Články

VOD

  1. VOD tipy: Válečný Henry Cavill, romatinka S tebou nikdy a konec hitu od Netflixu
    VOD26. 7. 2024
    VOD tipy: Válečný Henry Cavill, romatinka S tebou nikdy a konec hitu od Netflixu

    Ani tento víkend samozřejmě nehrozí na streamovacích platformách nuda, tentokrát si přijdou na své zejména příznivci filmových hitů i titulů, které se našim kinům pohříchu vyhnuly. Na službu Max dorazila např. válečná deprese Zóna zájmu, která už je ovšem delší dobu k vidění i na KVIFF.TV, takže svou pozornost budeme věnovat jinému válečnému kousku. A dojde také na jeden z největších romantických hitů roku.

  2. VOD tipy: Třetí Medvěd, návrat Cobra Kai i akční John Wick
    VOD19. 7. 2024
    VOD tipy: Třetí Medvěd, návrat Cobra Kai i akční John Wick

    Ani v nesnesitelných vedrech streamovací služby nepolevují se svou nabídkou a tento víkend si na své přijdou zejména příznivci seriálové tvorby. Na Disney+ dorazila nová řada jednoho z nejoceňovanějších seriálů současnosti, Netflix pak kromě nové série Cobra Kai servíruje také další řadu postapokalyptického masakru Sladký domove! (Sweet Home) či nášup reality show Too Hot to Handle. Jaké tituly ale najdete mezi naší pěticí tipů?

  3. Voyo tipy na červenec: Kramný, romantický hit Sladký život i seriálová klasika
    VOD14. 7. 2024
    Voyo tipy na červenec: Kramný, romantický hit Sladký život i seriálová klasika

    Léto je sice v plném proudu, streamovací platforma Voyo ovšem ani v horku nepolevuje ve své snaze nalákat nové uživatele. V červenci jim k tomu pomůže český romantický hit s Vladimírem Polívkou, osvědčené tuzemské komedie i dokument o nechvalně známé kriminální kauze. Česká tvorba tentokrát v tipech bezkonkurenčně dominuje, i nostalgici starých zahraničních seriálů si však přijdou na své.

  4. VOD tipy: Loučení s Vikingy, drsný Statham i Výbušná koťátka
    VOD12. 7. 2024
    VOD tipy: Loučení s Vikingy, drsný Statham i Výbušná koťátka

    Máme tu pátek, což znamená další várku nových streamovacích tipů, jimiž si můžete zpříjemnit nadcházející víkend. Platformy tentokrát spoléhají jak na akvizice koupených filmů, tak jako vždy i na vlastní produkci. V nabídce se tentokrát dočkáme dvou netradičních animáků, v nichž budou vybuchovat koťátka a klobásy dělat hodně sprosté a nepřístupné věci.

  5. Filmy, které v červenci opouštějí Netflix. Přijdeme o Sám doma, Bridget Jones i Pianistu
    VOD11. 7. 2024
    Filmy, které v červenci opouštějí Netflix. Přijdeme o Sám doma, Bridget Jones i Pianistu

    Na konci každého měsíce vám přinášíme seznam těch nejlepších filmů, seriálů či pořadů, na které se můžete na Netflixu těšit hned ten následující. A nyní jsme se rozhodli tuto nabídku ještě rozšířit i o přehled titulů, které Netflix naopak aktuální měsíc opustí. Máte tak poslední možnost, je rychle zhlédnout.

  6. VOD tipy: Přiřítí se Godzilla s Kongem, nový Policajt v Beverly Hills i česká komedie
    VOD5. 7. 2024
    VOD tipy: Přiřítí se Godzilla s Kongem, nový Policajt v Beverly Hills i česká komedie

    Máme tu prodloužený víkend, díky němuž máme příležitost si aspoň o trochu déle odpočinout od práce a co nejvíce relaxovat. Vypnout pak člověk může také u nových filmů a seriálů, které nám streamovací služby tento týden nabízí. A tentokrát se mezi nimi objevuje několik velkých titulů, jež by neměly ujít vaší pozornosti.

  7. Netflix: Nejlepší červencové tipy: Návrat Policajta z Beverly Hills, Cobra Kai i Titanic
    VOD30. 6. 2024
    Netflix: Nejlepší červencové tipy: Návrat Policajta z Beverly Hills, Cobra Kai i Titanic

    Červenec na Netflixu bude našlapaný atraktivními pořady. Kromě návratu oblíbených seriálů vsází tato služba i na filmové klasiky, ze kterých si vyberou milovníci akčních komedií, romance i napětí. Na letní večery či dovolenou by tak mělo být o zábavu postaráno. Tak se na to pojďme podívat pěkně popořádku.

  8. VOD tipy: Zamilovaná Nicole Kidman, psycho s Geislerovou i Havel
    VOD28. 6. 2024
    VOD tipy: Zamilovaná Nicole Kidman, psycho s Geislerovou i Havel

    Tento víkend se nese ve znamení začátku letních prázdnin i karlovarského filmového festivalu. Pokud ovšem nejedete se svým ratolestmi na prázdniny a ani se nechystáte do víru lázeňského města, možná si budete chtít užít chvíle pohody u streamovacích služeb. Platformy samozřejmě ani se startem prázdnin nezahálí a Netflix potěší i fanoušky českých filmů.

  9. VOD tipy: Drsná Jessica Alba, Černá Barbie i hororový hit
    VOD21. 6. 2024
    VOD tipy: Drsná Jessica Alba, Černá Barbie i hororový hit

    Víkend klepe na dveře a streamovací služby si na něj opět připravily řadu atraktivních filmových i seriálových novinek a prověřených titulů, jimiž budou chtít získat vaši pozornost. Nebude mezi nimi chybět akční pokus bývalé hollywoodské hvězdy Jessicy Alby, jeden z největších hororových hitů minulého roku či ambiciózní minisérie o druhé světové válce.

  10. VOD tipy: Návrat krvavé Bandy, Bridgertonových i hledání smyslu života
    VOD14. 6. 2024
    VOD tipy: Návrat krvavé Bandy, Bridgertonových i hledání smyslu života

    Tento víkend bude na streamovacích službách ve znamení seriálových hitů. Netflix i Amazon tasí své největší taháky aktuálních měsíců, na své si však přijdou také příznivci hvězdných kriminálek či fotbalu. Seriálovou nabídku ale můžete proložit také jedním počinem z českých luhů a hájů.

  11. VOD tipy: Manželé Stodolovi, Tatér z Osvětimi i nové Star Wars
    VOD7. 6. 2024
    VOD tipy: Manželé Stodolovi, Tatér z Osvětimi i nové Star Wars

    Tento víkend je z hlediska novinek na streamovacích službách velmi nabitý a asi nikdo si nemůže stěžovat na to, že nebude na co koukat. Voyo a Netflix tentokrát sází zejména na taháky z české produkce, startuje ovšem i několik ostře sledovaných seriálů – kromě titulů zmíněných v článku se jedná zejména o finální řadu seriálu Sweet Tooth: Chlapec s parožím a třetí sérii Starosty Kingstownu s Jeremym Rennerem na SkyShowtime. Co dalšího nás na streamech čeká?

  12. Voyo tipy na červen: Franta mimozemšťan, Gabriela Soukalová i nový český seriál
    VOD5. 6. 2024
    Voyo tipy na červen: Franta mimozemšťan, Gabriela Soukalová i nový český seriál

    Na streamovací platformě Voyo sice skončila velká seriálová událost v podobě třetí série Ivety, přesto služba nehodlá před létem zpomalovat. Naopak, o diváky chce evidentně naplno bojovat i v teplých měsících a před letními prázdninami vytahuje z rukávu několik velkých trumfů v podobě nového seriálu, úspěšné reality show či filmů, které přichází na stream po nasazení v kinech. Na jaké hity se můžete na službě Voyo v červnu těšit?

  13. VOD tipy: Návrat hororové legendy, sci-fi od Netflixu i kriminálka s Cumberbatchem
    VOD31. 5. 2024
    VOD tipy: Návrat hororové legendy, sci-fi od Netflixu i kriminálka s Cumberbatchem

    Tento víkend si podle předpovědí moc hezkého počasí neužijeme, smutnit kvůli tomu ale rozhodně nemusíme. Je to totiž ideální doba k vychutnání si domácí pohody a k tomu lze využít i aktuální nabídku streamovacích služeb, které před víkendem tradičně vypustily do světa řadu nových seriálů a filmů. Z čeho můžete tentokrát vybírat?

  14. Netflix: Nejlepší červnové tipy: Finále Bridgertonových, vraždící Manželé Stodolovi a Nicole Kidman
    VOD31. 5. 2024
    Netflix: Nejlepší červnové tipy: Finále Bridgertonových, vraždící Manželé Stodolovi a Nicole Kidman

    S koncem měsíce vám vždy přinášíme výběr toho nejlepšího, na co se můžete následující týdny těšit na Netflixu a ani tentokrát neuděláme výjimku. Fanouškům populárního historického seriálu Bridgertonovi by neměla ujít premiéry druhé poloviny třetí řady, ale máme i řadu dalších tipů, které by vás neměly zklamat.

  15. VOD tipy: Druhá Duna, Matka v trapu a velkolepá sci-fi od Netflixu
    VOD24. 5. 2024
    VOD tipy: Druhá Duna, Matka v trapu a velkolepá sci-fi od Netflixu

    Tento víkend se opět ponese ve znamení hokeje. Česká reprezentace se v mistrovství světa dostala až do bojů o medaile a většina republiky bude zřejmě s napětím sledovat televizi a doufat, že letos to zase jednou „cinkne“. Jenže co takhle si to čekání na mezi jednotlivými zápasy zpříjemnit i trochu nesportovní aktivitou? Streamovací služby totiž tento týden vytáhly opravdu velké trumfy, jimiž vás budou chtít od hokeje odlákat.