Články

VOD

  1. VOD tipy: Dorazil velkolepý Napoleon, Kosmonaut z Čech i druhý Aquaman
    VOD1. 3. 2024
    VOD tipy: Dorazil velkolepý Napoleon, Kosmonaut z Čech i druhý Aquaman

    Tento víkend se na streamovacích službách nese na vlně příchodu velkých blockbusterů i ambiciózních titulů, z nichž ovšem řada z nich v kinech nezabodovala tolik, jak se čekalo. Netflix pak nabízí premiéru dvou nových sci-fi, jedna z nich pak nese výraznou českou stopu už v samotném názvu. Ano, na stream konečně dorazil očekávaný Kosmonaut z Čech (Spaceman) s Adamem Sandlerem.

  2. Netflix: osmička nejlepších pořadů na březen. Epická fantasy, noví Gentlemani a ambiciózní sci-fi
    VOD29. 2. 2024
    Netflix: osmička nejlepších pořadů na březen. Epická fantasy, noví Gentlemani a ambiciózní sci-fi

    Pokud nevíte, na co se můžete od března na Netflixu těšit, máme pro vás jako již tradičně každý měsíc, přehled těch nejzajímavějších novinek. Na své si přijdou milovníci kriminálek, sci-fi, akce, ale i svůdných gangsterů a upírů. Tak se na to pojďme podívat.

  3. Březnové hity od CANAL+: české klasiky, thriller od Russella Crowa i Apple TV+
    VOD28. 2. 2024
    Březnové hity od CANAL+: české klasiky, thriller od Russella Crowa i Apple TV+

    Platforma CANAL+ je čím dál větším hráčem na streamovacím poli a v posledních týdnech vytahuje jeden trumf za druhým. Jaké zajímavé originální tituly či české počiny zde můžete v březnu zhlédnout?

  4. VOD tipy: Nové Star Wars, velkolepá fantasy i tajemné sci-fi
    VOD23. 2. 2024
    VOD tipy: Nové Star Wars, velkolepá fantasy i tajemné sci-fi

    Tento víkend, tedy vlastně většina týdne, se na streamech nese ve znamení startu nových ambiciózních seriálů, z nichž budou chtít mít jednotlivé platformy obří hity. Týká se to zejména epické fantasy Avatar: Legenda o Aangovi (Avatar: The Last Airbender), která do hrané podoby adaptuje kultovní animák. Na své si však přijdou i fanoušci předaleké galaxie.

  5. VOD tipy: Opulentní Jennifer Lopez, česká komediální perla a Gran Turismo
    VOD16. 2. 2024
    VOD tipy: Opulentní Jennifer Lopez, česká komediální perla a Gran Turismo

    Ani tento víkend nebude na streamech nouze o zajímavé novinky, ať už se jedná o originální tvorbu, či „dovoz“ z kin. Na své si přijdou příznivci hudby, českých filmů i populárních videoher. Platforma Apple TV+ pak po nedávných Vládcích nebes (Masters of the Air) odstartovala svůj další ambiciózní seriál.

  6. VOD tipy: Nová Mission: Impossible, návrat videoherní klasiky i nenáviděná marvelovka
    VOD9. 2. 2024
    VOD tipy: Nová Mission: Impossible, návrat videoherní klasiky i nenáviděná marvelovka

    Tento víkend můžete na streamech dohnat dva velké blockbustery loňského roku, z nichž vám ovšem jeden může přivodit slušný bolehlav. Na své si přijdou i fanoušci počítačových her, kvalitních kriminálek a romantiky.

  7. VOD tipy: Bratři Mašínové, hvězda Aquamana na motorce i remake Pana a paní Smithových
    VOD2. 2. 2024
    VOD tipy: Bratři Mašínové, hvězda Aquamana na motorce i remake Pana a paní Smithových

    Víkendové tipy ze streamovacích služeb jsou opět tady. I tentokrát bude z čeho vybírat a zejména fanoušci českého filmu budou mít na co koukat. Na Netflix totiž dorazil největší favorit na České lvy a zároveň pro mnohé velmi kontroverzní počin Bratři.

  8. Netflix: osmička nejlepších únorových pořadů. Velkolepá fantasy, akční hody i nový korejský hit
    VOD31. 1. 2024
    Netflix: osmička nejlepších únorových pořadů. Velkolepá fantasy, akční hody i nový korejský hit

    Únor je tu a s ním i pořádná várka novinek, které přistanou na Netflixu. Jako již tradičně jsme pro vás proto připravili výběr toho nejlepšího, na co se můžete těšit. Nejdříve se opět naladíme do vánoční pohody, následně svedeme boj se strachem z tmy, propadneme kouzlu osudové romance a názorně si ukážeme, jak snadno se člověk může stát sériovým vrahem. Tím však zábava nekončí, ve společnosti sympatických vyšetřovatelů půjdeme po krku nejrůznějším zločincům a nakonec se přesuneme do víru krvavých bitev v čínské čtvrti v San Franciscu.

  9. VOD tipy: České sci-fi, sériový vrah i nástupce Bratrstva neohrožených
    VOD26. 1. 2024
    VOD tipy: České sci-fi, sériový vrah i nástupce Bratrstva neohrožených

    Ano, máme tu zase víkend, což znamená nejen chvíle volna, ale pro mnoho filmových nadšenců také válení u televize a procházení nabídek streamovacích služeb. Někdy je poměrně složité vybrat si v natřískané nabídce ten správný titul. My ale pro vás naštěstí máme opět pětici těch nejžhavějších novinek, jež byste si měli pustit. A že je tentokrát nabídka opravdu silná.

  10. Voyo tipy na leden: dorazí děsivý sériový vrah i kriminálka z Chorvatska
    VOD20. 1. 2024
    Voyo tipy na leden: dorazí děsivý sériový vrah i kriminálka z Chorvatska

    Streamovací služba Voyo je čím dál větším a zásadnějším hráčem na trhu a každý měsíc vydává několik originálních titulů, jimž se vyplatí věnovat pozornost. Ani leden samozřejmě není výjimkou. Na Voyu totiž začali nový rok s velkou vervou a nachystali si pro nás jak návraty prověřených titulů, tak ambiciózní novinky i oblíbené zahraniční filmy.

  11. VOD tipy: Dorazí sci-fi od Netflixu i jeden z nejlepších filmů loňského roku
    VOD19. 1. 2024
    VOD tipy: Dorazí sci-fi od Netflixu i jeden z nejlepších filmů loňského roku

    Víkend klepe na dveře, a jelikož chladné počasí stále vybízí spíše k tomu být zalezlý doma u televize, jistě se vám hodí další várka tipů ze streamovacích služeb. I tento týden byly samozřejmě jednotlivé platformy aktivní a na své si přijdou fanoušci mnoha žánrů.

  12. VOD tipy: Krvavá marvelovka bude konkurovat týmu lupičů Kevina Harta
    VOD12. 1. 2024
    VOD tipy: Krvavá marvelovka bude konkurovat týmu lupičů Kevina Harta

    Každý týden vám představíme několik filmových a seriálových titulů, které najdete na některé ze streamovacích platforem dostupných v Česku. Zohledníme přitom mezinárodní giganty i lokální hráče, akční filmy i festivalovou produkci.

  13. VOD tipy: Kanibalismus v Andách a akčňák s oscarovou herečkou
    VOD5. 1. 2024
    VOD tipy: Kanibalismus v Andách a akčňák s oscarovou herečkou

    Každý týden vám představíme několik filmových a seriálových titulů, které najdete na některé ze streamovacích platforem dostupných v Česku. Zohledníme přitom mezinárodní giganty i lokální hráče, akční filmy i festivalovou produkci. První VOD tipy roku 2024 jsou tady.

  14. Netflix: osmička nejlepších pořadů na leden. Top Gun, animáky pro děti i narkobaronka
    VOD31. 12. 2023
    Netflix: osmička nejlepších pořadů na leden. Top Gun, animáky pro děti i narkobaronka

    Netflix si na následující měsíc opět připravil bohatou nabídku původních i zakoupených produkcí. Publikum se může těšit na návrat oblíbených seriálů i na řadu nových pořadů rozličných žánrů. Každý si jistě vybere podle svého vkusu, aby vám však neuniklo to nejzásadnější, připravili jsem pro vás osmičku toho nejlepšího, co na Netflixu od ledna nově naleznete.

  15. VOD tipy: Berlín na miliardové loupeži v Paříži a Charlie Sheen mezi losangeleskými bookmakery
    VOD29. 12. 2023
    VOD tipy: Berlín na miliardové loupeži v Paříži a Charlie Sheen mezi losangeleskými bookmakery

    Každý týden vám představíme několik filmových a seriálových titulů, které najdete na některé ze streamovacích platforem dostupných v Česku. Zohledníme přitom mezinárodní giganty i lokální hráče, akční filmy i festivalovou produkci. Poslední VOD tipy roku 2023 jsou tady.