Profilový obrázek

Senn

Komentáře 32

Od nejnovějších
  1. Démon zatracení
    Démon zatracení (2019)
    4.5
    Zajímavý horor, teda co se příběhu týče, myslím, že to zpracování mohlo být daleko lepší. Podle mého, se jedná spíše o slabší horor. Ovšem ve srovnání s filmy s podobnou tématickou bude patřit k těm lepším, co se aktuální tvorby týče.
  2. Marie, královna skotská
    Marie, královna skotská (2018)
    5.5
    Na tento film jsem se těšil, protože se zabývá, pro mě, velmi zajímavou historií. Film se mi líbil, ale nelíbil se mi závěr, který tento příběh úplně mění. To mě opravdu zklamalo. Jinak je film celkem zajímavý.
  3. Louskáček a čtyři říše
    Louskáček a čtyři říše (2018)
    8
    Louskáček mě velmi mile překvapil. Sice děj byl dost předvídatelný, ale i tak neztratil své kouzlo. Zajímaví herci, pěkné prostředí. Za mě rozhodně stojí za shlédnutí.
  4. Husí kůže 2: Ukradený Halloween
    Husí kůže 2: Ukradený Halloween (2018)
    2.5
    Čekal jsem od tohoto filmu daleko více. První díl byl ve své podstatě super. Líbil se mi, ale tento druhý díl mě velmi zklamal. Jednalo se o ten samý děj jen zasazený do jiného prostředí. Tentokrát najdeme knihu, otevřeme ji a pak se zase snažíme všechny dostat zpět. A pokud se plánuje další díl, tak ten už si vážně nedokážu představit.
  5. Sestra
    Sestra (2018)
    4
    Toto je film, na který jsem se velmi těšil, ovšem po jeho shlédnutí jsem byl spíše zklamán. V zajetí démon, jsou velmi povedené horory, tento horor mi ovšem moc povedený nepřišel. Sice je člověk tak půlku filmu v napětí z toho zda se bude něco dít, ale většinou se jedná o procházku temným opatstvím. Mohlo to být daleko lepší, ale už to tak bývá, že když je série výborná, musí se v ní objevit film, který už tak dobrý nebude.
  6. Winchester: Sídlo démonů
    Winchester: Sídlo démonů (2018)
    7
    Musím říct, že jsem se na tomto film velmi těšil. Trailer vypadal velmi lákavě, ale film jako takový mě docela zklamal. Ano jsou v něm scény, při kterých se tají dech a pár scén, kde se člověk i lekne. Když jej zhodnotím jako celek, čekal jsem daleko víc, myslím, že s tak zajímavým příběhem se dalo udělat více.
  7. Dunkerk
    Dunkerk (2017)
    9.5
    Film, který vtáhne diváka do děje a to od první chvíle. Věřím, že vše je navíc podpořeno zvukovou stránkou, takže atmosféra v kině je rozhodně u tohoto snímku nenahraditelná. Je to silný příběh a myslím, že to dokazuje i to, že po skončení filmu všichni seděli a koukali a nikdo se moc neměl k odchodu.
  8. Wonder Woman
    Wonder Woman (2017)
    10
    Měl jsem obavu jaký ten film bude, ale překvapil mě. Podle mě je to asi nejlepší Marvelovka, kterou jsem viděl. Pěkný příběh, akce a na závěr i trocha romantiky, která se k této hrdince hodí. Vůbec nelituji, že jsme tento film viděl, a rád se na něj podívám znovu.
  9. Dívka ve vlaku
    Dívka ve vlaku (2016)
    9.5
    Film, který umí překvapit až do samého konce. Mnoho linií, mnoho pohledů a když už si člověk myslí že ví všechno přichází zvrat a donutí vás znovu se zamyslet nad celou situací. Myslím že je to velmi povedené dílo.
  10. Assassin's Creed
    Assassin's Creed (2016)
    4.5
    Když jsem si vybíral zda jít nebo ne, tak mě přesvědčilo téma, které film zpracovává. Nakonec po shlédnutí jsem byl zmatený a znuděný, protože snad jen třetina filmu měla nějakou akci. Většina filmu je v ústavu a plná přesvědčování, které je nudné už po 5 minutách. Každopádně mě film vůbec nenadchl.
  11. Švadlena
    Švadlena (2015)
    10
    Neskutečný film, který začíná velmi zvláštně, ale když se děj rozjede, tak pak se člověk nestačí divit. Drama, nevím proč komedie, protože jsem se rozhodně nesmál, a Kate Winslet, má skvělou roli. Opravdu perfektně zpracované.
  12. Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti
    Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti (2016)
    7.5
    Jak jsem se na film těšil, tak nebyl úplně to co jsem čekal. Líbí se mi příběh, ovšem dalo by se ubrat, někdy moc přehnané. Krom fantasy a hororového je film završen romantickým koncem. No zkrátka super, určitě doporučuji jít se podívat. Ale dle mého názoru stačí vidět jednou.
  13. Sebevražedný oddíl
    Sebevražedný oddíl (2016)
    6.5
    Když jsem na tento film šel čekal jsem opravdu více. Ze začátku dobrý, ovšem čím je film dál, tím mi to přišlo horší a horší. Pár scén, kdy se člověk zasměje. Kdyby se něco vynechalo vůbec by to filmu neublížilo a možná by to bylo lepší.
  14. Matky na tahu
    Matky na tahu (2016)
    10
    Po dlouhé době opravdu skvělá komedie, která dle mého názoru vystihuje život. Skvělé obsazení, a člověk se směje od začátku do konce.
  15. Bohové Egypta
    Bohové Egypta (2016)
    5
    Na tento film jsem se moc těšil, ale hned po prvních scénách mě naprosto zklamal. Snad až na efekty, se mi vůbec nelíbil. Připadal mi chaotický a jako milovní Starého Egypta a jeho mytologie, jsem byl zklamán i příběhem.
  16. Deadpool
    Deadpool (2016)
    10
    Skvělý film, na který jsem se opravdu těšil, a prostě můžu jen doporučit. Jednoduchý děj, ale za to plný humoru, prostě Deadpool si nebere servítky a řekne co si myslí. Skvěle zakomponovaná
    • vtip
    • propojení x-meny
    • hudba
  17. Princ a Pruďas
    Princ a Pruďas (2011)
    4.5
    kdy jsem film stahoval očekával jsem víc. Ano ze začátku to bylo vtipné, ovšem postupně už vulgarismy a chování postav bylo až moc a spíše jsem kroutil hlavou nad tím, co se tam děje. Navíc ani dej mě nijak neoslovil.
    • humor
    • přehnaně používané vulgarismy
    • příběh
  18. Chlapec v pruhovaném pyžamu
    Chlapec v pruhovaném pyžamu (2008)
    6.5
    Film celkem dobrý, ale prostě nejvíc šokující je ten závěr. Líbí se mi provedení filmu. Jednou za čas se kouknu na něco s válečnou tématikou, ovšem po tomto snímku už se na nic nepodívám.
  19. Sedmý syn
    Sedmý syn (2014)
    9
    Myslím, že film se povedl. Po dlouhé době jsem viděl skvělé fantasy. Příběh se mi líbil, a celkově i film si myslím, že přinesl spoustu napětí. Ano mnoho věcí se dalo předvídat, ale to rozhodně filmu nic neubralo, alespoň podle mého názoru.
  20. Pořád jsem to já
    Pořád jsem to já (2014)
    10
    Film, který ve mě nechal neskutečně silný zážitek. Nejspíš to nejsmutnější, co jsem kdy viděl. A Julianne Moore předvedla opravdu neskutečně famózní výkon. Opravdu doporučuji.
  21. Labyrint: Zkoušky ohněm
    Labyrint: Zkoušky ohněm (2015)
    6
    Po skvělých recenzích jsem se těšil, jako malý kluk. Začátek byl celkem dobrý a zajímavý ovšem s ubíhajícím časem se nadšení zmenšovalo a zmenšovalo. Některé scény nemusely být tak dlouhé, a celkově si myslím, že kdyby byl film o něco kratší, vůbec by mu to neuškodilo. Na druhou stranu se pořád něco děje, občas se vyskytnou lekavé scény a to dělá film celkem dost zajímavý, protože nikdy nevíte co se kde objeví.
    • akčnot
    • hororovost
    • za příběh
    • dlouhé scény, ve kterých se pak v podstatě nic neděje
  22. V hlavě
    V hlavě (2015)
    10
    Skutečně velmi povedený animák. Pěkný příběh, jehož průběh se nedá předvídat a moc krásný závěr. Film, u kterého se člověk zasměje i si pobrečí. A navíc je i plný zvratů. Myslím, že v tomto filmu si každý najde nějakou situaci, která se mu stala.
  23. Fantom opery
    Fantom opery (2004)
    10
    Skvělý film, musím nad tím neustále přemýšlet. Ten příběh a ta hudba vás prostě chytí a nepustí. Opravdu nádherně zpracovaná klasika.
  24. Mama
    Mama (2013)
    9.5
    Skvělý horor, skvělý příběh a pěkně podaný. Hudba byla skvěle doplňovala dění.
    • závěrečná scéna mi tam vůbec nesedla
  25. Annabelle
    Annabelle (2014)
    3
    Když jsem si pouštěl tento film čekal jsem od něj tedy rozhodně více. Děj mi přijde o ničem, mohlo se do toho dát více kreativity. Čekal jsem, že to bude více strašidelné, více to bude hrát na psychiku, ale toho jsem se tedy rozhodně nedočkal. Opravdu mě velmi zklamal.