Profilový obrázek

Mikulda11

Míša

Komentáře 44

Od nejnovějších
  1. Vdáš se, a basta!
    Vdáš se, a basta! (2007)
    8.5
    At uz neodolatelna P. Perabo a nebo kouzelny G. Macht..mě se tohle prostě libí, další z řad romantických komedii na kterou se dokážu podívát víc než jednou :)
  2. Zátah
    Zátah (2010)
    9
    viděla jsem mnoho filmů s touto tématikou. Ale jeden z mála filmů, který popisuje situaci ve velodromu. Tento film ačkoliv je blbé to říct takto, je jeden z mých oblíbených v oblasti holokaustu. Možná kvůli malému Nono, který je tak roztomilý..Ale myslím, že každý film který je o holokaustu je silný a stojí za shlédnutí.
  3. Prayers for Bobby
    Prayers for Bobby (2009)
    9.5
    Velmi dobře natočeno,vymyšleno,sehráno. Samozřejmě zase ukáply slzy. Tento film bych doporučila každému rodiči, který má doma homosexuální dítě a nedokáže se s tím smířit.
  4. Skyfall
    Skyfall (2012)
    8
    nikdy jsem Bonda nemusela, ale po donucení jsem se na tento díl podívala a musím uznat, příjemné překvapení.
  5. Frankenweenie: Domácí mazlíček
    Frankenweenie: Domácí mazlíček (2012)
    8
    Je to odvážné v době 3D filmů natočit černobílou "pohádku". Pro mě jako vždy Burton nezklamal, tedy až na konečnou scénu, což už zde bylo zminováno. Ale film se mi velmi líbil i slza ukápla.
  6. Svět podle Prota
    Svět podle Prota (2001)
    9.5
    Prvně jsem si říkala..co to bude za film? O mimozemštanovi..? Ale velmi mile jsem byla překvapena..a po shlednutí se zařadil mezi mé nejoblíbbenější filmy. Vřele doporočuji