Morbius

38%
Morbius

Na stříbrné plátno přichází jeden z nejpodmanivějších a nerozporuplnějších hrdinů filmového světa značky Marvel, jehož představitelem je Oscarem oceněný Jared Leto, který se ve snímku mění v charismatického antihrdinu Michaela Morbiuse. Doktor Morbius trpí vzácnou a smrtelnou krevní chorobou. S úmyslem zachránit druhé, kterým hrozí stejný osud, se Michael rozhodne k zoufale riskantnímu činu. Zdánlivý úspěch přinese lék, který je však dost možná nebezpečnější než sama smrtelná choroba, neboť promění léčitele v lovce. (Falcon)




Recenze: Morbius

Kinobox.cz
45%

Morbius si dle mého názoru pohrával s poměrně zajímavým tématem a vzhledem ke komiksové předloze určitě spousta lidí očekávala víc. Na druhou stranu se to ale po několika trailerech, které samy o sobě nudily, mohlo snadno odtušit. Je škoda, že tvůrci tohoto upířího antihrdinu nedokázali zpracovat přeci jen o něco lépe. Morbius se stává vůbec první marvelovkou, která si ode mě vysloužila spíše kritický pohled.


Pete69
Pete69
29 851 bodů
5
Morbius se u mě zařadil k samotnému dnu produkce Marvelu, ale není to zase taková katastrofa a tak hodnotím padesáti procenty. Moderní vědecká upířina si zasloužila lepší efekty, zejména když je tvůrcem špička v digitálních efektech. Scénář je také průměrný a potitulkové scény se dokonce opovažují naznačovat, že by se k Morbiusovi, nebo proti němu měl postavit Spiderman.. no uvidíme.. s mírnými obavami se nechám rád mile překvapit.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
2
Je to tak špatné, že to je skoro kouzelné. Ale jen skoro. Pořád převažuje nuda a zmatení. Je neuvěřitelné, že takhle špatný produkt jde odevzdat v systému s tolika kontrolory.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
2
Morbius ospale omílá posté ta různá upíří klišé a neumí je zábavně prodat. Hvězda za solidní Ekstrandovu muziku a za kameru, díky které ten film působí líp, než na tom ve skutečnosti je. Potitulková scéna je jedno velké wtf.


Dodatečné informace

Původní název:
Morbius (více)
  • USA Morbius
Premiéra v ČR:
31. 3. 2022
Distributor:
Falcon
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
75 mil. USD
Tržby:
167,5 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Morbius je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch