Sylvester Stallone si zahraje gangstera

Sylvester Stallone si zahraje gangstera
Sylvester Stallone | Lionsgate
Sylvestera Stalloneho jakožto herce známe především z rolí sice tvrdých, ale veskrze kladných akčních hrdinů (Rocky, Rambo, Expendables). V blízké budoucnosti se na něj však můžeme těšit v pro něj nepříliš typické úloze. Zahraje si totiž stárnoucího americko-italského mafiána z New Yorku, jenž se po propuštění z vězení přestěhuje do Kansasu, aby zde rozjel novou zločineckou organizaci.
Sylvester Stallone
Creed
Jméno slavného herce a režiséra však nebude zdaleka jediným lákadlem chystaného projektu, nazvaného příhodně Kansas City. Hlavními tvůrci totiž budou dva velice renomovaní filmaři: scenárista Terence Winter (Rodina Sopránů, Impérium – Mafie v Atlantic City, Vlk z Wall Street) a scenárista, producent a režisér Taylor Sheridan (Sicario: Nájemný vrah, Wind River). Nový seriál vznikne pro streamovací službu Paramount+, kde jsou v současnosti k vidění Sheridanovy seriály Yellowstone, čerstvý Mayor of Kingstone a brzy už i prequel Yellowstone, westernové 1883. Oceňovaný autor tak rozhodně nezahálí a žene do výroby jeden lukrativní počin za druhým.
Sylvester Stallone
Oskar | Touchstone Pictures
Mimochodem, Stallone už si v minulosti minimálně jednou mafiána zahrál. A to v situační krimi komedii Oskar, povedeném americkém remaku stejnojmenné francouzské klasiky s Louisem de Funésem v hlavní roli.