Drákula: Neznámá legenda

68%
Drákula: Neznámá legenda
Drákula: Neznámá legenda je akční fantasy, která přetváří obraz hraběte Drákuly z krvelačného monstra na hrdinu bojujícího proti turecké invazi do Evropy. V eposu Garyho Shorea se Vlad III., vládce Transylvánie stává Drákulou po odmítnutí sultánovy požadavky a spojením se s temnějšími silami. Luke Evans, představitel Drákuly, zvýrazňuje složitost postavy, která se postupně učí využívat své nadpřirozené schopnosti. Film nabízí netradiční pohled na legendu, kde upíří atributy slouží spíše jako metafora pro osobní oběť.



Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
6.5
Drákula sice novou Monster Univers nenastartoval,ale ani nebyl oním pověstným posledním hřebíčkem do rakve. Spousta věci zde nefunguje za co může hlavně nedotažený scénář,ALE stále je to zábavná blbina s dobrým Evansem v hlavním roli. Pokud si dal Drákula nějaké vyšší cíle než bavit,tak u mne v tomto případě neuspěl. Pokud chtěl jen bavit,tak jsem rozhodně pro!
Pete69
Pete69
29 697 bodů
7
Překvapivě dobré. Hollywoodsky zpracovaný příběh Vlada ještě před tím, než se stal Drákulou. Pěkné "upíří" efekty i bojové scény, vše postavené na rodinném příběhu Vlada. Není to žádné umělecké dílo, ale film mě zkrátka bavil a tak hodnotím tento "polokýč" poměrně vysoko.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
6
Fain nápad podat tenhle zajímavý příběh zrovna tímhle způsobem. Charismatickému Vladovi člověk prostě fandit musí, ale ta tuna béčkových digitálních s.aček dojem dost kazí.


Dodatečné informace

Původní název:
Dracula Untold (více)
  • USA Drákula: Neznámá legenda
  • USA Dracula Untold
Premiéra v ČR:
16. 10. 2014
Distributor:
CinemArt
Země původu:
USA
Čeština:
Drákula: Neznámá legenda je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch