Březnové hity od CANAL+: české klasiky, thriller od Russella Crowa i Apple TV+

Březnové hity od CANAL+: české klasiky, thriller od Russella Crowa i Apple TV+
Vládcové nebes | Apple TV+
CANAL+ si pro své předplatitele připravil v těchto týdnech hned dvě velká lákadla. Hlavním trumfem je spolupráce streamovací služby s Apple TV+. Nově tak můžete na CANAL+ vidět velkou nabídku ambiciózních filmů, mezi nimiž vynikají zejména Zabijáci rozkvetlého měsíce od Martina Scorseseho, a oceňovaných seriálů v čele s The Morning Show, sci-fi Silo a komedií Ted Lasso.
Druhou novinkou je, že do svého portfolia přidal populární tituly z produkce České televize, díky čemuž budete moci na streamovací platformě zhlédnout oblíbené tuzemské filmy a seriály.  Ano, CANAL+ toho zkrátka nabízí více, než se může na první pohled zdát a březnová nabídka to pouze potvrzuje.
Vládcové nebes ( Masters of the Air )
Vládcové nebes
Vládcové nebes
76%
Z velké nabídky Apple TV+ byste pak na CANAL+ neměli minout velkolepý seriál Vládcové nebes, který právě v březnu doletí do svého konce. Minisérie od producentů výtečného Bratrstva neohrožených a Pacifiku nám nabídne osud členů proslulé 100. bombardovací skupiny, kteří za druhé světové války v letounech Boeing B-17 shazovali bomby nad nepřátelským územím a snažili se Hitlera zasáhnout na těch nejcitlivějších místech. Ztráty kamarádů i bombardérů se však na hrdinech začínají postupně podepisovat. Čekají vás epické letecké bitvy, dojemné momenty i skvělé herecké momenty.
Vládcové nebes: trailer | Apple TV+
Noci v ráji (Night in Paradise), premiéra 19. března
Noci v ráji
Dramatický seriál z produkce CANAL+ pod taktovkou režiséra Matthiase Glasnera je natočen na motivy grafického románu Franka Schmolkeho. Zaměřuje na vztah taxikáře Vincenta a jeho dcery Joni, s níž se ovšem od jejích tří let neviděl. Jejich cesty ale znovu propojí osudová noc, během níž chce Joni znásilnit skupinka mužů. Nespravedlnost, která se té noci odehrává, v nich pochopitelně zanechá následky a oba se vydávají na cestu, při níž chtějí skončit s nepravostmi, jimiž musí v životě čelit. Seriál se věnuje motivům sociální nespravedlnosti, sexualizovanému násilí, otázkám viny či zanedbávání rodičovství.
Noci v ráji
Noci v ráji | Canal+
Poker Face , premiéra 8. března
Poker Face
Poker Face
53%
Hollywoodskou hvězdu Russella Crowa známe všichni zejména coby úspěšného herce z Gladiátora nebo Čisté duše, sem tam se ovšem pustí i do režírování. Jeho nový thriller Poker Face pojednává o miliardáři a hráči pokeru Jakeu Foleyovi, který svým přátelům nabídne nevídanou šanci vyhrát ohromné peníze. Jeho hra má ovšem jednu podmínku. Musí se vzdát jediné věci, kterou se celý život snaží chránit – svého dávno ukrytého tajemství. Hra pokračuje, sázky se zvyšují a jednotlivé postavy zjišťují, že tentokrát nejde jen o peníze, ale možná i o život.
Poker Face
Rédl , premiéra 20. března
Rédl
Rédl
68%
Oceňovaná minisérie z dílny České televize a od režiséra Jana Hřebejka nás zavede do Československa roku 1992. Sovětská okupační armáda se stahuje zpátky do východní Evropy a jejich vagóny jsou plné zbraní a vzácných předmětů. Dva mladí muži ovšem zjistí, že se část vagónů v evidenci záhadně ztrácí a chtějí tajemství přijít na kloub. Když je jeden z nich nalezen mrtvý a druhý je pravděpodobně na útěku, dostává celou událost na starost nadpraporčík Roman Rédl. Ten ani netuší, jak komplikovaný případ přesahující hranice Československa se před ním nachází. V napínavé retro detektivce exceluje oblíbený herec Ondřej Sokol.
Ondřej Sokol, Petra Hřebíčková
Rédl | Česká televize
Jak vytrhnout velrybě stoličku
Jak vytrhnout velrybě stoličku
Jak vytrhnout velrybě stoličku
82%
Ano, na CANAL+ můžete díky spolupráci s Českou televizí zhlédnout i dva naprosté komediální klenoty režisérky Marie Poledňákové, které snad ani nemusíme více představovat. Malý Vašek chce za každou cenu tatínka a jeho maminka Anna už neví, co si s raubířem počít. Během dovolené na horách potkají náčelníka horské služby Luboše, který se následně o Vaška chvíli stará. Až po pár dnech Lubošovi dojde, že Anna, s níž měl před lety románek, ukrývá velké tajemství a Vašek je ve skutečnosti jeho syn. Nestárnoucí rodinná komedie dokáže zas a znovu pobavit vynikajícími hereckými výkony i skvělým scénářem. Na CANAL+ si pak můžete vychutnat i neméně povedené pokračování Jak dostat tatínka do polepšovny.
Jak vytrhnout velrybě stoličku
Jak vytrhnout velrybě stoličku | Česká televize
Celou nabídku streamovací služby CANAL+ si můžete prohlédnout na jejích oficiálních stránkách. Tak neváhejte!
Zdroj: CANAL+