Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí na streamovací služby v lednu 2022

Nejočekávanější filmy a seriály, které dorazí na streamovací služby v lednu 2022
Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic (2022) | HBO Max

Nejočekávanější filmy

Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic (2022)

Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic
Po vzoru letošního snímku Přátelé: Zase spolu se speciálního televizního filmu dočkala i osmidílná filmová série Harry Potter. Daniel Radcliffe, Rupert Grint, Emma Watson, režisér Chris Columbus a mnoho dalších tvůrců ze všech filmů se v rámci oslavy výročí objevili v sérii rozhovorů a na společném sezení, na němž publiku odhalili mnoho detailů týkajících se celé ságy, zážitky z natáčení a spoustu dalších věcí.
premiéra: 1. ledna na HBO Max

The Tender Bar (2021)

Něžný bar
Hrdinou nového filmu George Clooneyho je chlapec vyrůstající na Long Islandu, který hledá otcovské vzory mezi stálými návštěvníky baru svého strýce. V hlavních rolích se objeví Tye Sheridan, Ben Affleck, Lily Rabe či Christopher Lloyd.
premiéra: 7. ledna na Prime Video

Hotel Transylvánie: Transformánie (2022)

Hotel Transylvánie: Transformánie
Čtvrtý díl úspěšné dětské animované série. V originálním znění postavy dabují Andy Samberg, Steve Buscemi, Kathryn Hahn, Selena Gomez, David Spade a další.
premiéra: 14. ledna na Prime Video

The Tragedy of MacBeth (2021)

Černobílá adaptace jedné z klíčových her Williama Shakespeara je prvním filmem, který oceňovaný Joel Coen natočil bez svého bratra Ethana. Klasický příběh pojednává o skotském lordovi (Denzel Washington), jehož přesvědčí trojice čarodějnic, že ​​se stane příštím skotským králem. Jeho ambiciózní manželka (Frances McDormand) ho v jeho plánech na převzetí moci podporuje.
premiéra: 14. ledna na Apple TV+

Mnichov: Na prahu války (2021)

Mnichov: Na prahu války: trailer | Netflix
Na podzim roku 1938 se britský úředník a německý diplomat náhodou potkají v Mnichově a začnou tajně plánovat, jak odvrátit vypuknutí války. V historickém dramatu podle knihy Roberta Harrise si zahrají Jeremy Irons, George MacKay a další.
premiéra: 21. ledna na Netflixu

Doba ledová: Dobrodružství Bucka Wilda (2022)

Filmový spin-off vedlejší postavy Bucka Wilda (v původním znění Simon Pegg) z populární série animovaných filmů Doba ledová.
premiéra: 28. ledna na Disney+

Nejočekávanější seriály

Euforie – 2. série (2022)

Pokračování vynikajícího seriálu z produkce HBO, jenž se zabývá strastmi a složitostmi dospívaní současných amerických teenagerů. V hlavních rolích: Zendaya, Sydney Sweeney, Austin Abrams aj.
premiéra: 9. ledna na HBO Max

Ve jménu našeho Pána – 2. série (2022)

Ve jménu našeho Pána
Druhá série komediálního seriálu, který vypráví příběh světově proslulé televangelické rodiny s dlouhou tradicí deviantního chování, chamtivosti a charitativní činnosti – to vše ve jménu Ježíše Krista. Hrají: Danny McBride, John Goodman, Walton Goggins a další.
premiéra: 9. ledna na HBO Max

Peacemaker – 1. série (2022)

Peacemaker
Osmidílný seriálový spin-off jedné z hlavních postav loňské antihrdinské komiksové týmovky Jamese Gunna Sebevražedný oddíl. V titulní roli bizarního bojovníka za světový mír se opět objeví John Cena.
premiéra: 13. ledna na HBO Max

Po životě – 3. série (2022)

Po životě
Třetí sezóna hořkého komediálního seriálu, jenž je autorským projektem slavného komika, herce, scenáristy a režiséra Rickyho Gervaise. Ten zde představuje dobrosrdečného novináře, z něhož se po nečekané smrti jeho ženy stane zahořklý a nepříjemný člověk.
premiéra: 14. ledna na Netflixu

Jak jsem poznala vašeho otce – 1. série (2022)

Jak jsem poznala tvého otce
První řada spin-offu slavného sitcomu Jak jsem poznal vaši matku. Sophie a její úzká skupina přátel se snaží zjistit, kdo jsou, co chtějí od života a jak se zamilovat v době seznamovacích aplikací a neomezených možností. Hrají: Hillary Duff, Chris Lowell, Kim Cattrall aj.
premiéra: 18. ledna na Hulu

Ozark – 4. série, 1. polovina (2022)

Ozark
První polovina 14dílné závěrečné řady kriminálního seriálu o finančním poradci (Jason Bateman), jenž donutí svou rodinu odejít z Chicaga do městečka Ozark v Missouri, kde musí během pěti let vyprat 500 milionů dolarů, aby uchlácholil drogového bosse. Dále hrají: Laura Linney, Julia Garner, Peter Mullan aj.
premiéra: 21. ledna na Netflixu

Servant – 3. série (2022)

Servant
Další řada hororového seriálu z produkce M. Nighta Shyamalana, jenž vypráví o traumatizovaném mladém manželském páru (Lauren Ambrose, Toby Kebbell), který si pro svého nezvyklého malého syna najme chůvu s velmi podivnou minulostí (Nell Tiger Free).
premiéra: 21. ledna na Apple TV+