Jedeme na teambuilding

55%
Jedeme na teambuilding
Česká lidová komedie Jedeme na teambuilding vypráví o korporátním workoholikovi Alešovi (Jakub Prachař), který je přeložen do nejhoršího oddělení společnosti, call centra, které má vést. Naštěstí (nebo bohužel) se blíží firemní teambuilding na Slovensku a Aleš tak dostane možnost se svými novými kolegy blíže poznat. Na tomhle táboře pro dospělé s jídlem a alkoholem zdarma nebudou chybět vulgarity, drogy ani sexuální harašení, jak to mají čeští komediální tvůrci rádi.



Recenze: Jedeme na teambuilding

Kinobox.cz
30%

Sprostá a dětinská, avšak bohužel i nepříliš vtipná komedie stojí na stereotypech a vyhroceném podání předvídatelných situací. Nenabízí dostatek tvůrčí invence, aby nenápaditý materiál přetavila v něco skutečně zajímavého. Jde pouze o rutinně odvedenou zakázku stojící na známých hereckých tvářích, na druhou stranu u nás podobně čistokrevných komedií (které si nehrají na romantiku) během roku vznikne jen pár.


p.a.douch
p.a.douch
8 362 bodů
0
Tak teda to sorry. Tohle dílko jsem zkrátka nedal. Dostal jsem se ca. do poloviny a vypnul jsem to. Nulu nedávám často, ale tady teda bohužel. Jít na to do kina, tak by mě doopravdy mrzelo, že jsem za tohle dílo musel zaplatit. Je mi sice doopravdy líto zúčastněných umělců, ale pro mě to byla hrůza. A tu nulu máte za mých 40 minut, ztracených v očekávání zábavného filmu.
VládceVesmíru
VládceVesmíru
5 400 bodů
3
Vlastně se můžete smát tomu, jak je to špatný film. Rozhodnutí nechat některé slovenské herce a herečky mluvit česky je naprosto nepochopitelné.
Evah
Evah
2 138 bodů
6
Toto mě vcelku příjemně překvapilo, že si říkám že na český film je to skoro na 7/10, ale bylo by to nefér vůči spoustě daleko lepších filmů že zahraničí. Vtipy jsou hodně stavěné na nadávkach a často dost nechutných scénách, ale celkově se najdou i vtipné scény a dobrý příběh, takže vlastně to bylo vcelku fajn.

Dodatečné informace

Původní název:
Jedeme na teambuilding (více)
  • Česká republika Jedeme na teambuilding
Premiéra v ČR:
28. 3. 2024
Distributor:
CinemArt
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch