Marvel se snaží získat na palubu třetího Thora oscarovou herečku

Marvel se snaží získat na palubu třetího Thora oscarovou herečku
Cate Blanchett
Naposledy se o dobrou reklamu zasloužil herec Robert Redford (Obyčejní lidé, Zaříkávač koní), jenž se objevil v pokračování snímku Captain America: Návrat prvního Avengera nebo James Spader (Feťáci, seriál Černá listina) a Aaron Taylor-Johnson (Kick-Ass, Divoši) v Avengers: Age of Ultron. A před nedávnem získalo studio pro svůj nový projekt Doctor Strange hvězdy Benedicta Cumberbatche (Sherlock, Kód Enigmy), Tildu Swinton (Grandhotel Budapešť, Constantine), Chiwetela Ejiofora (12 let v řetězech, Marťan), Rachel McAdams (Sherlock Holmes) a Madse Mikkelsena (Hon, Hannibal).
Nyní má Marvel zájem obsadit do třetího dílu Thora s podtitulem Ragnarok oscarovou herečku Cate Blanchett (Letec, Jasmíniny oči). A podle různých zvěstí by měla ztvárnit postavu “drsné ženské.“ Některé servery také spekulují, že by se mohlo jednat o ženskou zápornou postavu. S tou byly jeden čas spojovány i Charlize Theron, Jessica Chastain a Emily Blunt.
fd0c2793
Cate Blanchett
Zatím si však budeme muset nějakou dobu počkat na oficiální vyjádření Marvelu. Thor: Ragnarok je nyní ve fázi příprav a potvrzeni jsou pouze herci Chris Hemsworth (Thor) a Mark Ruffalo (Hulk). Režii má na starosti Taika Waititi (Co děláme v temnotách – vřele přijatý festivalový snímek) a scénář přepisuje Stephany Folsom, který má snímku trošku odlehčit od temné atmosféry, jíž mu vdechli scénáristé Craig Kyle a Christopher Yost.
Klíčový snímek marvelovské Fáze III. dorazí do českých kin 2. 11. 2017.