Kdo mi jde po krku

58%
Kdo mi jde po krku

Svědek vraždy je v divočině Montany pronásledován dvojicí zabijáků a chrání ho expert na přežití, přičemž všechny ohrožuje rozsáhlý lesní požár.




Recenze: Kdo mi jde po krku

Kinobox.cz
50%

Snímek se dá v součtu dobře charakterizovat přívlastkem nijaký - navzdory atraktivním přírodním scenériím není dobrodružný, navzdory slibovanému útěku hořícím lesem před zabijáky nevyznívá jako bolestivý či napínavý survival a navzdory hvězdným hercům nenabízí postavy, na jejichž scény bychom se mohli dopředu těšit. Kdo mi jde po krku je možná řemeslně na výši a udržuje diváckou pozornost jednoduše a dynamicky rozvíjeným konfliktem, avšak pocitu zklamání se nelze vyhnout v takřka žádném ohledu. Film, kde hrstka postav se zbraněmi pobíhá po lese vedle ohromného požáru, jehož si nikdo jiný podle všeho nevšímá, očividně postrádá vyšší nároky.


Brenan88
Brenan88
47 084 bodů
5
Taylor Sheridan na mne udělal dojem svým předchozím filmem Wind Rive, takže očekávání byla vysoká. Možná až příliš, protože je pro mne Kdo mi jde po krku obrovským zklamáním, které selhává na vícero místech. To jak se Angelina Jolie hodí na tuto roli nechám na posouzení každého z vás. Jako béčko se solidním rozpočtem funguje film celkem dobře, ale po Wind River je tohle obrovský krok zpět.
Pete69
Pete69
29 697 bodů
5
Tenhle film mě bez košatých a zbytečných slov zkrátka a jednoduše nebavil. Scénář je obyčejný, zpracování dobré, nikdo z herců mě nezaujal a dvojice zabijáků byla dokonce směšná. Angelina Jolie vůbec neprodala svůj potenciál, akce cistě průměrná jako i film celý.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
4
Tak za tímhle bych Sheridana nečekal. Áčkové obsazení v šestákovém příběhu, který by byl asi snesitelnější, nebýt toho na sílu roubovaného požáru. Ta snaha obzláštnit to zrovna tímhle prvkem to ve finále poslala do kytek ještě víc. 5/10

Dodatečné informace

Původní název:
Those Who Wish Me Dead (více)
  • USA Kdo mi jde po krku
  • USA Those Who Wish Me Dead
Premiéra v ČR:
14. 5. 2021
Distributor:
Vertical Entertainment
Země původu:
USA
Přístupnost:
15+
Rozpočet:
20 mil. USD
Tržby:
23,38 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Kdo mi jde po krku je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch