Jeden den

80%
Jeden den
Jeden den je britský romantický seriál na motivy stejnojmenné knihy Davida Nichollse. Emma a Dexter spolu po promoci v roce 1988 stráví jeden den a noc a ví, že druhý den se každý vydá svou vlastní cestou. Společné chvíle se jim ale zapsaly do duše a nedokáží na sebe zapomenout, proto se domluví, že se každý rok 15. července na jeden den vždy sejdou. Nadále si žijí své životy, které jsou mnohdy odlišné od toho, o čem před lety snili. Prožijte s nimi dvacet let jejich vztahu, smějte se s nimi, plačte a poznejte smysl lásky i života samotného.




richard.strelak
richard.strelak
251 bodů
8
Podíval jsem se na to s přítelkyní a vlastně dobrý. Není to něco, co bych sám vyhledával, ale má to sympatické herce, kteří odvádí dobrou práci a jsou uvěřitelní, stejně jako celý děj. Nepřenáší to nějakou speciální message, ale dokáže to celkem chytit za srdce. Ještě bych pochválil kameru a pár opravdu hezkých záběrů.
Foxy13
Foxy13
134 bodů
3
Hlavní herečka je hrozně ošklivá a příběh mě vůbec neoslovil. Při představě, že se musím podívat ještě na tolik dílů, jsem to vzdala.
Niky147
85 bodů
4
Příspěvek obsahuje spoiler!

Dodatečné informace

Původní název:
One Day (více)
  • Velká Británie Jeden den
  • Velká Británie One Day
  • Velká Británie En dag
Premiéra v ČR:
8. 2. 2024
Distributor:
Netflix
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch