Venom

68%
Venom

Na stříbrné plátno se řítí jeden z nejzáhadnějších, nejrozporuplnějších a nejdrsnějších anti-hrdinů filmového světa značky Marvel, mimozemský symbiont Venom. Jeho hostitelem je investigativní novinář Eddie Brock (Tom Hardy), který se pokusil odhalit zločiny proslulého génia a zakladatele Nadace pro život, Carltona Drakea (Riz Ahmed), což Eddieho ovšem stálo kariéru i vztah se snoubenkou Anne Weyingovou (Michelle Williams). Při vyšetřování Drakeových experimentů naváže Eddie nechtěně symbiózu s mimozemským organizmem Venomem, který Eddiemu propůjčí nadlidské schopnosti a možnost dělat si, co se mu zachce. Temný, zákeřný a hněvem živený Venom je pro Eddieho na jednu stranu smrtelně nebezpečný, avšak moc, kterou symbiont propůjčuje, je opojně osvobozující. Jak si Eddie a Venom vzájemně pomáhají dosáhnout svých cílů, jsou si stále bližší a už není jisté, kdo je Eddie a kdo je Venom. (Falcon)




Recenze: Venom

Kinobox.cz
40%

Venom působí jako nějaký průměrný televizní comicsový sitcom, který omylem dostal obrovský rozpočet. Nejlepší, co se o něm dá říct, je, že to není úplná katastrofa.


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
7
Po trailererch jsem se na film ohromně těšil,ale s prvními recenzemi mé natěšení pomalu opadlo. Nakonec jsem se i přesto odhodlal a na Venoma vyrazil,zvědavost mi prostě nedala. Ve spoustě věcí měli recenzenti pravdu - Venom působí v mnoha chvílích jako komedie,i když to tak tvůrci zřejmě nemysleli. Nemohl jsem si také zvyknout na ty slovní přestřelky mezi Brockem a Venomem,vůbec mi to nesedělo. Finále byl klasický digitální marast. Nesmím také zapomenout,že snímku docela ublížilo to předělání na PG13. Krev by zde byla hoooodně potřeba. Na druhou stranu bych pochválil Hardyho,který byl klasicky výborný. Celkem povedený příběh a akční scény. Možná se to podle té kritiky nezdá,ale s filmem jsem byl nakonec celkem spokojený a hlavně přijatelné délce mi i rychle utekl. Dávám tedy 70%.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
7.5
Dobré Sci-fi, které vypadá ze začátku drsněji a hororověji, než tomu nakonec je. Venom nedostal ve filmu moc příležitosti k akci a tak doufám, že se to podaří v druhém plánovaném pokračování. Venom je pohodové sci-fi s dobrou akcí, ale tak trošku působí, jako úvod k delší sérii, kterou bych klidně uvítal.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
2
Špatnost tohohle filmu, který nezvládá absolutní základy filmového vyprávění, je až strhující - jak může tolik lidí udělat v tolika fázích tak moc mizernou práci. Cítil jsem se u toho, jako by to mělo tři hodiny a jako by to bylo uspěchané a nesnesitelně vleklé zároveň. V důsledku ale stejně především nekonečně nudné.


Dodatečné informace

Původní název:
Venom (více)
  • USA Venom
Premiéra v ČR:
4. 10. 2018
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
116 mil. USD
Tržby:
856,09 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Venom je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Venom


Podobné


Powered byJustWatch