Trailer: Jeremy Renner opět za drsňáka v očekávané novince autora skvělého thrilleru Wind River a oblíbeného seriálu s Kevinem Costnerem

Trailer: Jeremy Renner opět za drsňáka v očekávané novince autora skvělého thrilleru Wind River a oblíbeného seriálu s Kevinem Costnerem
Mayor of Kingstown (2021) | Paramount Network
Taylor Sheridan si na nedostatek práce určitě nemůže stěžovat. Scenárista oceňovaných pecek jako Sicario: Nájemný vrah nebo Za každou cenu, režisér vynikajícího Wind River a hlavní tvůrce seriálového megahitu Yellowstone sice letos poněkud pohořel hned se dvěma velkými filmy (Bez výčitek, Kdo mi jde po krku), jeho nové projekty ale stále patří mezi hojně očekávané. A kromě fanoušky nedočkavě vyhlížené čtvrté řady zmíněného seriálu s Kevinem Costnerem se blíží nová potenciální seriálová pecka. A stejně jako v případě mrazivého Wind River si v ní hlavní roli zahraje Jeremy Renner.
Trailer
Starosta Kingstownu | SkyShowtime
Mayor of Kingstown je už od pohledu další typická ‚sheridanovka“, tedy drsní chlapi provozující v drsném světě hodně drsný byznys. Děj bude zaměřen na rodinu McLuskyových, která v michiganském Kingstownu podniká ve vězeňství, protože se jedná o jediný druh průmyslu, který zde skutečně prosperuje.
Z upoutávky srší chlapáctví a odvrácená strana současných Spojených států na všechny strany. Téma vězeňství je navíc stále hodně neokoukané a nabízí značný potenciál – v souvislosti s ním by se zde měla řešit vděčná a velmi aktuální témata jako systémový rasismus, korupce a nerovnost. Zkrátka je zde zaděláno na plnokrevné drama, jehož ambice budou zřejmě sahat až k dosažení nejprestižnějších televizních ocenění.
O režii se postará zkušený Antoine Fuqua (Training Day, Equalizer), kromě Rennera se v seriálu objeví Kyle Chandler nebo Dianne Wiest.
Na VOD službě Paramount+ se první série začne vysílat 14. listopadu.