Temné léto

66%
Temné léto

V krušných počátcích zombie apokalypsy se skupina zcela neznámých lidí musí semknout a najít v sobě sílu, aby dokázali přežít a dostat se zpátky ke svým blízkým.(Netflix Cz)




Scénář:
Hudba:

HNTR
HNTR
1 037 bodů
4
První díl byl nad moje očekávání, seznámení s postavami atd, šlo to. Pak, ale jako kdyby někdo zmáčkl kouzelný tlačítko a všechno v prdeli... Přechod mezi kapitolama (nebo jak to nazvat) textem, to mě upřímně nebaví, když budu chtít pojmenovaný kapitoly, přečtu si knížku a to nemluvím o kontinuitě, kterou to totálně rozbíjí... Zombíci jsou vole přechytralý, nahypovaný hovada. Postavy úplně dementní, o tom kudrnatym blbečkovi ani nemluvě. Stopáž jednotlivých dílů dělala ožralá opice... Jeden díl plný akce má 20 minut, druhý díl běhá kudrnatej idiot po městě 40 minut, tohle fakt nechápu. Dvě hvězdičky, jen kvůli tomu, že když už byla akce, tak to prostě frčelo, jo a ještě za tu kameru, která byla super, ale na poměry Netflixu je tohle prostě propadák.
Lady Di
Lady Di
369 bodů
7
Tak ze začátku bych chtěla napsat, že do žánru ,,Horor" to má daleko. Asi do sedmé epizody bylo zombie v každém díle tak po jedné. Celkově celá série byla celkem nudná, skoro žádná akce. Ale koukat se na to dalo. Takze doporučuji v případě, že si chcete k práci nebo k něčemu jinému něco pustit, pokud ale chcete něco, čemu hodláte věnovat plnou pozornost, nedoporučuji.
mbear
mbear
37 bodů
2
nemôžem si pomôcť,ale nečakal som toľko blbych ľudí po kope.

Dodatečné informace

Původní název:
Black Summer (více)
  • USA Temné léto
  • USA Black Summer
Premiéra v ČR:
11. 4. 2019
Distributor:
Netflix
Země původu:
USA, Kanada
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch