VOD tipy: Nová Mission: Impossible, návrat videoherní klasiky i nenáviděná marvelovka

VOD tipy: Nová Mission: Impossible, návrat videoherní klasiky i nenáviděná marvelovka
Mission: Impossible Odplata - První část | Paramount Pictures
Ani tento víkend nebude o zajímavé tituly na streamovacích platformách nouze. Do vašich obýváků zavítají jak filmy, které se minulý rok snažily zabodovat v kinech, tak nové seriály a snímky z originální produkce jednotlivých služeb. Kromě níže probrané nabídky tak můžete vyzkoušet také nový korejský seriál Vražedný paradox, jenž chce servírovat další svěží a originální podívanou z asijského kontinentu, nebo odpočinkovou romantiku Povýšení na Amazon Prime. Nejvíce pozornosti se ale bude upínat na následující pětici titulů.
Halo
Halo
Halo
74%
Od pátku 9. února můžete na SkyShowtime sledovat druhou řadu adaptace legendární videohry Halo, která nám ukázala v hrané podobě Master Chiefa a jeho válečné sci-fi řádění. Nové sezóna nám ukáže jeho a hrdinnou jednotku Sparťanů, kteří musí bojovat proti čím dál větší mimozemské hrozbě a najít klíč ke spáse lidstva. První řada vzbudila u fanoušků her velmi rozporuplné reakce. Tvůrci však slibují nápravu a v upoutávkách lákají na temnější a osudovější atmosféru. Uvidíme, zda si reputaci u fanoušků skutečně napraví.
HALO
HALO | Sky Showtime
Jeden den (One Day)
Jeden den
Jeden den
80%
Nový britský seriál od Netflixu podle románu Davida Nichollse vypráví o vztahu Dextera a Emmy, kteří spolu po promoci stráví noc, nakonec se však rozhodnou zůstat přáteli. I přesto je ovšem jasné, že je mezi nimi něco více a jejich pouto se začne v následujících letech komplikovat. Seriál, stejně jako kniha, pak bude jejich osudy sledovat následujících dvacet let, ovšem vždy jen během jednoho a téhož dne v roce. Pokud vám námět připadá povědomý, máte pravdu. Kniha se dočkala v minulosti i filmového zpracování, v němž si zahráli Anne Hathaway a Jim Sturgess.
Jeden den: trailer | Netflix
Marvels
Marvels
Marvels
56%
Zatím poslední celovečerní komiksovka z dílny MCU asi dodnes způsobuje vedení Marvelu noční můry. Z filmu se stal nejen obří kasovní propadák, jenž překonal smutné marvelácké rekordy, ale navíc slízl devastující kritiku nejen od recenzentů, nýbrž i od samotných skalních fanoušků. Společné dobrodružství Captain Marvel, Ms. Marvel a Monicy Rambeau totiž doplácelo na nevýrazné hrdinky, pitomou zápletku, infantilní humor a ani z režijního hlediska to zkrátka moc nefungovalo. Pro Marvel to byla jedna z posledních kapek, která je asi donutí své budoucí plány a směřování filmů silně přehodnotit. Pokud ale chcete sami přijít na to, v čem se snímek Marvels tak krutě nepovedl, nyní máte šanci.
Marvels: finální trailer | Falcon
Mission: Impossible Odplata – první část ( Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One )
Mission: Impossible Odplata – první část
Mission: Impossible Odplata – první část
81%
Také sedmý díl akční série Mission: Impossible zaostal v kinech za svými kasovními očekáváními a doplatil na uvedení poblíž kino události roku – Barbenheimeru. Byla by ovšem škoda další dobrodružství Ethana Hunta minout. Nový díl sice doplácí na nepřesvědčivou a místy dosti „cheesy“ zápletku okolo všemocné umělé inteligence, režie Christophera McQuarrieho ovšem stále dokáže pobavit špičkovým řemeslem, strhující akcí a mnoha nápaditými sekvencemi. Tom Cruise jde navíc opět do všeho nadoraz a předvádí další šílené kousky. Sedmý díl je kvůli příběhu možná slabší než některé předešlé zářezy, i přesto se ho jistě vyplatí dohnat.
Mission: Impossible Odplata - První část: 2. trailer | Paramount Network
Tokyo Vice
Tokyo Vice
Tokyo Vice
79%
Na HBO Max se ve čtvrtek vrátil také neprávem přehlížený seriál Tokyo Vice, jehož první sérii pomáhal rozjíždět legendární režisér Michael Mann (Nelítostný souboj, Poslední Mohykán). Vracíme se tak do Japonska na konci 90. let, kdy se americký novinář Adelstein (Ansel Elgort) a neúplatný policista Katagiri (Ken Watanabe) snaží polapit místního gangstera a jsou vrženi do krvavých her mezi mafiány a Jakuzou. Naše první dojmy vás snad přesvědčí, že tento seriál stojí za to sledovat.
Temnému případu přibývá silná konkurence. Tokyo Vice v druhé řadě udržuje famózní laťku
Recenze9. 2. 2024
Temnému případu přibývá silná konkurence. Tokyo Vice v druhé řadě udržuje famózní laťku
Tokyo Vice: trailer na 2. sérii | HBO Max
Zdroj: HBO Max, Netflix, SkyShowtime