Wonder Woman

73%
Wonder Woman

Ještě než se stala Wonder Woman, podstoupila princezna Amazonek Diana trénink, který z ní udělal neporazitelnou bojovnici. Vyrůstala v chráněném ostrovním ráji až do doby, kdy na jejich pobřeží havaroval americký pilot a vyprávěl jim o masivním konfliktu zuřícím v okolním světě. Diana opouští bezpečí domova s přesvědčením, že dokáže hrozbu zastavit. Diana bojuje po boku muže ve válce, která má ukončit všechny konflikty, a objevuje plný potenciál svých schopností … a svůj skutečný úděl. (Freeman Ent.)




Recenze: Wonder Woman

Kinobox.cz
75%

...jako celek Wonder Woman funguje nad očekávání dobře a jde bez debat o nejlepší film v rámci DCEU od Muže z oceli. Typově výborné obsazení (vyjma Gadot si zaslouží vypíchnout extrémně sympatický Chris Pine nebo zábavná sekretářka v podání Lucy Davis) slouží tomu, že nejsou klíčové postavy divákům ukradené a i lacinější scenáristické momenty nevyšumí do prázdna.


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
6.5
To co nezvládla mužská část DC musí zachraňovat Wonder Woman. Měl jsem z tohoto snímku upřímně velké obavy. Přece jen těch origin story jsme už za ta léta viděli tolik,že je těžké natočit něco nového a neviděného. Navíc,když je ten příběh zaměřen na ženskou hrdinku,tak není divu,že se dostavila nejistota. Dokonce i Marvel jen mluví o samostatném filmu pro Black Widow,ale strach z neúspěchu tomuto filmu podraží nohy. Tak snad se teď po úspěchu WW dočkáme i dalších ženských hrdinek na plátnech kin. Zpět k tomuto filmu,který se mi vcelku líbil a i když to stále není dokonalé,tak je podstatně lepší než to co nám zatím DC naservírovalo. Příběhově komplexnější a celistvější než jsem čekal a hlavní hrdinka v podaní Gadot je velmi sympatická a moc dobře se na ní dívá. Akce je docela přehledná,tedy až na finále se kterým mají v DC problémy a řeší je přemrštěným množstvím CGI efektů. Zasadit příběh do období války byl velmi dobrý nápad,který musím pochválit. Vidět Gadot jak na frontě ničí mečem protivníky opravdu stojí za to. Wonder Woman je po Muži z oceli nejlepším snímkem ze stáje DC a ukázala nám,že do budoucna je třeba počítat i něžným pohlavím v rolích hrdinek.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
7
Na DC slušná komiksovka. Ze začátku krasné scenérie a úvod do příbehu, celkem průměrný střed filmu a velmi slušný závěr. Klidná kamera, dobrý střih, standardní scénář pro tento typ filmu. Z Wonder Women sice nejsem unešený, ale jako na akční superhrdinský film se mi na to dívalo dobře.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
8
Asi nemá cenu podotýkat, že jde o nejlepší DCU film, důležité je říct, že ten film je opravdu dobrý. A to se mi origin Captaina moc nezamlouval - Wonder Woman nabízí totéž, jen lépe. Dokonce to chvílemi vypadá, jako by měl ten film srdce! A to dělá fakt hodně. Škoda, že některé motivy nedotáhne do konce, ale ok, musím být rozumný. Jediné, co mě opravdu iritovalo, ale bylo velmi špatné CGI.


Dodatečné informace

Původní název:
Wonder Woman (více)
  • USA Wonder Woman
Premiéra v ČR:
1. 6. 2017
Distributor:
Freeman Entertainment
Země původu:
USA
Přístupnost:
12+
Rozpočet:
149 mil. USD
Tržby:
822,85 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Wonder Woman je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Wonder Woman


Podobné


Powered byJustWatch