Profilový obrázek

Lady Di

Lady Di

Komentáře 61

Od nejnovějších
  1. Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství
    Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022)
    9.5
    Druhý Doktor Strange mě dostal. Moc mě bavil. Slovo ŠÍLENSTVÍ snímek opravdu nezapře. Šli do toho a napálili tam snad vše, díky čemuž se rozhodne nebudete nudit. Ilumináti, doktor X, zombie, mateřská láska, hlavně miluju ty hororové prvky! Vymačklali z toho snad opravdu vše, co šlo. A je to jenom dobře. Je to pecka, na kterou se neomrzí kouknout vícekrát. Takhle nadupaných pecek by mohlo začít chodit víc. Prvního Strange nemusím, ale druhého žeru.
  2. Doctor Strange
    Doctor Strange (2016)
    7
    Doktor Strange mě nijak moc neoslovil. Marvelovky miluji, ale tady to moc nezajiskřilo. V žebříčku Marvelovek ho mám tak nějak uprostřed. Mám ráda efekty a Marvelovky mě jimi nikdy nezklamou, avšak tady to bylo trošku moc, tak trochu moc umělé, nedokázala jsem si představit, že by snad zrcadlová realita mohla být reálnou. Řekla bych, že - když už, tak - film spíš nadchne a neurazí, takže vesměs dávám kladné hodnocení.
  3. Morbius
    Morbius (2022)
    9
    Tak náhodou to tak špatné, jak se všude psalo, nebylo. Je to fajn oddechovka. Pozornost u toho možná kolísá, ale jako backroundovka při vaření nebo uklízení je to celkem supr. Chcete znát opravdový odpad? Jmenuje se to Cut! (střih! - tak by to mělo být česky) Morbius je oproti tomuto zlatíčko. Ano, všechny filmy porovnávám právě s Cut! Je to pro mne úplné dno.
  4. Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2021)
    3.5
    No zklamání. V prvním díle to táhli 3 postavy a to Joker, Harley Quinn a Deadshot. V druhém to táhne jen Harley Quinn a King Shark. Taky úžasné, jak Gunn sliboval, že se v příštím díle zaměří víc na Jokera a že litoval toho, že se na něj nezaměřil víc už v prvním díle. Jo, jasně, Pan J tu nebyl vůbec. Ani v solovce Harley Quinn. Tím, že to táhly jen dvě postavy, snímek dost strádal, chybělo tam toho opravdu hodně. Jak už to většinou bývá, dvojka nepřekonala jedničku. Přeplácané a o ničem. Snímek ani nedoporučuji.
  5. Encanto
    Encanto (2021)
    10
    Encanto je krásná pohádka jak pro děti, tak dospělé. Jeho téma je velmi aktuální a myslím, že spousta dětí, včetně mě, se do Mirabel, Luisy, Isabel, Pepy i ostatních dokáže lehce vžít. I kdybych Encanto pustila babičce, stejně by nepochopila, že se chová jako abuela... Nicméně pohádka je to naprosto nádherná, animace, paleta, soundtrack. Čekala jsem více písní, ale jinak je to úžasné. Dabing ohodnotit nemůžu, viděla jsem v angličtině. A samozřejmě je i záporák, padouch, ale trochu jiný, než na jaké jsme zvyklí. Ani tak nezapomínejme, že padouch v Encantu je. :| SPOILER! Tak se běžte rychle podívat, než si tohle přečtěte. Taky se musíte usmívat nad představou Dolores poslouchající Brunovy telenovely? Podle mě je tohle úžasný námět na Disney (mini) seriál.
  6. tick, tick... Boom!
    tick, tick... Boom! (2021)
    10
    Wow. Snímek se ihned zařadil do mého top ten listu. Snímek je úžasný, Andrew Garfield taktéž, jeho zpěv, hraní, a samotné písně. Do teď jsem jméno Jonathan Larson neznala a teda hanba mně, hanba. Nejraději bych teď viděla i samotný muzikál Tick, tick... Boom. Nemluvě o Superbie, bohužel, jako je ve snímku, nikdy se na pódium nedostala. Přitom to zní úplně geniálně! A ty písně! Jonathana je opravdu škoda. Už nadosmrti budu mít v hlavě verš: What does it take to wake up a generation? - Co je třeba k probuzení generace? To je podle mě tak silné úplně samo o sobě... Je to zkrátka celé úžasné. Doporučuji naprosto všem. 100 %!
  7. Severní pól: Na Vánoce otvíráme
    Severní pól: Na Vánoce otvíráme (2015)
    0.5
    Jedna z NEJHORŠÍch věci, ano věcí, co jsem kdy viděla. Na chudáka Mackenzie je od začátku vyvíjen hrozný nátlak a odporné citové vydírání. A to opravdu odporné a tak očividné až z toho i oči bolí. Neuběhla ještě ani půl hodina a už jsem byla z filmu naštvaná nad jeho stupiditou a odpudivostí. Hnůj to je! Dokoukala jsem to jen kvůli recenzi a protože nemám ráda nedokoukané filmy a seriály. Ta elfka Klementýna je tak otravná! Měla jsem z ní chuť se pozvracet a to konkrétně rovnou na ní! Jediným a to opravdu JEDINÝM tahákem je vztah mezi Mackenzie a Ianem. Ale jeho dcera je takový spratek, který neustále, a to i vědomě, hraje Mackenzie na city! A to ji ještě ani neznala. Je to tak hnusná... věc, kterou nedoporučuji vidět nikomu, jen si ZKAZÍTE (Vánoční) NÁLADU. Nechápu, že se k tomuhle nějaký herec dobrovolně upsal... ODPAD!!! (5 %, protože mám pocit, že nula se asi nepočítá... a možná za Mac s Ianem)
    • vztah Mac a Iana (5 %)
    • naprosto vše ostatní (95 %)
  8. Trollové: Světové turné
    Trollové: Světové turné (2020)
    8
    Hezké pokračování. Nepřekonalo jedničku, ale tak už to bývá. Opravdu se mi to líbilo. Objevení nových druhů trollů, jiných žánrů atd. Ale celkově mě příběh v jedné věci mátl a nedával vůbec Smysl. V prvním díle získal Větvík své barvy zpět a vyznal Popi lásku, když vracel barvy jí. A v druhém díle, jako by se poslední půlhodina z jedničky vůbec nestala. Ve dvojce je Větvík zas bez barev a ,,teprv" chce Popi lásku vyznat. Jako... WTF. Vážně, to už se stalo v jedničce, tak proč se dvojka chová, jako by se to nestalo? To opravdu nechápu. Ale jinak je to hezké.
  9. Želvy ninja
    Želvy ninja (2012)
    10
    Já. To. Miluji! Vyrostla jsem na verzi z roku 1987 a když jsem poprvé viděla verzi 2012, byla jsem nesvá. Ten přechod z animáku na 3D verzi byl zvláštní, ale pak jsem si to naprosto zamilovala. První díl, možná první dva jsou takové rozjezdové a nedaly mi ten pocit tohle musím vidět, ale pak to nabralo obrátky a já jsem se vždy nemohla dočkat dalšího dílu. To čekání až se mi díl stáhne bylo úmorné. Tihle noví čtyři želváci si rychle našli cestu do mého srdce a pěkně se tam zabarikádovali. Tahle verze je skvělá taky proto, že jednotlivé postavy mají svůj charakter, svůj styl, své chování, jsou to skutečně individuální jedinci, což se úplně o verzi 1987 říct nedá, tam je snad odlišovaly jen barvy pásek a zbraně. Také to, že jsou opravdu teenageři je velmi důležité a logicky to tak má k teenagerům blíž. Ani nemůžu vyjádřit slovy, jak moc mě mrzí, že tento seriál skončil, já doufala, že z něj bude jeden z těch nekonečných, ale bohužel ne. A zakončení, ty poslední tři díly... To mě upřímně zklamalo. Mě samotnou mrzí, že to píšu, ale přišlo mi to jako takové zneuctění celého seriálu. I tak to ale miluji. Dokonce tak moc, že píši vlastní ff, do které dávám své srdce. Njn, hádám, že jsem se s koncem nikdy nesmířila. Vlastně to vím. A tak v příběhu pokračuji dál. Po svém.
  10. Špunti na vodě
    Špunti na vodě (2017)
    8.5
    Hezká komedie. Pobavila. Byla jsem na ní v kině a doteď ji mám v hlavě zaškatulkovanou jako skvělou komedii. Jediné co mi vadilo, byla zase Polívková, ona není nejhorší, ale už se pár let cpe všude a mě to přijde dost otravné. V některých snímcích je dobrá (Po čem muži touží), ale jinak mi přijde strašně vlezlá. Ale není to mínus v ději, jen v obsazení. Vynahradili to Liška a Langmajer.
  11. Raya a drak
    Raya a drak (2021)
    9
    Krásná pohádka nejen pro děti. Ale právěže je to pohádka, tak to MUSELO mít šťastný, leč nezapadající do příběhu, konec. To mě zklamalo. Samozřejmě že ti zlí za to nemohli, samozřejmě že ti zlí měli dobré úmysly, i když sobecké, ale to je přeci jen detail, samozřejmě že ti zlí, co způsobili apokalypsu, nebudou nijak potrestáni,samozřejmě, že jim bude odpuštěno a všichni budou žít společně šťastně a sladce až na věky věků. Ale to byl až úplný konec, takže jinak zbytek pohádky se mi velmi líbil. Doporučuji zhlédnout.
  12. Vichr 3
    Vichr 3 (2017)
    0.5
    Tohle budu hodnotit jako film Vichr 4. Čtyřka je teda pohroma. Nic extra, nic nového, nic zajímavého, nic poutavého, prostě nic. Hodně mi tam chyběla Mika a když nad tím tak přemýšlím, tak to vypadalo jako taková parodie na remake prvního dílu. No hrůza.
  13. Vichr 3
    Vichr 3 (2017)
    10
    Zase hezké pokračování. Opět něco nového. Moc se mi líbilo a doporučuji. Stejně jako 1 a 2. Tady doporučuji skončit, čtyřka za moc nestojí. Možná ani za nic.
  14. Vichr 2
    Vichr 2 (2015)
    10
    Krásné pokračování. Moc se mi líbilo. Vřele doporučuji. 1,2 a 3 jsou krásné filmy. Jen 4 nedoporučuji (vřele i nevřele).
  15. Vichr
    Vichr (2013)
    10
    Krásný film. Mohla bych se na něj dívat klidně i dvakrát ročně, což já nedělám. Vždy minimálně rok interval. Tohle je ale snímek, když si chcete odpočinout a nechcete kroutit hlavou nad blbostí. Doporučuji 1,2 a 3. Čtvrtý stačí vidět jednou v životě a dost, jen pro pocit, že máte za sebou celou sérii.
  16. Ty
    Ty (2018)
    7
    Ze začátku jsem Joeovy fandila. Když z povrchu zemského nadobro zmizí toxičtí lidé, žádná škoda. Světu chybět nebudou... A Beck také ne. Joe pro svou milovanou udělá naprosto cokoliv a nezná hranic, to mi ze začátku imponovalo, ale všechno musí mít hranice. K postavě jsem začala cítit v druhé polovině první série nelibost a jak děj pokračoval, doufám, že se mu vše kruté, co kdy spáchal, vrátí se stoprocentními úroky. Od konce první série a skrz druhou sérii Joem pohrdám a doufám, že jistá ženská postava z druhé série mu dá co proto. Padouchy dokážu pochopit, porozumět jejich důvodům, omluvit jejich činy hledě na okolnosti, ale Joe... k nim rozhodně nepatří. Seriál jako takový... ujde, první sérii bych doporučila, ale u druhé bych si tím nebyla tak jistá, de facto je to opáčko série první v jiném prostředí, s jinými herci. PS: Poslední asi dvě minuty posledního dílu druhé série mě teda dostaly a Joa mi znechutily jak to jen šlo. A možná ještě víc. To snad ten člověk (je-li jím vůbec) nemůže myslet vážně!
  17. Legenda o Mulan
    Legenda o Mulan (1998)
    10
    Musím říct, že pohádce o Mulan jsem se když jsem byla mladší vyhýbala. Pohádka o ženě co si hraje na muže? Sory, ale ne. Než mě ukamenujete, pak jsem se na ni podívala a neměla jsem slov. Byla jsem dosti... nerozumná, když jsem se na Mulan podívat nechtěla, protože jde o mistrovské dílo. Bylo to boží. Mulan je boží. A Shang... Dala bych si říct ;) PS: Remake je totální zklamání.
  18. Mulan
    Mulan (2020)
    2
    Musím říct, že pohádce o Mulan jsem se když jsem byla mladší vyhýbala. Pohádka o ženě co si hraje na muže? Sory, ale ne. Než mě ukamenujete, pak jsem se na ni podívala a neměla jsem slov. Byla jsem dosti... nerozumná, když jsem se na Mulan podívat nechtěla, protože jde o mistrovské dílo. Bylo to boží. Mulan je boží. A Shang... Dala bych si říct ;) Když jsem se dověděla o remaku, strašně jsem se těšila a chtěla na to jít i do kina. Díky Všemocnosti byla kina zavřená a já viděla Mulan doma - byly by to vyhozené peníze. Vzali a překroutili snad všechno co mohli. Byla jsem naprosto zklamaná. + nová postava čarodejnice - nějaké pitomé čchi... V příběhu nejde o to, že má nějaké zvláštní (nadpřirozené) schopnosti, ale jde o její odvahu - vlastně zničili i samotnou podstatu příběhu - Kde je mushu? Nějaký světelný odlesk ve tvaru phoenixe fakt Mushua nenahradí. - Kde je Shang??!! - Sorry jako ale... vykopnout Shanga? Sakra! Vztah mezi těmi dvěma je sakra podstatný! Nasadit tam místo Shanga nejakyho hejhulu odvedle... Já vím, že remake může přinášet nové prvky do původního příběhu, nějaké menší změny a to je v pořádku, ale tady udělali změn tolik, a zásadních, že to ztratilo své kouzlo. Jedno. Velké. ZKLAMÁNÍ. Nedoporučuji.
  19. Instant Family
    Instant Family (2018)
    10
    Tenhle snímek je naprosto dokonalý. Ihned si mě získal a rozhodně patří do mého topten listu. Adoptovat rovnou tři děti - páni. Můžu jenom doporučit a nemám co vytknout. Je to nádherné a dojemné - jop, párkrát jsem se možná rozbrečela a to je to, co mám ráda. Mám ráda, když je film (logicky spíše komedie než horory atd) dojemný, a když mi ukapne slza, je to takový můj... certifikát kvality. ;D PS: Písnička ,,I'll stay" je dokonalá.
  20. Manžel na zkoušku
    Manžel na zkoušku (2018)
    10
    Nyní je tento snímek jeden z mých oblíbených. Je to romantická komedie a je skvěle napsaná a zahraná. Vím, že jde tak trošku o remake, ale tohle je tak o sto procent lepší. Film je zábavný a skvěle to funguje. Spíš takový oddechový. Můžu jen doporučit. Nasmála jsem se a moc jsem si sledování filmu užila.
  21. Stánek s polibky
    Stánek s polibky (2018)
    10
    Klasická dívčí slaďárna, tentokrát ale ne taková blbost jako jiné filmy tohoto žánru. S Elle se může skoro každá dívka ztotožnit. Komedie je vskutku povedená a skvěle zahraná. Nemyslím si, že je to jen pro dívky do patnácti let a hlavní hrdinka je sympatická, neboť takové my holky zkrátka jsme. Jsme praštěné, nejsme dokonalé topmodelky na podpatcích, ale obyčejné, zábavné holky, kterým se bohužel stávají trapasy a to někdy opravdu velkého kalibru. Přesně proto JE nám hlavní hrdinka sympatická. Doporučuji.
  22. Stánek s polibky 2
    Stánek s polibky 2 (2020)
    10
    Klasická slaďárna pro holky, ale není to blbost jako většina. Elle má problémy, se kterými se může normální holka ztotožnit. Do úplného konce jsem netušila co si pořádně myslet a komu fandit. I když, od začátku jsem svého favorita měla a konec mne přeci jen trochu zklamal, ale i tak to bylo krásné. Konec mne totálně navnadil na třetí díl a už se ho nemůžu dočkat. Herecké výkony byly skvělé a postavy taktéž skvěle napsané. Snad jen dodat, že i když druhý díl bývá většinou horší, v tomto případě to neplatí. Vřele doporučuji.
  23. Temný kraj
    Temný kraj (2017)
    0.5
    Nuuuuda! Vždyť se na to nedá ani pořádně koukat. Je to trapné a nudné. Začnete koukat a za pět minut přemýšlíte, co byste mohli dělat, jelikož si seriál neudrží Vaši pozornost. Jako nejlepší herecký výkon bych označila výkon psa; řekla bych, že to snad už o něčem vypovídá. Nedoporučuji. Ani kdybyste se nudili, nepouštějte, poté byste nejspíše usnuli.
  24. Kriminálka Anděl
    Kriminálka Anděl (2008)
    0.5
    A česká kinematografie mne opět nezklamala. Tohle byla zase jednou pořádná blbost a naprostá ztráta času. Z kdo ví kolika dílů, které jsem zhlédla, mne bavil jeden. Celou dobu mne také neustále sejřilo to, že celou dobu tam měli nastavený ztmavovací vybělující filtr. Celá scéna byla taková ponuřejší, všechny barvy byly do šeda. Navíc tak 90% část hlavních postav je strašně nesympatická a najdou se i takové, které Vás vytáčí k nepříčetnosti. Vidím to jako selhání. Co jsem ale mohla čekat, že. Nedoporučuji.
  25. Katka
    Katka (2010)
    0.5
    Blbost. Ne ve smyslu, že se nejedná o důležitou věc, drogy jsou vážné téma, ale tohle byl odpad. Ukazuje to, že smažka smažkou zůstane. Rozhodně si nemyslím, že někdo někoho využil, snad s tím musela souhlasit, ne? Katka nesympatická, hnusná, zlá osoba. Vím, že nejde o stylizaci hlavní postavy, jen píšu, jaká je. Chudák Terka. Moc nových informací jsem nenašla, ale snad s ní nemá žádný kontakt. Nicméně zpět k dokumentu; NEDOPORUČUJI. Nikdy. Je to... eh... pro to snad ještě slovo není, snad jen citoslovce: BLÉ...!
  26. Lucifer
    Lucifer (2016)
    9.5
    Lucifer je skvělá podívaná. Je to vtipné a zvraty také neminete. Sice bych si možná v roli Lucifera představovala někoho více sexy, ale tento Lucifer je úžasný, už si nedokážu v jeho roli predstavit kohokoliv jiného. Jeho úsměv, jeho oči, jeho hlas, jeho šarm. Seriál doporučuji, pokud Vám nevadí anglický dabing s českými titulkami.
  27. Ženy v běhu
    Ženy v běhu (2019)
    7
    Nebyla to žádná hitparáda, ale celkem fajn to bylo. Samozřejmě všichni během filmu našli lásku a žili šťastně až na věky. I když možná... Konec totiž zajímavě navnadil na druhý díl. A jelikož jsem od přírody zvědavá, zajímá mě o čem by vůbec druhý díl byl. A to se u české kinematografie nestává, takže gratuluji.
  28. Trojí život
    Trojí život (2018)
    9.5
    Já už jsem na české komedie zanevřela. Sem tam nějakou zhlédnu z nudy, z nedostatku filmů nebo tak a jen se ve svém rozhodnutí utvrdím. Tato mne ale velmi mile překvapila. Byla vtipná, povedená a zkrátka se mi líbila. Celou dobu jsem si říkala proč TROJÍ život, konec mě teda dostal. Takových komedií kdyby bylo víc, možná bych ještě dala české kinematografii šanci.
  29. Zejtra napořád
    Zejtra napořád (2013)
    0.5
    Tohle byla naprostá s****a. Já jsem člověk, který chce vše dokončit, například neodejít od rozkoukaného filmu - proboha vždyť já dokoukala i ,,Cut"! -, ale tady jsem to dokoukat nedokázala. To vážně nešlo (pusťte si Cut, vlastně radši ne). Bylo to trapné, nudné, o ničem. Nedoporučuji. Vůbec.
  30. Geostorm: Globální nebezpečí
    Geostorm: Globální nebezpečí (2017)
    9.5
    Podle mě nadupaná pecka. Efekty byly úžasné. I tento film měl nějaké chyby, nedomyšlené blbiny (například Hon Kong - zem byla tak rozžhavená, že se na ní smažila vajíčka, ale to by se musely lidem tavit podrážky bot, a dokonce i pneumatiky aut, jenomže to se nedělo). Mě to hodně bavilo a doporučuji. I děje tam nylo dost, někdo by možná řekl překombinovaný, ale mě to vyhovovalo.
  31. Temné léto
    Temné léto (2019)
    7
    Tak ze začátku bych chtěla napsat, že do žánru ,,Horor" to má daleko. Asi do sedmé epizody bylo zombie v každém díle tak po jedné. Celkově celá série byla celkem nudná, skoro žádná akce. Ale koukat se na to dalo. Takze doporučuji v případě, že si chcete k práci nebo k něčemu jinému něco pustit, pokud ale chcete něco, čemu hodláte věnovat plnou pozornost, nedoporučuji.
  32. Čarodějův učeň
    Čarodějův učeň (2010)
    9.5
    Na Čarodějova učně jsem koukala už jako malá. Od té doby je to jeden z mých nejoblíbenějších filmů. Pravda, možná to není úplně top, ale u mě k mým top filmům patří. Líbí se mi také to, že se děj odehrává v přítomnosti a ne ve středověku. Také rozhodně celkový děj. A abych nezapomněla, i herecké obsazení. Já osobně doporučuji.
  33. Sabrinina děsivá dobrodružství
    Sabrinina děsivá dobrodružství (2018)
    1.5
    Trapný pokus o pokračování slavného seriálu Sabrina - mladá čarodějnice. Chybí tam to kouzlo seriálu, na které jsme byli zvyklí a milovali ho. Ty zábavné a skvělé tety? Ty v seriálu neuvidíte ani dalekohledem. A úžasný a vtipný, avšak naprosto oddaný Salem, na kterého byl vždy spoleh? Nic, černou kočku sice uvidíte, ale to je asi tak vše. Upřímně to byla nuda. Nedokázalo mě to upoutat. Když se na to nepodíváte, o nic nepřijdete. Vřele nedoporučuji.
  34. Bez věcí nad věcí!
    Bez věcí nad věcí! (2018)
    6.5
    Komedie se mi líbila. Při jejím zhlédnutí jsem se smála a bylo to fajn, ale rozhodně bych ji nezařadila do svého top-ten listu. Film poukazoval na skutečný problém a to velmi cením, neboť ho zobrazil velmi dobře. Ale něco se mi tam přece nelíbilo. Ženská role mi tam byla velmi nesympatická a nepříjemná. U tohohle filmu ani nevím, jestli bych ho měla (ne)doporučit. Je to jen na Vás. Jako vždy. ;)
  35. To Kapitola 2
    To Kapitola 2 (2019)
    7
    Bohužel musím napsat, že snímek mne zklamal. Čekala jsem asi hodně a To nebylo schopno má očekávání naplnit. Opravdu hodně dlouhou dobu se nic nedělo a když ano, připadalo mi, že se nedívám na horor, ale spíše na nějakou komedii nebo přinejlepším thriller.
  36. Mrazík
    Mrazík (1964)
    0
    Jsem holt mladá generace a musím napsat, že tuhle ehm ehm pohádku opravdu nesnáším. Je to hrůza, na kterou se nedá dívat. Nelíbí se mi vzhled a ani dabing (opravdu pochybuji že v originálním znění by to můj názor změnilo) tomu nepomohl. Na té ****** se mi nelíbí nic. Nedoporučuji, pokud si po zhlédnutí nechcete vyčítat, že jste si to vůbec pustili.
  37. Neutečeš
    Neutečeš (2014)
    1
    Neutečeš je jeden z těch hororů (nebo filmů vůbec), na které už se nechci nikdy podívat. Nemělo by to cenu a byla by to jen ztráta času. Celý film mi přišel nudný a vlastně ani ten nápad se mi nelíbí. Je to zkrátka pomalé a skoro nic se tam neděje. Je to jen můj názor, ale film rozhodně nedoporučuji. Shrnutí - nějaké cosi tě sleduje a až tě to dostane, tak tě to ošu*á k smrti. *facepalm*
  38. Joker
    Joker (2019)
    10
    Tak tenhle film je naprostá bomba! Stal se jedním z mých nejoblíbenějších filmů. Ta atmosféra byla skvělá a barvy úžasné. Celý snímek působil temně. V některých momentech jsem mu musela fandit a přála jsem mu, aby mohl v klidu žít, ale přece jenom je to padouch a tomu se většinou nefandí. (Upřímně, ne málokdy jsem fandila padouchovi, i když jsem ale věděla, že bohužel prohraje. Třeba Grinch mě naprosto zklamal, když vrátil ty pos°aný dárky.) Nicméně tento kontrast byl famózní. Když ke konci byla ta bouračka, musela jsem se smát. Nebo když někoho zabil, taky jsem se musela smát. A vlastně i z kina jsem odcházela s úsměvem na tváři. Joaquin Phoenix byl naprosto úžásný a já mu tímto komentářem vzdávam hold. Rozhodně snímek doporučuji zhlédnout. Nejlépe v originálním znění a v kině. Přeji příjemnou zábavu a nezapomínejte se usmívat. :D
  39. Monster High: Příšerky přicházejí
    Monster High: Příšerky přicházejí (2012)
    8
    Sérii o Monster High jsem měla jako malá opravdu ráda a když jsem vyrostla, v téhle pohádce jsem i něco uviděla. Myslím v podtextu samozřejmě. Vidím to tak, že je to i o tom, že bychom neměli být hnusní na ostatní, kteří se od nás něčím liší. Třeba abychom neházeli na školu, na kterou chodí, vajíčka. ;)