Fantastická zvířata a kde je najít

74%
Fantastická zvířata a kde je najít
Mlok Scamander přichází do New Yorku se svým záhadným kufříkem, ve kterém se nachází obrovská sbírka vzácných magických tvorů z jeho cest kolem světa. Co se může stát, když se nadaný britský kouzelník vydá do Ameriky a jeho zvířata (některá i trochu nebezpečná) uniknou z kufříku? (Freeman Ent.)



Recenze: Fantastická zvířata a kde je najít

Kinobox.cz
80%

Fantastickým zvířatům se tak povedlo hned v prvním dílu vymanit se z dětinského světa Harryho Pottera, a to i tím, že divákům k identifikaci nabízejí dospělé hrdiny hrané dospělými herci. To je opravdu dost nečekané a velice příjemné - a protože o diváckém úspěchu filmu lze pochybovat jen stěží, raduji se z toho, že by mohlo jít o precedens a že by se v kinech mohli objevit i další filmy osvobozené od teenagerovského teroru.

Kinobox.cz
60%

Fantastická zvířata prokazují podobný symptom, jako drahé filmy podle současných mládežnických románů. Jde o náročnou práci mnoha talentovaných tvůrců a herců (tudíž v kině je na co se dívat), ale žádná snaha ani peníze nedokáží dostatečně zamaskovat to, jak mělká je původní předloha.


Brenan88
Brenan88
47 059 bodů
6.5
Nabízí se mi porovnání se sérii Harry Potter,ale je to jako bych měl míchat jablka s hruškami. Oba dva filmy jsou totiž zcela rozlišené. Jediné co je spojuje je to prostředí ve kterém se odehrávají. A právě to prostředí je tím největším tahákem tohoto snímku. Každý si ve filmu přeje najít náznak,nebo menší odkaz na Potterovskou sérii. Mne osobně tento snímek velmi zklamal. Dějově mě to příliš neokouzlilo a hlavní hrdina mi byl nesympatický (Jak zjevem,tak chováním,kterém mi ve své popletenosti častokrát připomínalo Jacka Sparrowa). Celý film slouží spíše jako představení postav a nejrůznějších zvířat žijících v tomto světě.
Pete69
Pete69
29 102 bodů
6.5
Tak toto se mi moc nelibílo. Příběhy Harryho Pottera byly daleko propracovanější a i když téměř o 20 let starší, tak troky působily téměř srovnatelně. Příběh fantastických zvířat není zrovna dobrý, některá zvířata působí až směšně, jsou neskutečně přebarvená. Pro mě to zkrátka nebyla moc dobrá podívaná.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 265 bodů
6
Jestli někdy dostane nějaký superpočítač za úkol bez lidského přičinění udělat film, bude vypadat přesně takhle (jen budou navíc dávat smysl pravidla nastaveného světa). Je tu všechno krom života.


Dodatečné informace

Původní název:
Fantastic Beasts and Where to Find Them (více)
  • USA Fantastická zvířata a kde je najít
  • USA Fantastic Beasts and Where to Find Them
Premiéra v ČR:
17. 11. 2016
Distributor:
Freeman Entertainment
Země původu:
USA, Velká Británie
Čeština:
Fantastická zvířata a kde je najít je dostupný s českými titulky a českým dabingem

Další z kolekce Fantastická zvířata a kde je najít


Podobné


Powered byJustWatch