Jak vytrhnout velrybě stoličku

82%
Jak vytrhnout velrybě stoličku
Vánoční příběh o malém rošťákovi Vaškovi, který žije jen se svojí maminkou, baletkou Annou. Vaškovi moc chybí táta, který podle maminčina vyprávění byl horolezec a zahynul při výstupu na Anapurnu. Vašek tedy aktivně shání náhradního tatínka. Touží také po tom být víc s maminkou, takže ji nakonec přemluví, aby ho vzala o vánočních prázdninách na hory. Hned, jak přijedou, už je malér. Vlítne přímo pod sněžný skůtr Luboše, náčelníka místní horské služby, bývalé lásky Vaškovi maminky, kdy spolu jednoho Silvestra přes 8 lety prožili romantickou noc...



Brenan88
Brenan88
47 083 bodů
8.5
Tomáš Holý v jedné ze svých nejznámějších a nejlepších rolí. Snímek zastihl Marii Poledňákovou v životní formě a na snímku je to velmi znát. Herci jsou skvělí a příběh je zábavný. Nechybí zde plno vtipných situací u kterých se dobře pobavíte. Česká klasika.
Pete69
Pete69
29 308 bodů
7
Tomáš Holý byl skvělý ve všem. Tento díl se mi líbil o trošku méně, než Jak dostat tatínka do polepšovny. Přesto další pohodovka, na kterou se vždy rád podívám znovu... Chemie mezi hlavní trojicí fungovala na jedničku a bezprostřednost a lehká ponechaná improvizace, je vidět a je ku prospěchu.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
8.5
Super film co nikdy neomrzí.


Dodatečné informace

Původní název:
Jak vytrhnout velrybě stoličku (více)
  • Československo Jak vytrhnout velrybě stoličku
  • Československo Ako vytrhnúť veľrybe stoličku
  • Československo How to Pull Out a Whale's Tooth
Premiéra v ČR:
24. 12. 1977
Distributor:
Česká televize
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Jak vytrhnout velrybě stoličku


Podobné


Půjčení nebo nákup

Powered byJustWatch