Přátelé: Zase spolu

73%
Přátelé: Zase spolu
Plakát traileru

Ve speciálu, který nemá scénář, se hvězdy seriálu Přátelé Jennifer Anistonová, Courteney Coxová, Lisa Kudrowová, Matt LeBlanc, Matthew Perry a David Schwimmer vrací do kultovní haly číslo 24 (Stage 24) ve studiích Warner Bros. v Burbanku, kde se oblíbený sitkom natáčel. V pořadu se objeví i řada speciálních hostů jako jsou David Beckham, Justin Bieber, BTS, James Corden, Cindy Crawfordová, Cara Delevingneová, Lady Gaga, Elliott Gould, Kit Harington, Larry Hankin, Mindy Kalingová, Thomas Lennon, Christina Picklesová, Tom Selleck, James Michael Tyler, Maggie Wheelerová, Reese Witherspoonová a Malála Júsufzajová.



Brenan88
Brenan88
47 109 bodů
7
Jakožto obrovský fanda seriálu jsem se na tohle shledání velmi těšil. O to víc jsem v rozpacích ze samotného výsledku. Zvolený formát mi absolutně nesedl. Ať už se jednalo o moderátora Jamese Cordena jehož afektovanost je neuvěřitelně otravná. Za další jsou to speciální hosty kteří nemají se seriálem vůbec nic společného. Proč tu módní přehlídku neudělali samotní Přátelé, když už teda musela být.? Proč tam musela být Lady Gaga? Místo této scénky bych si raději poslechl nějaké zážitky z natáčení. Rozhovory s fanoušky seriálu bych úplně vystřihl. Tady už se až příliš okatě tlačilo na pilu. Herci vedlejších rolí jako Tom Selleck, Maggie Whellerová, nebo James Michael Tyler byly absolutně nevyužiti a dostali nepochopitelně minimum času, přestože v samotném seriálu zanechali pořádnou stopu. Na druhou stranu bylo příjemné vidět starou partu opět pohromadě a zavzpomínat si s nimi. Klidně by mi stačilo dvouhodinové povídání a vzpomínání místo tohoto cirkusu. Snad i proto ty emoce nebyly tak silné jak jsem očekával.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 408 bodů
6
Nejužitečnější je rahle reunion v tom slova smyslu, že divákům dovolí trochu se nad vzpomínkou na Přátele (a nad sebou) dojmout, ale taky připomene, proč bylo nevyhnutelné, že ten seriál musel skončit a posunout se - i emocionální vrchol tohohle dílu je sledování finále původního seriálu, což jen potvrzuje, že už se zkrátka není vydat kam dál.
kunafix
kunafix
20 052 bodů
2
Seriál je klasika a tohle je taková vzpomínková zbytečnost, co ani moc nepobaví. Za další čtvrt století dorazí už asi jenom zbytky plastů, co zbydou z Courteney Cox.

Dodatečné informace

Původní název:
Friends: The Reunion (více)
  • USA Přátelé: Zase spolu
  • USA Friends: The Reunion
  • USA Friends: El Reencuentro
  • USA Friends : Les Retrouvailles
  • USA Priatelia: Zase spolu
Premiéra v ČR:
27. 5. 2021
Země původu:
USA
Čeština:
Přátelé: Zase spolu je dostupný s českými titulky a českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch