Největší herečtí skokani roku 2017 aneb Kdo loni nejvíce zaválel

Největší herečtí skokani roku 2017 aneb Kdo loni nejvíce zaválel
Sofia Boutella
Pojďme se dnes podívat na největší herecké průlomy minulého roku. Až čas ukáže, zda se toho tito herci dokážou chopit a na hereckém výsluní zůstanou.
Kelly Marie Tran
Tato mladá americká herečka vietnamského původu si svou slávu vydobyla rolí Rose Ticoové v Star Wars: Poslední z Jediů. Navíc si to Kelly úžasně užívá, její štěstí z toho, že je součástí rodiny Star Wars, z ní jen čiší a když na premiéře viděla fanynku oblečenou do kostýnu Rose, propukla v slzy a běžela dívku obejmout. Její role navíc v Epizodě IX bude jedna z hlavních! Uvidíme, zda se Kelly udrží nebo se v té předaleké Galaxii nakonec ztratí...
Kelly Marie Tran, John Boyega
Kelly Marie Tran
Daniel Kaluuya
28 letý anglický herec původem z Ugandy má za sebou poměrně bohatou práci na divadle a v televizi. Hereckou hvězdu z něj ale udělal až netradiční hororový snímek Uteč Jordana Peelea. Jeho výjimečný herecký výkon zaujal i kritiky a nyní ho čeká role v Black Pantherovi a v kriminálce Widows.
Daniel Kaluuya
Uteč
Gal Gadot
Říkáte si co tu izraelská kráska ze série Rychle a zběsile dělá? Je to jednoduché, díky akční automobilové sérii se sice dostala do povědomí diváků, ale jejich srdce si skutečně získala až jako Wonder Woman. Navíc se jí jako jediné dosud podařilo hrdě a se ctí zdvihnout prapor filmů univerza DC.
Gal Gadot
Wonder Woman
Tom Holland
Jeho Spider-Man si získal srdce mnohých diváků již ve snímku Captain America: Občanská válka a svou sólovkou to jen potvrdil. Jeho Spider-Man: Homecoming je zábavná podívaná a herec skutečně vystihl 15 letého hrdinu skvěle a podle mého názoru se jedná zatím o nejpřirozenějšího a nejreálnějšího Spider-Mana filmové historie. Tak uvidíme, jak to s jeho hrdinou bude dál a stejně tak i s Tomovou kariérou. Vypadá to slibně.
Tom Holland
Tom Holland
Timothée Chalamet
Na rozdíl od kolegů tento mladý Američan nedosáhl slávy v superhrdinských snímcích nebo Star Wars, ale ve dvou nezávislých filmech. Poprvé diváky a kritiky zaujal ve snímku Grety Gerwig Lady Bird a pak v Call Me By Your Name režiséra Lucy Guadagnina. Za druhý zmíněný snímek si vysloužil mnoho nominací na filmové ceny (SAG, Critic's Choice a Zlatý glóbus).
nejvetsi-herecti-skokani-roku-2017-2
Sofia Boutella
Za svou krátkou filmovou kariéru tato původně alžírská tanečnice vystřídala již několik rolí a všichni jsou s jejími výkony zatím nadmíru spokojeni. V roce 2015 se poprvé na plátně předvedla jako chladný zabiják v Kingsmenech, v roce 2016 ji filmaři ukryli pod nános rafinovaného makeupu při natáčení Star Trek: Do neznáma a loňský rok se představila hned ve dvou snímcích – jako prokletá mumie pronásledující Toma Cruise ve stejnojmenném snímku a jako tajná lesbická agentka Delphine v akčním thrilleru Atomic Blonde. Její poměrně barvitá škála se navíc brzy rozroste, neboť na příští rok připravuje adaptaci 451 stupňů Fahrenheita pro HBO a sci-fi thriller Hotel Artemis.
Sofia Boutella
Sofia Boutella
Bill Skarsgård
Nejméně známý člen Skarsgårdovy rodiny Bill byl obsazen jako děsivý klaun Pennywise, jehož rolí se v kultovním hororu To (1990) podle románu Stephena Kinga blýskl Tim Curry. Všichni se proto remakeu obávali, ale 27 letý Švéd se ujal role výborně a se ctí, nesnažil se napodobit to, co pro film vytvořil Curry a vydal se vlastí strašidelnou cestou, která sklidila zaslouženě úspěch. Navíc se blýskl i menší rolí v akčním thrilleru Atomic Blonde. Otec Stellan a starší bratr Alexander by tak mohli mít silnou konkurenci...
nejvetsi-herecti-skokani-roku-2017
LaKeith Stanfield
Máme tu druhého hereckého zastupitele z megaúspěšného hororu Uteč. V tomto mysteriózním snímku si zahrál hned dvě role – před a po „péči“ hlavních hrdinů. Jeho výkon je zvláště v jedné scéně nezapomenutelný.
nejvetsi-herecti-skokani-roku-2017-1