Kong: Ostrov lebek

69%
Kong: Ostrov lebek

Strhující původní dobrodružný film režiséra Jordana Vogt-Robertse vypráví příběh nesourodého týmu badatelů, vojáků a dobrodruhů, kteří se spojili, aby prozkoumali tajemný, stejně nebezpečný jako krásný, ostrov v kdesi v Pacifiku, který není zanesen do žádné mapy. Odříznuti od všeho, co znají, vstupují na území mohutného Konga a zažehávají tak nejstrašnější boj člověka s přírodou. Jejich cesta za poznáním se mění v boj o přežití a útěk z prapůvodního Ráje, ve kterém není pro člověka místo. (Freeman Ent.)




Recenze: Kong: Ostrov lebek

Kinobox.cz
70%

Nový Kong úžasně vypadá. Kompozice některých záběrů je úchvatná a naprostá většina oblud se pohybuje bezchybně. Párkrát si možná i radostně výsknete při nějakém obzvlášť cool sežrání. Je nutno uznat, že ILM animátoři jsou pořád nejlepší a Weta Digital se jim pořád nevyrovná.


Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
7
Tak zaprvé, soundtrack je nejspíš to nejlepší na celém filmu. Zadruhé,některé záběry byly přímo geniální např,zjevení konga u slunce,nebo pohled Jackson kontra Kong atd... I když scénář není žádný kandidát na Oscara,tak to podle mě nebylo zas tak zlé jak se často píše. Přece jen je to blockbuster s velkou opicí v hlavní roli a to si je třeba uvědomit. Kong je udělanej parádně a to platí i o akčních sekvencích. Film utekl jako voda aniž by nudil a to je přece hlavní. Co se týče herců,tak bych hlavně vyzdvihl Reillyho,kterej byl opravdu skvělej. Vřele doporučuju všem co se chtějí v kině bavit.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
8.5
Dobrá podívaná plná obřích nestvůr. Trošku vyšperkovaný King Kong, ale co vlastně přidat, aby to nebylo pořád stejné. Mě se to líbilo. Finální boj monster byl hodně propracovaný. Fllm se nevyhnul amerikanismu a některým klišé, ale přesto to považuji za povedený kousek.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Spousta obrazů naskládaných za sebe. Některé z nich hodně krásné, některé stylové, ale rozhodně neměly mít v součtu 120 minut, ale tak 30-40. Na celovečerní délku by bylo třeba rozpracovat postavy nebo nabídnout cokoliv označitelné za příběh.


Dodatečné informace

Původní název:
Kong: Skull Island (více)
  • USA Kong: Ostrov lebek
  • USA Kong: Skull Island
  • USA Skull Island
Premiéra v ČR:
9. 3. 2017
Distributor:
Freeman Entertainment
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
185 mil. USD
Tržby:
566,65 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Kong: Ostrov lebek je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Podobné


Powered byJustWatch