Nejočekávanější filmové novinky, které dorazí na streamovací služby v dubnu 2021

Nejočekávanější filmové novinky, které dorazí na streamovací služby v dubnu 2021
Godzilla vs. Kong (2021) | Warner Bros.
Godzilla vs. Kong (2021)
Godzilla vs. Kong
Očekáváný čtvrtý díl z tzv. monsterversa (Godzilla, Kong: Ostrov lebek, Godzilla II Král monster) už je skoro za rohem. A právě tento bude v rámci série klíčový. Jak už sděluje název, dojde v něm ke střetu dvou legendárních filmových monster. Čeká nás tedy opravdu velkolepá triková podívaná, která se navíc dle prvních zahraničních ohlasů povedla (možná půjde dokonce o nejlepší díl volné tetralogie). Režíroval Adam Wingard (The Guest, Blair Witch: 20 let poté), v hlavních rolích se objeví Alexander Skarsgård, Millie Bobby Brown, Rebecca Hall a další.
Film dorazí na HBO Max 31. března (kdy se objeví na HBO GO zatím není známo).

Betonový kovboj (2020)
Betonový kovboj
Charismatický Idris Elba (Prometheus, Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw) se představí jako novodobý kovboj, žijící s podobně smýšlejícími lidmi v současném americkém velkoměstě. Život mu zásadně změní dospívající syn (Caleb McLaughlin), který se chce ke svému odcizenému otci nastěhovat. Netradiční drama o komplikovanosti rodinných vztahů natočil celovečerně debutující Ricky Staub.
Film dorazí na Netflix 2. dubna.

Thunder Force (2021)
Thunder Force
Nová akční sci-fi komedie vypraví o dvojici kamarádek (Melissa McCarthy, Octavia Spencer), z nichž se díky speciální látce stanou mocné superhrdinky, které začnou bojovat se zlem. Dále hrají: Jason Bateman, Melissa Leo, Bobby Cannavale. Režie: Ben Falcone (Šéfka, Super-inteligence).
Film dorazí na Netflix 9. dubna.

Mortal Kombat (2021)
Mortal Kombat
Ambiciózní restart filmové série vycházející ze slavné a oblíbené stejnojmenné řady bojových videoher. Hlavní postavou v bitvě o záchranu vesmíru by tentokrát měl být MMA zápasník Cole Young (Lewis Tan), dojde ale i na kultovní charaktery jako Sonya Blade (Jessica McNamee), Lord Raiden (Tadanobu Asano), Liu Kang (Ludi Lin), Kano (Josh Lawson), Sub-Zero (Joe Taslim) či Scorpion (Hiroyuki Sanada). Režíroval debutující Simon McQuoid.
Film dorazí na HBO Max 16. dubna (kdy se objeví na HBO GO zatím není známo).

Utajený pasažér (2021)
Utajený pasažér
Sci-fi thriller v režii Joea Penny (Arctic: Ledové peklo) pojednává o misi na Mars, kterou značně zkomplikuje neočekávaný člen posádky. V hlavních rolích Anna Kendrick, Toni Collette a Daniel Dae Kim.
Film dorazí na Netflix 22. dubna.

Without Remorse (2021)
Tom Clancy: Bez výčitek
Akční thriller v režii Stefana Sollimy (Suburra, Sicario 2: Soldado) a podle scénáře Taylora Sheridana (Wind River, Yellowstone) je adaptací stejnojmenného románu Toma Clancyho. Hrdinou příběhu je elitní voják John Clark (Michael B. Jordan), který se vydává po stopách lidí, kteří stojí za vraždou jeho ženy.
Film dorazí na Amazon Prime Video 30. dubna.