sobě nic nenapsal.

Uživatel nevyplnil svou lokalitu.



    Venom
    Venom (2018)
    7
    Pamatuju si moc dobře na ten hype okolo tohohle filmu a i ty naděje na budoucí snímky po shlédnutí, kdybychom jen věděli, jak to Sony dokáže s prominutím posrat... Tenhle film ale není vůbec špatný a určitě si ho většina z vás užije.
    Venom 2: Carnage přichází
    Venom 2: Carnage přichází (2021)
    7
    Sony-verse bez Spidermana je zajímavý počin, většina filmů nestojí ani za špetku pozornosti. Filmy o venomovi jsou značná výjimka, ovšem není to žádný skvost, ale pozornost diváka narozdíl od ostatních filmů dokáže udržet. Zbavit se tak skvělé postavy jako je Carnage tak rychle je ale fakt průser, a tak tyhle filmy nadále budou zůstávat v roli "Vypni mozek, vem si popcorn a užij si večer"
    Godzilla x Kong: Nové impérium
    Godzilla x Kong: Nové impérium (2024)
    8
    Rozhodně jeden z lepších filmů tohoto univerza, není tu žádná zbytečně přehnaná a dlouhá zápletka s lidma. Rychlé tempo taky filmu pomáhá a nepřetržitá akce vám uběhne jako voda a vy se nakonec po 2 hodinách filmu divíte, že už to končí. Jediné co mi přišlo blbé bylo málo času záporáka na place, ve finále měl 2 pořádné scény a obě jsou bojové z toho jedna je final fight.. Jinak můžeme jedině doufat že další filmy budou taky takové.
    Jedeme na teambuilding
    Jedeme na teambuilding (2023)
    0
    Jedná se o čisté zkopírování celého příběhu i dokonce všech dialogů z jinak lépe zahraného a díky tomu i vtipnějšího filmu. doporučuju "Sázka na team building"
    Fakjů pane učiteli 2
    Fakjů pane učiteli 2 (2015)
    6
    Film jako takový je celkem dobrá komedie. Ale je tu jedno velké ALE absolutně se zde ignoruje character development z prvního dílu a to opravdu nepotěší ty který si na tom zakládají

    Oblíbená díla

    Oblíbení tvůrci