Futurama: Bender's Big Score

76%
Futurama: Bender's Big Score
Futurama: Bender's Big Score
Hrdinná posádka kosmické lodi, která je ve službách zásilkové společnosti Planet Express, se potýká s internetovým gangem nudistických vetřelců, který získal kontrolu nad jejich robotem Benderem a proti jeho vůli(?) ho poslal zpět do minulosti, kde má Bender za úkol uloupit ty největší světové poklady... Tento film je první z připravované čtveřice, ostatní mají být na DVD trh uvedeny v roce 2008. Posléze pak budou rozděleny, každý do čtyř epizod, a to tak, že každá epizoda bude tvořit víceméně uzavřený příběh. Vznikne tak nová, šestá, řada seriálu.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Je to sice slabší než starší díly Futuramy,ale stále je to dost dobré. Bender je stále správný prevít,který si chce podmanit lidstvo a zbytek posádky mu dobře sekunduje. Nechybí vtip a to je hlavní. Stále je čemu se smát. Příběh není špatný a proto není divu,že se tyhle filmy rozdělily na seriál.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 284 bodů
6
Ucházející oživení zrušeného seriálu, který mám moc rád. Tím spíš mě mrzí, jak moc mu celovečerní stopáž nesvědčí. nemá to tempo a kadence vtipů umírá. Bohužel z tohohle kult nebude a raději se opět podívám na staré dobré série.
hanys_
hanys_
18 771 bodů
10
S odstupem času hodnotím rozhodně jako nejpovedenější z "Futurama movie". Další díly tomuhle filmu nesahaj ani po kolena...

Dodatečné informace

Původní název:
Futurama - Benderin jättikeikka (více)
  • USA Futurama: Bender's Big Score
  • USA Futurama - Benderin jättikeikka
  • USA Futurama - El gran golpe de Bender
  • USA Futurama - Il colpo grosso di Bender
  • USA Futurama - La gran película de Bender
  • USA Futurama - O Grande Golpe de Bender
  • USA The Futurama Movie
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Futurama: Bender's Big Score