S tebou nikdy

69%
S tebou nikdy
Romantická komedie S tebou nikdy sleduje příběh Bei a Bena. Tihle dva zdánlivě prožívají nejšťastnější okamžiky svých životů. Jsou mladí, krásní a bláznivě zamilovaní - navíc se právě nachází na lodi plující do Austrálie, kde je čeká kouzelná svatba jejich známých. Ve skutečnosti je bohužel vše trošku jinak. Bea a Ben se totiž z hloubi duše nenávidí a vzájemnou náklonnost pouze předstírají, aby si ukrátili dlouhou chvíli. Jak ale všichni víme, nenávist mívá k lásce nebezpečně blízko...



Recenze: S tebou nikdy

Kinobox.cz
60%

S tebou nikdy je poměrně nenáročnou odpočinkovou romantickou komedií, jež sice nijak nepřepisuje hranice žánru a asi se nestane v budoucnu klasikou. Stále ale bez problémů plní účel solidního řemesla, u něhož díky pohodové atmosféře, neurážejícímu humoru a skvělé ústřední dvojici na 100 minut příjemně vypnete. A to je přesně to, co nám režisér Will Gluck a spol. chtěli v kinech dát.


hrumsrt
hrumsrt
9 335 bodů
5
Vedle velkých značek a filmů za stovky milionů jakoby reklamní kampaň S tebou nikdy loni dokázala jako jediná konkurovat. A po delší době dorazila ve valentýnském období komedie, na kterou se chodilo.. Will Gluck se konečně rozloučil s Králíčkem Petrem a vrátil se zpět k láskyplnému žánru, když on má na co navazovat jako tvůrce jedné z nejlepších romcomů Kamarád taky rád, jen aby se pokusil přijít s podobnou kultovní záležitostí.. A je tedy S tebou nikdy skutečnou konkurencí svému předchůdci a odlišuje se od pásové výroby streamovacích platforem? Záleží.. Ústřední dvojice Bea a Ben v podání Glenna Powell a současné hvězdičky Sydney Sweeney je vlastně celkem fajn, i když výjimečně vítězí mužská síla.. A Glenn Powell konečně navazuje na umetenou cestičku druhým Top Gunem a možná nachází svoje uplatnění ve filmové branži. Zatímco pořád víc a víc angažovaná Sydney Sweeney, pro níž bude tenhle rok kritický, aby dokázala, zda má kromě neobvyklých kukadel i něco k herectví, ale zatím mám čím dál větší pocit, že je na nejlepší cestě kamsi do porno-průmyslu.. Několikátá variace na hru Williama Shakespearea Mnoho povyku pro nic, která v tomhle beach stylu pomalu usychá na slunci a pro diváka nejde o žádné žánrové osvěžení. Ale vzhledem k očekávání od žánru jako takového, jde o více než zdatnou konkurenci streamovacím službám, když přece jen tohle má nějakou snahu o zlepšení nálady a v závěrečné kompilaci jsem se snad i usmál.. Už ale asi opravdu nikdy (víc).. 55%
mojmir.sedlacek
6 033 bodů
6
Sympatická kampaň stojící na charismatu a vzájemné chemii mezi Sydney Sweeney a Glenem Powellem mě trochu namlsala, a tak jsem naivně čekal, že i výsledný film bude o něco originálnější a odbržděnější. Ale až na několik hraničních frků není. V jádru jde o zcela předvídatelnou, rutinně napsanou i realizovanou romantickou komedii, jejíž hlavní výhodou je její průměrnost. Díky tomu uspokojí jak publikum středního věku, možná trochu otrávené, že poctivých romcomů teď v kinech moc nebývá, tak i mladší generaci. Tu totiž může zaujmout přece jen aktivnější a psychologicky komplexnější hrdinka, než jaké jsme před dvěma či třemi dekádami v romantikách vídali.
Potěšit může i feel good atmosféra plynoucí hlavně z toho, že tu vlastně nikdo není vyloženě zlý a hnusný na své okolí. V duchu (dokonce explicitně citované) Shakespearovy hry Mnoho povyku pro nic totiž problémy dnes už trochu přežitě stojí na záměnách a nedorozuměních a hlavně na tom, že ústřední pár si hodinu stopáže odmítá vyjasnit něco, co se mělo říct v prvních pěti minutách. O průšvih tedy nejde, ale o dílo, které by posouvalo žánr romantické komedie někam dál, rozhodně také ne. Z pásma neurážejícího průměru to nevytrhne ani surfařský Erling Haaland, resuscitace zapadlého hitu Natashy Bedingfield a dokonce ani zcela nevyprovokovaný rimming.
JaraSlama
JaraSlama
2 014 bodů
7
Film se snaží zaujmout moderním přístupem k romantickým vztahům, ačkoli postavy často působí spíše iritovaně než zamilovaně. Výraznější romanci předchází komedie, což může být příjemné pro ty, kteří preferují humor před sentimentálností. Snímek se snaží přinést něco nového do žánru romantické komedie a i přes některé nedostatky je považován za důstojný pokus o oživení tohoto žánru na velkém plátně. Má spoustu povedených momentů, ale může vyvolat otázky ohledně moderního zpracování romantických vztahů a citovosti v současném filmovém prostředí.


Dodatečné informace

Původní název:
Anyone But You (více)
  • USA S tebou nikdy
  • USA Anyone But You
  • USA Armastan sind vihata
  • USA Con todos menos contigo
  • USA Cualquiera menos tú
  • USA Imádlak utálni
  • USA Iubesc să te urăsc
  • USA Miluje ma, nemiluje ma
  • USA N'importe qui sauf toi
  • USA Samo ne ti
  • USA Todos Menos Tu
  • USA Todos Menos Você
  • USA Tout sauf toi
  • USA Tutti tranne te
  • USA Tylko nie ty
  • USA Wo die Lüge hinfällt
  • USA Люблю тебе ненавидіти
  • USA 愛愛愛上你
  • USA 真的狠愛你
Premiéra v ČR:
11. 3. 2024
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Rozpočet:
25 mil. USD
Tržby:
214,89 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
S tebou nikdy je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch