Po životě

84%
Po životě

Poté, co Tonyho žena nečekaně zemře, změní se jeho dobrosrdečná povaha. Z Tonyho je najednou úplně jiný člověk, na kterého si bude jeho okolí těžko zvykat.





hanys_
hanys_
18 771 bodů
8
Jasně, ten děj by šlo narvat i do 2 dílů. A není to takov vtipné, jak člověk automaticky od Gervaise čeká. Ale o to víc to boduje v té dramatické rovině, tou přesnou studií nálad.
Schneefee
Schneefee
4 294 bodů
10
Super, dost depresivní (8 z 10 tvrďáků se u tohohle seriálu alespoň jednou rozbrečí), ale současně i vtipný. Neskutečně bizár postavy. Těším se na další sérii.
Atchyroz
3 399 bodů
8
80% - Tak tohle byla hodně fajn příjemná oddechovka. Ricky Gervais mě svou režií, scénářem i stylovou rolí dost překvapil, poněvadž jsem s ním moc věcí neviděl a i to mě nalákalo na jeho After Life od Netflixu. Britský humor mě od začátku chytnul stejně dobře jako všechny postavy kolem hlavního protagonisty Tonyho a seriál díky krátké stopáži ani nedá šanci se moc nudit a hodně rychle příběh odsýpá. Objevilo se tady hodně vtipných momentů, některé příběhy občas až podivných lidí, o kterých musí Tondy s kolegou udělat reportáž pro jejich noviny, jsou dovedeny do absurdna a právě i to je dost vtipné. Zejména reakce na určitá gesta apod., slovní přestřelky a narážky nebo různé názory sarkastického bručouna Tonyho jsou fakt super a Ricky to svým charismatem hodně táhne. Opravdu příjemné překvapení, které stojí zato.

Dodatečné informace

Původní název:
After Life (více)
  • Velká Británie Po životě
  • Velká Británie After Life
Premiéra v ČR:
8. 3. 2019
Distributor:
Netflix
Země původu:
Velká Británie
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch