Maverick

77%
Maverick

Šarmantní hazardní karetní hráč Bret Maverick se vydává na proslulý pokerový šampionát Tří řek. Obrovskou výhru půl milionu dolarů chce ale získat i půvabná a všemi mastmi mazaná Annabelle Bransfordová, s níž se seznámí na cestě. Podobný zájem má také šerif Zane Coburn, zamračený pistolník Angel a další hráči. Podmínkou je, že každý před započetím šampionátu složí dvacet pět tisíc dolarů. A protože ve hře půjde o tak obrovskou finanční částku, pokoušejí se všichni své spoluhráče předem nějak oblufnout, nepříjemně překvapit, anebo je dokonce odstranit z cesty...




Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
9
Maverick je v mých očích nejlepší westernovou komedií všech dob. Gibson je ve filmu zcela neodolatelný a to říkám z pohledu muže. Už od prvních minut je film naladěný na pozitivní vlnu,kterou si drží po celou dobu trvání. Jodie Foster je velmi krásné zpestření a James Garner jakožto zástupce staré školy nejde pro pořádnou hlášku daleko.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
8
Vynikající a stylová komedie se špičkovým obsazením. Jak nesnáším Gibsona coby režiséra a člověka, jeho polopsychopatičtí sympaťáci mají pořád šťávu. Navíc skvělý poker!
Sheldon
Sheldon
16 059 bodů
8
Zábavný hollywoodský snímek mísící komedii, romanci, a to vše v režii zkušeného hollywoodského řemeslníka Richarda Donnera, který své profesi dokonale rozumí. ve filmu je sice ve finále řada hodně přehnaných a bombastických scén, ale je to velká zábava. Film je adaptací úspěšného televizního seriálu.

Dodatečné informace

Původní název:
Maverick (více)
  • USA Maverick
  • USA Maverick - Den Colt am Gürtel, ein As im Ärmel
  • USA Maverick - Halálos póker
Premiéra v ČR:
3. 11. 1994
Země původu:
USA
Rozpočet:
75 mil. USD
Tržby:
183,03 mil. USD (celosvětově)
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné