BigBug

52%
BigBug

V roce 2050 je umělá inteligence všude. Natolik, že se na ni lidstvo spoléhá, aby uspokojilo každou jeho potřebu a každou touhu, dokonce i tu nejtajnější a nejzlejší. V klidné rezidenční čtvrti se čtyři domácí roboti náhle rozhodnou vzít své pány jako rukojmí ve svém vlastním domě. Při vzájemném soužití vyplouvá na povrch mnoho věcí a objevuje se i otázka, kdo je ve finále lidštější - lidé nebo roboti, které vytvořili?




Pete69
Pete69
29 851 bodů
6.5
Strašná blbina, ale zábavná blbina. Francouzské podání vize, jak by mohlo vypadat ovládnutí lidstva roboty. Vše s obrovskou porcí nadsázky a humoru, ne vše se povede a jsou tu i hlušší pasáže, celkově se však jedná a nevšední film se zajímavým vizuálem. Pro pobavení dobrá volba, není třeba brát film vážně, pak funguje.
Marcos22
Marcos22
994 bodů
8
BigBug je jedním z nejodvážnějších, nejoriginálnějších a nejzábavnějších filmů poslední dekády. Přináší futuristický vhled do blízké budoucnosti, ve které lidé sdílí své domovy s domestikovanými androidy, kteří jim usnadňují život a chrání je před nebezpečími okolního světa. Film je postavený na typickém francouzském humoru, verně reflektuje dnešní dobu a s lehkou nadsázkou paroduje hrozící budoucnost včetně covidové situace. Vyjma slabšího závěru nám režisér Amélie z Montmartru přináší další výjimečné dílo, které se zapíše do francouzské filmové historie. Čtyři hvězdy a jedno velké doporučení těm, kdo má rád "ujeté" francouzské komedie. 👍 (11.02.2022)

Dodatečné informace

Původní název:
BigBug (více)
  • Francie BigBug
Premiéra v ČR:
11. 2. 2022
Distributor:
Netflix
Země původu:
Francie
Rozpočet:
14 mil. USD
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Powered byJustWatch