sephastto

Michal

Komentáře 26

Od nejnovějších
  1. The Batman
    The Batman (2022)
    8
    JE to dlouhé, je to napínavé se spoustou zvratů, ale i když tohoto herce nijak nemusím, bylo to dobré :) Ale za mně je předchozí trilogie natočená poutavěji :)
  2. Párty Hárd
    Párty Hárd (2019)
    5.5
    Už dlouho jsem neviděl takovou místy až opravdu velice nechutnou blbost :D Ale přes to všechno se člověk párkrát zasměje. Dalo to ale fušku dodívat se až do konce. S trochou nadsázky jsou to takové české prcičky, které ale co do nechutnosti drtivě poráží předlohu :D
  3. Predátor: Kořist
    Predátor: Kořist (2022)
    8
    Jeden z těch nejzajímavějších predátor filmů. Má to atmosféru, má to napětí, a je to i trošku uvěřitelné. úplně se ale odklání od všech předchozích dílů a ignoruje velkou část toho, jak byl predátor do teď vnímán, včetně toho, že z velké části ignoruje celý svůj arzenál. Ale filmu to nijak neubírá na kvalitě :)
  4. Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny
    Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016)
    6.5
    Nesympatický herec, sice podle skutečné události, ale ani tak mně to nijak neohromilo. Válka není hezká věc a příběhy byly a budou, ale je to pořád dokola a začínám mít spíš pocit, že nemají co točit. Příště se možná dočkáme filmu na motivy dvou žížal, co se měly rády, ale ve válce je někdo zašlápnul. Na jedno shlédnutí možná, ale podruhé to vidět nepotřebuji.
  5. Zabiják a bodyguard
    Zabiják a bodyguard (2017)
    8.5
    Film co vážně pobavil. Na film jsem byl pozvaný netušíc oč jde, bez předchozích informací z traileru jen, že se jedná o akční-komedii. Film, u kterého se člověk zasměje a vážně vypne. Obsazení je skvělé. Reynolds a Jackson, nemyslím si, že by to někdo mohl zahrát lépe. Salma Hayek velice kladně překvapila ve své roli. Fakt doporučuji
  6. Jigsaw
    Jigsaw (2017)
    5
    Když se uváděl první díl do kin byla to novinka, člověk byl natěšený z toho co ho čeká a bylo to velice zajímavé.. Nyní už 8. díl, a stále stejná pointa, na čemž se původně stavělo ok.. tím je to asi i tak stále zajímavé pro diváky, ale bez jakékoliv změny, která by nadchla. Myslím, že tímhle dílem to už vážně končí. (snad)
  7. Barry Seal: Nebeský gauner
    Barry Seal: Nebeský gauner (2017)
    8
    Je velká škoda, že film neudělali jako Rko. Mohlo to dopadnout ještě o kus lépe a pro publikum přitažlivější. Škoda, že studia míří na co nejšírší publikum a označení mláděži přístupno je pro tento film trochu podpásovka. Jinak si zábavu určitě užijete.
  8. Učitelka
    Učitelka (2016)
    6.5
    Mrazivý příběh z doby, kterou už snad nikdo nechce zpátky. Krutá realita a vystřízlivění, kterou už si nikdo, kdo to nezažil neuvědomuje a je dobře, že to ještě občas podobné filmy připomenou. Každý si pamatuje fronty na banány a říká, že tehdy bylo líp, ale nebylo...bylo mnohem hůř.
  9. Dunkerk
    Dunkerk (2017)
    9
    Napínavá podívaná, která stojí za shlédnutí. Dlouho trvalo, než jsem se prokousal přes první část a pochopil o co ve filmu jde.. nebo spíše, jak je natočený, ale pak film utekl rychleji, než jsem čekal. Milovníci válečných filmů si určitě přijde na své.
  10. Pod rouškou noci
    Pod rouškou noci (2016)
    7.5
    Trošku syrovější film, ze starých dob, který oživuje doby, které jsou už dávno zapomenuty..aneb každý krade jak dovede a město rozhodně neřídí stát :) Mafiánská témata jsou opravdu přitažlivá, ale občas to bylo trochu kostrbaté a nevyvážené. Nic to nemění na faktu, že film mě zaujal.. jen nevím jestli natolik, že se na něj ještě někdy podívám.
  11. Logan: Wolverine
    Logan: Wolverine (2017)
    9.5
    Krásná akční a zároveň trochu depresivně dramatická atmosféra. skvělé nápady a inovace... prostě na tohle se opravdu dalo dívat s radostí (a to jsem nikdy nebyl nadšenec do předchozích dílů). Velice mile mě to překvapilo. Další film by mohl být s tou malou :))
  12. Život
    Život (2017)
    7.5
    Takový nový vetřelec. Zajímavé efekty, řešení a trochu nedomyšlený scénář, který to všem a všemu kazí. Kdy už ti scénáristi, přestanou vymýšlet hňupiny a trochu se nad tím zamyslí, aby to aspoň dávalo smysl. Film jinak neshazuji, líbil se mi..ale mohlo to být lepší a stačilo málo :)
  13. By Way of Helena
    By Way of Helena (2015)
    6.5
    Zajímavý syrový film, z amerického západu a jejich pohledu na mexické spoluobčany. Slušné herecké obsazení, plno zvratů a překvapení. za shlédnutí nejspíš stojí. Z mého pohledu ovšem stačí shlédnutí jedno. Není to ten typ filmu, ke kterému bych se rád vracel.
  14. Než jsem tě poznala
    Než jsem tě poznala (2016)
    5
    Nečekal jsem moc a dostal víc než tušil, film se zajímavým obsazením, dobrou zápletkou a velmi slušně koukatelný. Bohužel se i u tohoto scénáře vyskytuje klasika dnešní doby.. pokud nemáte miliony a miliardy, tak si prostě u ženských neškrtnete. Jinak by hodnocení bylo mnohem vyšší.
  15. Warcraft: První střet
    Warcraft: První střet (2016)
    9.5
    Rovnou přiznám, že jsem fanoušek blizzardu a na tento film jsem se moc těšil. A nezklamal mě.. je na co se dívat, příběh slušný a věřím, že další díly by mohly být ještě mnohem lepší, protože přece jen pro nezasvěcené je nastínění celé země a spousty postav poněkud rychlé a tohle je prakticky přece jen začátek :)
  16. Ben-Hur
    Ben-Hur (2016)
    3.5
    Podprůměrný film se záblesky světlých stránek a náznaky zajíměvého příběhu s naprosto hrůzným koncem, který celý film neskutečně shodil. Je to přeplácané a jestli byl přesně takový i původní film, tak nechápu smysl předělávky. Nestojí to za čas strávený shlédnutím.
  17. Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2016)
    7
    Jedna z nejzbytečnějších komiksových adaptací vůbec. Zajímavý záporák a celý film je prakticky o jedné až dvou postavách. Zbytek je tam jen kvůli tomu, aby to byla parta a Joker je navíc taktéž. Celý film, měl vypadat úplně jinak... takhle je to spíš slátanina, plná efektů a hrůzostrašným scénářem, za který by se styděl i student.
  18. Líza, liščí víla
    Líza, liščí víla (2015)
    7
    Film balancuje někde mezi šíleností a velmi dobrým pojetím. JE zajímavý a přesto bych ho víckrát vidět nemusel. Nejspíš by mu pomohl vyšší rozpočet a jiné herecké obsazení, aby byl přístupnější širšímu publiku a některé postavy nebyly až tak vyloženě odporné. Ale opravdu zajímavý kousek :)
  19. Star Trek: Do neznáma
    Star Trek: Do neznáma (2016)
    6.5
    Z filmu jsem nebyl nadšený, unesený ani zklamaný, prostě tomu něco chybí nebo pro tuhle látku nemám potřebné nadšení. Vizuálně krásná podívaná, příběh průměrný, ale propracovaný a s trochou nadsázky se dá říct, že kdyby byl příběh zasazen do jiné látky než vesmírné scifi, měl by film větší úspěch. Díky seriálu je látka mírně vyčpělá.
  20. Zoolander
    Zoolander (2001)
    7.5
    Písničku od benzínové pumpy si zpívám ještě do teď :) Naprosto šílená scéna, která vyzdvihuje celý film o level výš než na co by mohl dosáhnout. I tak je tady pořád několik pasáží, kde se člověk s chutí zasměje a pobaví. a já si jdu zase pustit tu scénu a broukat si při tom písničku :)
  21. Gangster Ka: Afričan
    Gangster Ka: Afričan (2015)
    8.5
    Pokračování prvního skvělého skvělého dílu. Tady se to přece jen už dostává do větších spekulací, ale i tak pořád zajímavý film. Je až s podivem co může jeden český lump všechno provést po celém světě. Tak teď doufám, že za pár let natočí někdo podobný film o ministru Chovancovi a policejní reorganizaci :D
  22. Gangster Ka
    Gangster Ka (2015)
    9.5
    Za mně perfektní film. Kdo sleduje zákulisí a čachry machry politiků, tak nemůže být zklamaný. Herecké obsazení za mě na výbornou. A scénář skvělý. Nejenom, že se člověk nenudí a pořád se něco děje, ale taky si zavzpomíná, co se zhruba dělo. Jen tak dál.. na tohle bych šel do kina i 3x, škoda, že jsem nešel již před tím.
  23. Drákula: Neznámá legenda
    Drákula: Neznámá legenda (2014)
    7.5
    NA tenhle film jsem se těšil.Trailer vypadal zajímavě a byl jsem zvědavý jak naloží s možností odvyprávět příběh jinak. Výsledek byl tak půl na půl. Zbytečně moc se jde psychologickým směrem. V tomhle případě bych uvítal víc něco na způsob gladiátora než epické bytvy ala pán prstenů. Vlado měl být drsňák, který dělá z vojáků cáry a ne polobůh :)
  24. Croodsovi
    Croodsovi (2013)
    7.5
    Příjemný animák co nenabídne nic navíc, ale přitom se na něj příjemně dívá. Nabízí se srovnání s dobou ledovou, ale na veverku to nemá ani omylem :) Děj má spád a často se člověk zasměje., ale to k animákům už tak nějak neodmyslitelně patří. Takže pokud váháte a máte volný večer s chutí na pohádky, tak s chutí do toho.
  25. Virgin Territory
    Virgin Territory (2007)
    8.5
    Pro mě jeden z nejpozoruhodnějších filmů co jsem viděl. Nejen, že čím víckrát se na něj dívám, tak tím víc se mi líbí, ale je natočen a prezentován stylem, který se v dnešní době již netočí. Zabávné momenty, místy příjemná erotika a velmi obratně napsaný scénář. Ač to vpadá jako by film natočili studenti, tak opravdu stojí za shlédnutí :)