Voyo tipy na leden: dorazí děsivý sériový vrah i kriminálka z Chorvatska

Voyo tipy na leden: dorazí děsivý sériový vrah i kriminálka z Chorvatska
Seriály Policie Hvar a Metoda Markovič: Hojer | Voyo
Na své si na Voyo přijdou příznivci seriálů Jedna rodina či Specialisté, jelikož zde nové díly uvidí opět dříve než v televizi. Nové tituly bude zastupovat příběh legendy československé kriminalistiky a detektivka ze slunného Chorvatska. Na své si pak přijdou i příznivci známých hollywoodských trháků. Ostatně, podívejte se na to nejlepší z lednové nabídky služby Voyo sami.
Bohemian Rhapsody; na Voyo od 8. ledna
Bohemian Rhapsody
Bohemian Rhapsody
84%
Populární životopisný film o hudební legendě a frontmanovi skupiny Queen, Freediem Mercurym, který je oblíbený nejen u českých diváků. Mnozí sice snímku vyčítají, že zpěvákův bohémský život velmi zjemňuje, i přesto ovšem dokáže strhnout jak výtečným výkonem Ramiho Maleka, za který získal Oscara, tak skvělou režií i pohlcujícím koncertním závěrem. A samozřejmě nestárnoucí hudbou.
Bohemian Rhapsody
Jedna rodina; na Voyo od 1. ledna
Jedna rodina
Jedna rodina
61%
Už od začátku ledna můžete na Voyo i televizi Nova sledovat další vtipné i dramatičtější osudy jedné velké, a diváky zatraceně oblíbené, rodiny. V třetí sérii se děj posune o rok, a tak se již Martině (Denisa Biskupová) a Dominikovi (Adam Mišík) narodila dcera Žofie a z Petry (Tereza Kostková) se stala babička. Oblíbení hrdinové však budou řešit nejen radosti, ale také strasti a představí se i řada nových postav v čele s Vincentem Navrátilem, Petrem Čtvrtníčkem, Patricii Pagáčovou či Chantal Poullain.
Marley a já ( Marley & Me); na Voyo od 13. ledna
Marley a já
Marley a já
77%
Na obrazovky Voyo dorazí i známý a diváky oblíbený psí kousek Marley a já s Owenem Wilsonem a Jennifer Aniston, který však není klasickým rodinným filmem s čtyřnohým mazlíčkem. Zde totiž prostřednictvím psa Marleyho sledujeme hlavně vztah ústřední dvojice, jejich radostné i smutnější chvíle či pokusy o založení rodiny. Snímek, který dokáže chytnout za srdce i cynika. Na konec si nachystejte kapesníčky!
Martin Škrtel: Buď, alebo; na Voyo od 28. ledna
Martin Škrtel: Buď, alebo
Martin Škrtel: Buď, alebo
AI
85%
Dokument o kontroverzním slovenském fotbalistovi, jehož jedni vyzdvihují a druzí nenávidí. Nyní ale poprvé pustil někoho do svého soukromí a v režii Petra Větrovského odhaluje svůj osobní příběh a to, jak se z malého kluka z obce Ráztočno dostal až do věhlasného fotbalového klubu Liverpool. Dokument, který svým obsahem a zpracováním rozhodně nemusí zaujmout jen fotbalové fanoušky.
Martin Škrtel: Buď, alebo: trailer
Metoda Markovič: Hojer; na Voyo od 26. ledna
Metoda Markovič: Hojer
Metoda Markovič: Hojer
92%
Šestidílný kriminální seriál bude vyprávět o legendárním kriminalistovi Jiřím Markovičovi, který v éře normalizačního Československa chytal nebezpečné sériové vrahy či násilníky a přistupoval ke své práci jinak než řada jeho kolegů. Jedním z nejděsivějších vrahů, jakým se dostal na stopu, byl bezpochyby Ladislav Hojer.
Série, která mimo jiné získala hlavní cenu na festivalu Serial Killer, bude sledovat proces vyšetřování, následné Hojerovo dopadení i zvláštní vztah, který mezi sebou vrah a vyšetřovatel měli. A do toho budeme sledovat v každé epizodě i jiné Markovičovy případy. Roli vyšetřovatele si zahrál Petr Lněnička. Dále se můžete těšit na Vojtu Kotka, Václava Neužila, Petr Uhlík či Adama Mišíka.
Policie Hvar; na Voyo od 28. ledna
Policie Hvar
Policie Hvar
49%
Čeští tvůrci si evidentně oblíbili prostředí slunných chorvatských pláží, a tak se na konci ledna přesuneme do dovolenkové prostředí. Zde bude dvojice vyšetřovatelů řešit zločiny týkající se českých či slovenských turistů. Kriminální dvojce by to ale nemohla být rozdílnější. Zatímco Čech Michal (Jakub Štáfek) je vtipálek ze „staré školy“, Slovenka Ivana (Alžbeta Ferencová) je pořádně temperamentní a nenechá se nic líbit. Čeká nás tak zejména odpočinkový seriál plný humoru a hlavně funkční chemie mezi ústřední dvojicí.
Policie Hvar
Policie Hvar | TV Nova
Specialisté; na Voyo od 29. ledna
Specialisté
Specialisté
48%
Na Voyo a následně i televizní obrazovky se samozřejmě vrátí také oblíbený tým vyšetřovatelů v čele s majorem Strouhalem (Martin Dejdar). A jak už bývá u této partičky zvykem, i tentokrát bude hledat pachatele těch nejzávažnějších trestných činů a zároveň bude ještě více poodhaleno soukromí jednotlivých vyšetřovatelů. Seriál plný akce a napětí se samozřejmě vrátí se starými známými, mezi nimiž nebude chybět např. Marek Lambora či Zuzana Kajnarová.
Podívejte se na seznam nejlepších seriálů na Voyo podle databáze Kinoboxu.
Zdroj: Voyo