Profilový obrázek

Punisher

Jirka Mangl

Komentáře 32

Od nejnovějších
  1. Avengers: Infinity War
    Avengers: Infinity War (2018)
    9
    Za deset let už všechno tak nějak bylo vysvětleno v předešlých filmech a tak se film nemusí nijak zdržovat a akci a tempo nasazuje hned od začátku. Film je kombinací akce, vtipných slovních potyček mezi jednotlivými postavami a jejich smutným postupným odpadáváním.
    • Thanos
    • Stark a Strange
    • Thor,Rocket a Quill
  2. Spider-Man: Homecoming
    Spider-Man: Homecoming (2017)
    6
    Noo noo nic moc no. Obecně jsem otrávenej z neustálého přetáčení filmů, zvlášť když jejich úroveň klesá. Spider-man: Homecoming je toho jasným příkladem. Kdybych neviděl žádné jiné zpracování tak OK, ale takhle prostě bída. Rádoby cool, rádoby vtipný..Jediné plus téhle verze je navázání na Avengers..
    • Keaton
    • stopáž
    • obsazení
  3. Thor: Ragnarok
    Thor: Ragnarok (2017)
    9
    Zatím jeden z nejlepších filmů od Marvelu. Film působí jako parodie na sebe sama. Thor už najednou není tím bezchybným a často se spálí. Další plus je to, že ačkoli film působí jako sólovka, tak i přes to se v něm objeví více postav než jen Thor a Loky. Dalším bezesporu silným pilířem, který drží tento film je hlavní záporák. Celkově Thor: Ragnarok naplnil očekávání a rozhodně bavil!
    • Soundtrack
    • Záporák(čka)
    • Další Marveláci
  4. Dunkerk
    Dunkerk (2017)
    9
    Velká paráda! Od začátku filmu až po titulky si člověk nevydechne. Nolan šponuje atmosféru se zvyšující se intenzitou od začátku do konce. V tom mu velmi dobře sekunduje Zimmer svojí hudbou. Film rozhodně stojí za to vidět v kině...jinak se člověk ochudí o řádnou porci atmosféry..například při náletu štuky běhá člověku mráz po zádech..Jestli ale od filmu někdo očekává dalšího vojína Ryana nebo Fury tak si vybral špatný film. Tohle je o něčem jiném!
  5. Anakonda: Honba za krvavou orchidejí
    Anakonda: Honba za krvavou orchidejí (2004)
    4.5
    Jednička měla svojí atmosféru, jednoduchej ale střízlivej scénář a ucházející postavy s bezva záporákem. Anakonda: Honba za krvavou orchidejí už má tak jen ten název..zbytek je slabota..nesympatický postavy, u kterých se člověk těší až je něco spolkne, scénář dost špatnej a samotný hadi..škoda mluvit...
  6. Anakonda
    Anakonda (1997)
    7.5
    Dnes to už není úplná hitparáda, ale v 97´ to pro mě pecka byla. Slizkej záporák Jon Voight, JL v nejlepších letech, či mladej Owen, Trejo nebo Ice Cube a hladovej had, a to vše zasazený do krásných pralesů. OK, ačkoli Anaconda nepatří mezi nejlepší filmy, mě se pořád líbí a rád se na film kouknu znovu.
  7. Vetřelec: Covenant
    Vetřelec: Covenant (2017)
    7
    Po prvních trailerech jsem se na film hodně těšil, po přečtení prvních recenzí nadšení hodně opadlo a po shlédnutí filmu musím Vetřelec: Covenant řadit někam do průměru. Ačkoli je v názvu Vetřelec, film má pořád blíže k bídě s názvem Prometheus. Za mě tedy rozhodně lepší než Prometheus, nicméně pořád to není ono. Film se snaží o vysvětlení původu, ale pořád je ve filmu spousta otazníků..
    • Konečně alien na scéně
    • Snaha o vysvětlení původu
    • Fassbender
    • CGI Alien
    • Katherine Waterston
  8. Vetřelec: Vzkříšení
    Vetřelec: Vzkříšení (1997)
    7.5
    Další pokračování, které je lehce nadprůměrným zážitkem. Rozhodně jde o lepší záležitost než je předešlá trojka. Je zde opět víc vetřelců což rozhodně vítám,chybí tu ale ta správná atmosféra a co je největší slabina filmu, je konec a podivná potvora, která film dle mého dost pod*lala. Závěrem, film je i přes své drobné nedostatky pořád příjemným pokračováním.
  9. Vetřelec 3
    Vetřelec 3 (1992)
    6.5
    Dle mého názoru nejslabší díl série. Děj tohoto díku mě moc nezaujal, přesto místy má stále dobrou atmosféru (honičky, náhánění,..)ale závěr filmu taky za moc nestojí. Další věcí co se mi na filmu nelíbí je hodně do očí bijící počítačové zpracování vetřelce. Film je tak pouze na shlédnutí pro doplnění série, ale rozhodně ne k tomu, abych se k němu s nějakým nadšením vracel.
  10. Vetřelci
    Vetřelci (1986)
    10
    Nejlepší díl z celé Alien série. Jeden z málo případů, kdy je pokračování ještě lepší než první díl. Přesun z žánru horor -> akční rozhodně povedená volba. Film plnej skvělých hlášek především od Hudsona v podání Billa Paxtona. Rozhodně doporučuji shlédnout film v rozšířeném director´s cut.
    • celej film je jedno velký plus
  11. Týpci a zbraně
    Týpci a zbraně (2016)
    6.5
    Rozhodně zajímavej film. Ne že bych ho musel vidět znovu, ale rozhodě stojí za shlédnutí, už za to, že je dle skutečné události. Ačkoli člověk tuší, kam osud dvou týpků povede, neustále čeká, až do jak velkýho p*****u zaletěj..Film rozhodně drží Jonah Hill, ačkoli je dost nesympatickou postavou, ztvárňuje jí perfektně.
  12. Strážci Galaxie 2
    Strážci Galaxie 2 (2017)
    8.5
    Pokračování, které nejde kvalitou dolů. Naopak ždíme to, co v jedničce fungovalo. Rocket je ještě větší nasr*vač,Drax je ještě výstřednější, Groot je roztomilej a Peter vypouští pořád bezva hlášky. Takže rozhodně pokračování, co stojí za to!
    • soundtrack
  13. Strážci Galaxie
    Strážci Galaxie (2014)
    8.5
    Párádní odlehčení od Marvelu, prostě fajn zábava která funguje a plní svůj účel. Tým, kterej si ze sebe dokáže dělat srandu. Pestrý složení charakterů, ať jde již o "hlubokomyslné a sáhodlouhé" řeči Vina Diesela, nebo hlášky Rocketa. Navíc vše pěkně zapadá do Marvel universe.
    • Vtip
    • Peterův Awesome mix
  14. Kong: Ostrov lebek
    Kong: Ostrov lebek (2017)
    7.5
    Kong: Ostrov lebek nebyl rozhodně zklamáním. Neustále přetáčení filmů a tvoření remaků má za následek porovnání s předchozími verzemi. Za mě pořád vede Jacksonův KingKong, nicméně Kong: Ostrov lebek je zas trochu něco jiného, díky čemuž se nedá úplně přesně odhadovat co se asi za chvilku stane. Stopáž fimu mi také přišla adekvátní, film měl příjemné tempo.
    • parádní soundtrack
    • Badass pohledy Samuela L. Jacksona
  15. Slunce, seno, erotika
    Slunce, seno, erotika (1991)
    6.5
    Nejslabší z trilogie ale pořád dobrý, svoje hlavní kouzlo si to pořád zachovalo. Stejně jako v předchozích dílech, hlášky jsou pořád super. Spousta věcí je tu už hodně přepálených, ale celkově je to pořád sranda. Nové postavy (Dejdar, Kaiser) přinesli do filmu dobré osvěžení.
  16. Slunce, seno a pár facek
    Slunce, seno a pár facek (1989)
    8.5
    Za mě nejoblíbenější díl trilogie! Stejně jako v prvním díle je příjemná kulisa letní jihočeské vesnice. Blažena Škopková: Když on je tlustej! Škopková: Prej tlustej... Se podívej v televizi, jak jsou tam tlustý, a proč? Protože se maj!
    • nesmrtelné hlášky
    • ze života
    • prostě pořádná hlína!
  17. Slunce, seno, jahody
    Slunce, seno, jahody (1983)
    7.5
    Film který se bere jako "česká klasika"..každý kdo byl na vesnici tam odkazy najde a u filmu se pobaví. Je jasné, že kdo podobné vesnické nátury nezažil,film mu příliš neřekne. I přesto, že se film v televizi vysílá 4x do roka, vždy se na něj rád podívám.
  18. Maverick
    Maverick (1994)
    7.5
    Příjemný odpočinkový film, který napoprvé určitě nadchne a pobaví. Přináší zas o trochu jiný pohled na divoký západ. Příjemné je i herecké obsazení, které se do filmu hodí. Navíc tento film mě kdysi přiměl naučit se hrát poker.
  19. Deadpool
    Deadpool (2016)
    9
    Nářez, bomba, pecka..už úvodní titulky napověděly, že nejde o žádnou přetvářku, přímo ukazují divákovi co mu film nabídne. A celej film je ve velmi poživatelný formě, na čemž se silně podepsala eRková přístupnost. Hlášky, humor, akce, žádná cenzura - to je to co člověk od tohoto filmu chce a taky to dostane.
    • hlášky
    • narážky
    • deadpool
    • efekty
  20. Sedm statečných
    Sedm statečných (1960)
    8.5
    Legendární western, kde ze sedmi statečných jev lastně jen pět, protože jeden to odpíská a druhej už statečnost dávno ztratil, nicméně jednotlivé charaktery mají hloubku, každý jsou jiný, a díky perfektnímu výběru herců tenhle western všem utkvěl v paměti. Co se týče padoucha- Eli Wallachovi je role Calvery jak ušitá. A soundtrack? Ten prostě pozná každý!
    • Steve McQueen
  21. Komando
    Komando (1985)
    7.5
    Jasně, jde o film který už není žádná horká novinka, ale i přesto se na něj vždy rád kouknu. Ve filmu je tolik absurdních prvků, že ho tím dělají vlastně dnes už legendární.
    • Hlášky
    • Neporazitelný a nezastavitelný Arnold ačkoli zrovna v téhle roli není Terminátor
    • Scéna na to už nemáš páru Benette!
  22. Chata v horách
    Chata v horách (2011)
    7
    Film pojatý úplně z jiného konce a vytvořený tak, že divák si pořád říká..co to sakra..člověk sleduje film a najednou zjistí, že vlastně jde o úplně něco jiného a celý film je jinak.
    • originalita
    • odkazy na jiné horor. filmy
  23. Saw: Hra o přežití
    Saw: Hra o přežití (2004)
    9
    Perfektně natočeno, film má neustále spád a diváka drží v napětí až do úplnýho konce. Film sám o sobě je i jednotlivým dílkem do celé skládačky, kterou tvoří celá série SAW.
    • Tobin Bell
  24. Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti
    Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016)
    8.5
    Za mě paráda! Je to komixovka takže to má být na pohodu a když je tam něco přehnanýho tak to prostě k tomu patří. Souboj Batmana a Supermana paráda, jen škoda, že Lex nedostal víc na budku, aby místo těch keců na konci cucal jen brčkem. Ben Affleck jako Batman super, za mě lepší než Bale... Irons Alfredovi dal styl, ale k Affleckovi věkově moc neseděl. Co se taky povedlo byla hudba, hlavně když se na scéně objevila Wonder Woman, tady Zimmer zase odvedl dobrou práci. Takže celkově film v cajku, rozhodně bych ho neodsuzoval.
  25. REVENANT Zmrtvýchvstání
    REVENANT Zmrtvýchvstání (2015)
    8.5
    Člověk nemusí koukat na film ve 3D a přesto ho film úplně vtahuje...cítí z něj všudypřítomnou zimu, smrad, strach a to všechno uprostřed krásné a drsné přírody. Skvělým hereckým výkonům Leonarda zde silně konkuruje Tom Hardy, který zde nepředvádí o nic horší výkony.
  26. Patriot
    Patriot (2000)
    8.5
    Film odehrávající se v období boje o nezávislost USA, v kterém si v hlavní roli neumím představit nikoho jiného než Mela. Ačkoli nejsme historik, film mi velmi solidně nastínil danou dobu, krom hlavních postav docela zajímavě vykresluje i postavy vedlejší. I přes svou poměrně dlouhou stopáž má film stále příjemné tempo a spád. Jednotlivé souboje jsou vyvedeny opravdu bravurně a místy lehce naturalistické scény k filmu prostě patří.
    • Jason Isaacs jako perfektní záporák
  27. Poslední skaut
    Poslední skaut (1991)
    8
    Jeden z mých nejoblíbenějších filmu s Brucem Willisem. Filmu krom záplavy skvělých hlášek(to by se mohlo stát každýmu, byla to náhoda- zakop si, uklouzl a omylem vrazil ptáka do mý ženy, ...) kraluje Willisův motivační monolog :Nikdo tě nemá rád, všichni tě nenáviděj...posereš to.....Usměj se čuráku ;-)
  28. Hanebný pancharti
    Hanebný pancharti (2009)
    9
    Luxus! Nevím který z Tarantinových filmů mám nejraději..Jestli Pulp Fiction, Nespoutaného Djanga, nebo Hanebný pancharty..každý má něco do sebe..Každopádně HP jsou plný drsnýho humoru za co dávám palec nahoru a dál stojí za zmínku Brad Pitt=Aldo=Gorlami a pak Christopher Waltz, který se fakt blejsknul a před ním tedy poklona. Dalo by se tu psát všechno možný a tak to napíšu stručně, film je pecka a vybíjení nácků nebylo nikdy tak stylový!
    • Apač Aldo aka Gorlami
    • Hugo Stiglitz
    • Hans Landa
    • Diane Kruger
  29. Pulp Fiction: Historky z podsvětí
    Pulp Fiction: Historky z podsvětí (1994)
    9.5
    Klasa..prakticky bez komentáře..není co vytknout..maximálně připomenout..ale to bych tu musel převykládat všechny hlášky..to je lepší si to znovu pustit!
    • Bruce Willis, Samuel L. Jackson, Travolta, Ving Rhames, Tim Roth, Harvey Keitel, Uma Thurman, Quentin Tarantino,...
    • Už to znám nazpaměť