Režisér filmu Drákula: Neznámá legenda v novém hororu láká na strašidelný parník

Režisér filmu Drákula: Neznámá legenda v novém hororu láká na strašidelný parník
Haunting of the Queen Mary | Vertical Entertainment
Úspěšných strašidelných výletů na palubu strachu ostatně velké plátno moc nepamatuje. Milovníky béčkové akce potěší Chobotnice (1998). Hladovým se zavděčí Loď duchů (2002), která sice příliš dobrá není, má ale nepochybné produkční kvality a alespoň stylový úvod a závěr. A pak je tu fantastický Triangle (2009), který paradoxně skoro nikdo neviděl, přestože je dost možná nejlepším představitelem svého subžánru. Nově do strašidelných vod vplouvá Haunting of the Queen Mary.
Haunting of the Queen Mary: trailer | JoBlo.com
A upřímně nevypadá jako marný příspěvek. Snímek režíroval Gary Shore (solidní akční horor Drákula: Neznámá legenda), na scénáři se podíleli lidé, co mají pod palcem Annabelle a nové To. Uvolněné upoutávce nelze upřít pěknou výpravu, slušné triky a řadu správně znepokojivých momentů.
Snímek se zabývá záhadnými a násilnými událostmi, které provázely plavbu jedné rodiny o halloweenské noci roku 1938, přičemž jejich příběh se protíná s výletníky ze současnosti. Hrají Alice Eve, Tim Downie, Nell Hudson, Joel Fry, William Shockley, Angus Wright, Jim Piddock a Lenny Rush.
Haunting of the Queen Mary
Haunting of the Queen Mary
42%
Společnost Vertical Entertainment uvede snímek v USA v omezeném počtu kin a na VOD 18. srpna.
Pro další strašidelnou inspiraci se vyjdete prozkoumat žebříček nejlepších hororů na Kinoboxu.