Futurama

86%
Futurama

Americký kultovní animovaný seriál.





Brenan88
Brenan88
47 109 bodů
9
Futurama má pro mne stejné místo v srdci jako Simpsonovi.Zatímco žluté rodince začal s přibývajícími sériemi docházet dech,tak Futurama přinesla opět svěží vítr na televizní obrazovky. Humor je zde někdy velmi chytrý a někdy je to prostě jen čirá prasečina,která mne vždy dostane do kolen. Všechny postavy jsou skvělé napsané a jen těžko bych hledal jednu,kterou bych si neoblíbil. Každá epizoda stojí za shlédnutí a to minimálně dvakrát,aby jste pobrali vše co do vás tvůrci perou vrchem spodem.
Pete69
Pete69
31 382 bodů
9.5
Pro mě je tento seriál srdcovka a ještě než ho začala vysílat Prim Cool jsem ho měl sjetý od začátku k poslednímu dílu v originále. Dlouho jsem si potom zvykal na Bendera a na Zoidberga. Zoidberg je totiž v originále o 1000% lepší. Futurama je pecka 95%.
JosefTomas
JosefTomas
9 986 bodů
8
Další můj dohnaný rest, ale se smířlivějším hodnocením. Futurama nezapře svojí inspiraci v Simpsonech, ale naštěstí umí pracovat se svým světem, hledí do budoucnosti extrémním způsobem a nezapomíná si dělat z toho srandu. Držet však takovou kadenci po celou dobu je úkol nemožný a v pozdějších sériích už zkrátka dochází dech. Naštěstí se vždy po těch průměrných dílech tvůrci vytasí s jedním famózním, který to náležitě vynahradí.


Dodatečné informace

Původní název:
Futurama (více)
  • USA Futurama
  • USA Aloha Mars!
  • USA Doomsville
  • USA Футурама
Země původu:
USA
Rozpočet:
30 mil. USD
Tržby:
612,06 mil. USD (celosvětově)
Čeština:
Futurama je dostupný s českými titulky

Podobné


Powered byJustWatch