Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí na streamovací služby v únoru 2022

Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí na streamovací služby v únoru 2022
Pam & Tommy (2022) | Hulu

Nejočekávanější filmy

Kimi (2022)
KIMI
Novinka Stevena Soderbergha bude vyprávět o techničce trpící fobií z velkých otevřených prostor, která v Seattlu odhalí důkazy o možném zločinu. V parafrázi hitchcockovských thrillerů o nepohodlném svědkovi se objeví Zoë Kravitz, Erika Christensen nebo Rita Wilson.
premiéra: 10. února na HBO Max
BigBug (2022)
BigBug
Sci-fi komedie Jean-Pierra Jeuneta (Vetřelec: Vzkříšení, Amélie z Montmartru) pojednává o společnosti budoucnosti, v níž už je umělá inteligence nedílnou součástí každodenního života všech lidí. V klidné rezidenční čtvrti se čtyři domácí roboti náhle rozhodnou vzít své pány jako rukojmí v jejich vlastním domě. Při vzájemném soužití vyplouvá na povrch mnoho věcí a objevuje se i otázka, kdo je ve finále lidštější – lidé, nebo roboti, které vytvořili?
premiéra: 11. února na Netflixu
Texaský masakr motorovou pilou (2022)
Texaský masakr motorovou pilou
Pokračování legendárního stejnojmenného hororu z roku 1974, ve kterém skupina influencerů zamíří do Texasu vdechnout život městu duchů, ale narazí na Leatherface, proslulého vraha s maskou z lidské kůže. Na scénáři a produkci se podílel Fede Alvarez (Lesní duch, Smrt ve tmě), v jedné z hlavních rolí se objeví Alice Krige (Star Trek VIII: První kontakt).
premiéra: 18. února na Netflixu

Nejočekávanější seriály a pořady

Pam & Tommy – minisérie (2022)
Pam a Tommy
Skutečnými událostmi inspirovaná osmidílná minisérie v režii Craiga Gillespieho (Já, Tonya, Cruella) mapuje příběh ukradené domácí pornonahrávky Pamely Anderson a jejího někdejšího manžela, muzikanta Tommyho Lee. V hlavních rolích Lily James, Sebastian Stan a Seth Rogen.
premiéra: 2. února na Hulu
Vychováni vlky – 2. série (2022)
Vychováni vlky
Druhá série výpravného sci-fi seriálu v produkci Ridleyho Scotta, jehož příběh se odehrává na tajemné panenské planetě v rané fázi kolonizace, pojednává o dvou androidech pověřených výchovou lidských dětí v rozrůstající se kolonii lidí, jejíž soudržnost začnou ohrožovat náboženské rozdíly.
premiéra: 3. února na HBO Max
Rozčarování – 4. série (2022)
Další řada animované komediální fantasy z produkce Matta Groeninga (Simpsonovi, Futurama), jejíž hrdinkou je volnomyšlenkářská princezna Bean, která se svými démonskými a elfími kumpány zažívá spoustu dobrodružství.
premiéra: 9. února na Netflixu
Jednotky vesmírného nasazení – 2. série (2022)
Jednotky vesmírného nasazení
Pokračování komediálního seriálu o lidech, kteří mají za úkol vytvořit novou složku amerických ozbrojených sil s názvem Vesmírné jednotky. V hlavních rolích Steve Carell a John Malkovich.
premiéra: 18. února na Netflixu
Odloučení – 1. série (2022)
Odloučení
Hrdinou mysteriózního seriálu v režii Bena Stillera je Mark (Adam Scott), jenž vede tým kancelářských pracovníků, jejichž vzpomínky byly chirurgicky rozděleny na pracovní a osobní život. Když se mimo práci objeví tajemný kolega, začíná cesta za odhalením pravdy o jejich zaměstnání. Dále hrají John Turturro, Christopher Walken, Patricia Arquette aj.
premiéra: 18. února na Apple TV+
Úžasná paní Maiselová – 4. série (2022)
Rachel Brosnahan
Čtvrtá řada oceňovaného komediálního seriálu o ženě z domácnosti, která se v 50. letech minulého století v USA rozhodne stát stand-up komičkou. V titulní roli Rachel Brosnahan.
premiéra: 18. února na Prime Video
Na mušce – 4. série (2022)
Další sezóna napínavého seriálu z dílny Phoebe Waller-Bridge (Potvora) o střetu dvou velmi inteligentních žen – pracovnice bezpečnostní služby (Sandra Oh) a talentované vražedkyně (Jodie Comer).
premiéra: 20. února na AMC+
John Oliver: Co týden dal a vzal – 9. série (2022)
Devátá sezóna populární a oceňované komediální talk-show Johna Olivera, v níž známý moderátor glosuje aktuální události z celého světa.
premiéra: 20. února na HBO Max
Vikingové: Valhalla – 1. série (2022)
Vikingové: Valhalla
Volné pokračování seriálu Vikingové, od jejichž událostí uběhlo již sto let. Nový seriál nás seznámí s novou generací Vikingů v čele s Leifem Eriksonem, Freydis, Haraldem Hardradou a normanským králem Vilémem Dobyvatelem.
premiéra: 25. února na Netflixu