Futurama: Bender's Game

76%
Futurama: Bender's Game
Plakát traileru
Třetí FUTURAMA film z plánovaných čtyř nese název BENDEROVA HRA a vrhne nás přímo do období krize. Palivo používané jako pohon do vesmírných lodí dochází a ceny rostou závratným tempem. Posádka lodi Planet Express je tedy vyslána na nebezpečnou misi, infiltrovat svět obsahující poslední důl na temnou hmotu, látku která lodě pohání. Hluboko pod povrchem však najdou podivný svět. Starobylou zemi draků, magie a rytířů, kteří až podezřele připomínají Bendera (John Di Maggio). Vzhledově. Zásady rytířů, statečnost, loajalita a štědrost, mu totiž nic neříkají.



Brenan88
Brenan88
47 089 bodů
7.5
Další z řady celovečeráku Futuramy,který sice patří k tomu lepšímu,ale k prvním sériím má kvalitou hodně daleko. Humor zde funguje tak na půl a to tak,že v první půlce nebaví vůbec a v té druhé už je to trochu lepší. K celé posádce jsem si za ty léta vypěstoval vztah a tak mi stačí sledovat jejich dobrodružství i s absencí větší porce humoru.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 285 bodů
4
Další velké zklamání, kdy hrdinové mého oblíbeného seriálu ztrapňují sami sebe a celý svět Futuramy. I tenhle díl naprosto postrádá oblíbený humor a děj neutáhne délku celovečerního filmu. Kam se poděla působivost , vtipnost a akce epizod... Tohle je dlouhé, nudné, zbytečné a, i když to nerad říkám, naprosto obtěžující. Futuramo, vrať se! Ale rozhodně ne v téhle podobě... Tohle přece nejsi ty!
Fingon
16 886 bodů
6
Zatímco první dvě třetiny filmu jsou ještě celkem povedené, následná velmi trapná parodie na Pána prstenů jej sráží ještě hlouběji než předchozí díl.

Dodatečné informace

Původní název:
Futurama: Benderin peli (více)
  • USA Futurama: Bender's Game
  • USA Futurama: Benderin peli
  • USA Futurama - El juego de Bender
  • USA Il gioco di Bender
  • USA The Futurama Movie 3
Země původu:
USA
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Futurama: Bender's Game