Články

VOD

  1. VOD tipy: Dorazila Aristokratka ve varu, druhá část Rebel Moon i šílený Kozub
    VOD19. 4. 2024
    VOD tipy: Dorazila Aristokratka ve varu, druhá část Rebel Moon i šílený Kozub

    Tento víkend nebude počasí zrovna přát procházkám, výletům či dalším venkovním aktivitám, sobotní i nedělní program vám tak mohou snadno vyplnit streamovací služby se svou jako obvykle bohatou nabídkou. Tentokrát si navíc přijdou na své příznivci českých komedií a hitů, které slavily úspěch v kinech. Na Netflix dorazí i jedna z jejich největších novinek jara.

  2. VOD tipy: Seriálový Fallout, agent Henry Cavill i pokračování známé pohádky
    VOD12. 4. 2024
    VOD tipy: Seriálový Fallout, agent Henry Cavill i pokračování známé pohádky

    Tento víkend se ponese ve znamení sluníčka a teplého počasí. Streamovací služby ale i přesto znovu nabízejí slušnou řádku důvodů, proč se alespoň k večeru natáhnout v poklidu u televize a věnovat pozornost jejich novinkám a trhákům. Zejména fanoušci seriálů si přijdou na své, na stream totiž včera dorazila jedna z nejočekávanějších novinek roku.

  3. Druhá Duna bude nečekaně brzy online. Kdy si ji budete moci pořídit?
    VOD12. 4. 2024
    Druhá Duna bude nečekaně brzy online. Kdy si ji budete moci pořídit?

    Pokud bychom měli vybrat jeden film, který byl na počátku roku filmovou událostí, na níž se vyplatilo zajít do kina, rozhodně bychom řekli druhou Dunu (Dune: Part Two). Sci-fi epos Denise Villeneuva byl nejen audiovizuálním skvostem, ale navíc dokázal divákům prodat obtížnou a pro řadu fanoušků zdánlivě nezfilmovatelnou předlohu Franka Herberta. Již brzy si navíc budete moci tento hit vychutnat i ve svých obývácích.

  4. VOD tipy: Šílený Nicolas Cage, český klenot i nový Star Trek
    VOD5. 4. 2024
    VOD tipy: Šílený Nicolas Cage, český klenot i nový Star Trek

    I tento víkend se nese na streamu ve znamení nových lákavých seriálů ze všech koutů světa. Zároveň se do vašich obýváků chystají tituly, které měly v kinech střídavou úspěšnost a minimálně jeden z nich si nyní bude chtít u diváků zlepšit reputaci.

  5. Netflix: desítka nejlepších pořadů na duben. Nové Hunger Games, britský skandál i slavné anime
    VOD31. 3. 2024
    Netflix: desítka nejlepších pořadů na duben. Nové Hunger Games, britský skandál i slavné anime

    S koncem stávajícího měsíce vám tradičně přinášíme výběr nejlepších pořadů, které budou na Netflixu dostupné od měsíce následujícího. Tentokrát je na řadě duben a obsah, který si Netflix připravil je poměrně bohatý a ocení jej hlavně milovníci sci-fi, anime, romancí a napínavých příběhů. Většina z novinek bude dostupná od 1. dubna, a tak nezbývá než doufat, že se nejedná o apríl a že námi vybrané pořady budete moci opravdu zhlédnout.

  6. VOD tipy: Jedeme na teambuilding, Chudáčci i Tlapková patrola
    VOD29. 3. 2024
    VOD tipy: Jedeme na teambuilding, Chudáčci i Tlapková patrola

    Prodloužený velikonoční víkend je v plném proudu, a i když vám televize nabízí ve svém menu nespočet tradičních pohádek, možná budete chtít dát přednost něčemu novému a neokoukanému. Naštěstí jsou tu streamovací služby, díky nimž dorazí v těchto dnech do vašich obýváků jeden z nejlepších filmů loňského roku či dva velké české tituly.

  7. VOD tipy: Oppenheimer se střetne s Conorem McGregorem a sci-fi od tvůrců Hry o trůny
    VOD22. 3. 2024
    VOD tipy: Oppenheimer se střetne s Conorem McGregorem a sci-fi od tvůrců Hry o trůny

    Tento víkend bude pro fanoušky streamovací zábavy obzvláště výživný. V pohodlí domova si totiž mohou konečně užít jeden z nejchválenějších filmů loňského roku a vítěze sedmi Oscarů, Oppenheimera od Christophera Nolana. Netflix si pro vás pak připravil jednu ze svých největších seriálových událostí a na své si přijdou i příznivci přímočaré akce.

  8. HBO Max už s námi bude pouze dva měsíce. Nástupce této služby láká na sport a reality shows
    VOD22. 3. 2024
    HBO Max už s námi bude pouze dva měsíce. Nástupce této služby láká na sport a reality shows

    Transformace z HBO Max na „pouhý" Max se v Česku pomalu blíží. Jako termín změny bylo ohlášeno datum 21. května a tuzemští předplatitelé se tak konečně sjednotí se zámořskými zákazníky. Pojďme si stručně proběhnout, jaké změny jsou s tímto přerodem spojeny.

  9. VOD tipy: Koncertní fenomén Taylor Swift, česká romantika i návrat Lindsay Lohan
    VOD15. 3. 2024
    VOD tipy: Koncertní fenomén Taylor Swift, česká romantika i návrat Lindsay Lohan

    Ani tento víkend se nebudou fanoušci streamovacích platforem nudit. Na první pohled se sice budeme muset obejít bez zaručeného filmového či seriálového hitu, i přesto si však dokáží vybrat příznivci všech žánrů. A dokonce si přijdou na své i fanoušci hudby.

  10. Voyo tipy na březen: Oceňovaná česká komedie, oscarový DiCaprio i královna Viktorie
    VOD13. 3. 2024
    Voyo tipy na březen: Oceňovaná česká komedie, oscarový DiCaprio i královna Viktorie

    Březen je v plném proudu a jednotlivé streamovací služby chtějí i tento měsíc přilákat diváky řadou velkých a lákavých titulů. Patří mezi ně samozřejmě i Voyo, které má i po konci výtečné kriminálky Metoda Markovič: Hojer rozhodně co nabídnout.

  11. VOD tipy: Přichází Wonka, noví Gentlemani i hvězdy filmů pro dospělé
    VOD8. 3. 2024
    VOD tipy: Přichází Wonka, noví Gentlemani i hvězdy filmů pro dospělé

    Tento víkend bude na streamovacích službách žánrově velmi pestrý. Příznivce rodinné zábavy čeká nový Willy Wonka s tváří Timothéeho Chalameta, dočkají se ale i fanoušci režiséra Guye Ritchieho a na Netflixu si můžete zapnout i novou epickou fantasy s hvězdou Stranger Things. Nabídka ale obsahuje i poněkud peprnější počiny.

  12. VOD tipy: Dorazil velkolepý Napoleon, Kosmonaut z Čech i druhý Aquaman
    VOD1. 3. 2024
    VOD tipy: Dorazil velkolepý Napoleon, Kosmonaut z Čech i druhý Aquaman

    Tento víkend se na streamovacích službách nese na vlně příchodu velkých blockbusterů i ambiciózních titulů, z nichž ovšem řada z nich v kinech nezabodovala tolik, jak se čekalo. Netflix pak nabízí premiéru dvou nových sci-fi, jedna z nich pak nese výraznou českou stopu už v samotném názvu. Ano, na stream konečně dorazil očekávaný Kosmonaut z Čech (Spaceman) s Adamem Sandlerem.

  13. Netflix: osmička nejlepších pořadů na březen. Epická fantasy, noví Gentlemani a ambiciózní sci-fi
    VOD29. 2. 2024
    Netflix: osmička nejlepších pořadů na březen. Epická fantasy, noví Gentlemani a ambiciózní sci-fi

    Pokud nevíte, na co se můžete od března na Netflixu těšit, máme pro vás jako již tradičně každý měsíc, přehled těch nejzajímavějších novinek. Na své si přijdou milovníci kriminálek, sci-fi, akce, ale i svůdných gangsterů a upírů. Tak se na to pojďme podívat.

  14. Březnové hity od CANAL+: české klasiky, thriller od Russella Crowa i Apple TV+
    VOD28. 2. 2024
    Březnové hity od CANAL+: české klasiky, thriller od Russella Crowa i Apple TV+

    Platforma CANAL+ je čím dál větším hráčem na streamovacím poli a v posledních týdnech vytahuje jeden trumf za druhým. Jaké zajímavé originální tituly či české počiny zde můžete v březnu zhlédnout?

  15. VOD tipy: Nové Star Wars, velkolepá fantasy i tajemné sci-fi
    VOD23. 2. 2024
    VOD tipy: Nové Star Wars, velkolepá fantasy i tajemné sci-fi

    Tento víkend, tedy vlastně většina týdne, se na streamech nese ve znamení startu nových ambiciózních seriálů, z nichž budou chtít mít jednotlivé platformy obří hity. Týká se to zejména epické fantasy Avatar: Legenda o Aangovi (Avatar: The Last Airbender), která do hrané podoby adaptuje kultovní animák. Na své si však přijdou i fanoušci předaleké galaxie.