Fakjů pane učiteli

76%
Fakjů pane učiteli

Zeki Müller nemá na vybranou. Někdo totiž postavil školní tělocvičnu přímo nad jeho „úsporami“. Tedy nad místem se zakopanými ukradenými penězi, které tam pro něj ukryla jeho přítelkyně. A tak, aby se po propuštění z basy dostal ke své kořisti, musí se vydávat za suplujícího učitele na Götheho gymnáziu, čímž vznikne už tak sužovanému vzdělávacímu systému další problém, protože od toho okamžiku zaměstnává nejbláznivějšího učitele všech dob. V noci se Zeki snaží tajně prokopat ke své uloupené kořisti a během dne používá sice drastické, ale účinné metody, aby zkrotil neukázněné teenagery ve třídě 10. B. Jeho upjatá, korektní kolegyně, učitelka Lisi Schnabelstedtová (Karoline Herfurthová), sice odsuzuje jeho neortodoxní pedagogické metody, ale nemůže si pomoct a do nového „kolegy” se zamiluje. Dokonce mu pomůže vykopat něco cennějšího než je hotovost - zbytky jeho vlastní morální integrity.

 




Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7.5
Neuvěřitelná věc se stala skutečností. Německo to konečně dokázalo a natočilo pořádnou komedii,která není trapná,úchylná,nebo perverzní. Námět není sice moc originální,přece jen příběh o učiteli,který musí zkrotit zlé děti už byl zfilmovaný 100 krát. Jenže tentokrát se to vážně povedlo a to především díky Elyas M'Barek,který zde ztvárnil učitele Müller. Snímek tak nabízí celou škálu zábavných situací a postav. Zkrátka povedené!
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Velmi slušná komedie, na německou produkci až moc dobrá. Vytknul bych jen hollywoodský konec, jinak je to legrace od začátku dokonce. Komedie je vtipná, ale nesnaží se být vtipná za každou cenu, takže se scénárista vyhnul trapným situacím.. Komedie se odehrává v poklidu a má to hlavu i patu. Takového učitele by potřebovala nejedna škola..
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Zbytečně velký rozruh kolem průměrné komedie, která akorát tak pomíchala Zkaženou úču a Nebezpečné myšlenky. 4/10


Dodatečné informace

Původní název:
Fack ju Göhte (více)
  • Německo Fakjů pane učiteli
  • Německo Fack ju Göhte
  • Německo Fakjú pán profesor
  • Německo Suck Me Shakespeer
Premiéra v ČR:
28. 8. 2014
Distributor:
CinemArt
Země původu:
Německo
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
5 mil. USD
Tržby:
77,68 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Fakjů pane učiteli je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Fakjů pane učiteli


Podobné


Powered byJustWatch