Profilový obrázek

siginho

Komentáře 89

Od nejnovějších
  1. Buko
    Buko (2022)
    9
    Neotřelé téma. Zajímavý děj. Skvělý výkon hlavní hrdinky a vynikající autistka.
  2. Tajemství a smysl života
    Tajemství a smysl života (2023)
    10
    Nejlepší film všech dob! Konečně něco jiného, než všechny ostatní filmy. Skvělá hudba! Neskutečně skloubené tři filmové žánry. Tento film nestačí vidět jen jednou!
  3. Most!
    Most! (2019)
    5
    Od třetího dílu to neskutečně upadalo, až to upadlo úplně. Bohužel pro mne obrovské sklamání , které bych skvělé dvojice P--K nečekal :-(
  4. Dabing Street
    Dabing Street (2018)
    9
    Pro mne po delší době opravdu LUXUSNÍ seriál. Alespoň prozatím,... Po dvou dílech naprostá spokojenost. Dokáže to vyladit nejen úsměv na tváři, ale i řehot! A to je dobře. MOC DOBŘE !
    • Čermák
    • Voříšková
  5. Poklad na Stříbrném jezeře
    Poklad na Stříbrném jezeře (1962)
    7.5
    Je to klasika , která je vyšperkovaná po všech stránkách. Nevím koilk si na tom dal práce režisér a ostatní ansábl kolem , ale je to super práce. Ty východoněmecké sračky co se potom snažili natočit s etomu nestačí ani zespodu dívat na kotníky. Má to spád švih, krajinky a podvyzky.
  6. Vinnetou
    Vinnetou (1963)
    7
    Pamatuju si když jsem ještě malej prcek byl na tom v kině. Seděl jsem tátovi na krku celé 2 hodiny a kino bylo nasračky plné!! Je to klasika , která je vyšperkovaná po všech stránkách. Nevím koilk si na tom dal práce režisér a ostatní ansábl kolem , ale je to super práce.
  7. Země - Den na zázračné planetě
    Země - Den na zázračné planetě (2017)
    8.5
    Sice by se to mohlo zdát jako škoda vyhodit peníze za dokument v kině. Ale nelituji!! Skvělé až fantastické záběry s neskutečnou technikou. Poučné informace , např o jepicích byli pro mne novinkou. A mankonec komentář s hlasem Ivana
    • Trojan
    • Trojan
    • Trojan
  8. Všechno nebo nic
    Všechno nebo nic (2017)
    7.5
    Pro mne naprosto pohodový obyčejný fim. A to stačí ! Určitě jsem se zasmál,určitě tam byla romantika. Jen ti cizí hercy mi nějak nesedli.
    • Tatianka !!
  9. Jen ho nechte, ať se bojí
    Jen ho nechte, ať se bojí (1978)
    5
    Bohužel asi jedna z nejslabších komedií slvaných 70-80 komických let. Přvážně profituje na Sobotově "blbečkovstvým" což je tady vahnáno až ad absurdum. Snad jen Petr Nárožný to trochu vyladil svým noblesním humorným chováním. Jediná lepší scéna je z uhlákem do auta. Jinak není co ocenit.
  10. Kopretiny pro zámeckou paní
    Kopretiny pro zámeckou paní (1981)
    8
    Dobrá pohodová puberťácká klasika. To snad musel vidět v odumdesátkách každý. :-) Hláška :"zase sem něco zvoral" mi utkvěla natolik,že ji používám dodnes. Nedá se nic dělat, mně se sto prostě líbilo. A je to můj názor a hotovo!
    • KKK Krásná Kateřina krásná
  11. 24. Český lev
    24. Český lev (2017)
    2
    Andrea Banášová je sprostě skvělá!! Ale jinak je to sterilní nudná , nezajímavá podívaná. Navíc se dá velmi těžko ěvřit, že všichni porotci=akademici viděli všechny filmy. Jinak by asi nedali tolik cen jednomu filmu a to zrovna v roce, kdy byl takový výběr! Hlavně se asi bojí ocenit cenou i třeba brak nebo nedej bože pohádku. Ale i ti si přece zaslouží cenu třeba za hudbu nebo výpravu. I když je to sračka bez ducha a scénáře.
  12. John Wick 2
    John Wick 2 (2017)
    7.5
    Ano je to skvělá podívaná.Akční boje na luxusní úrovni. Ale chybí mitrochu lepší dějová linka a rozumnější logika. Tolik mrtvol by nezvládl ani Lungren v dobách největší slávy. Relaitka by byla ais torchu jinde... Po kotpilpvačce ze schodů by se nikdo nezvedl. Ale nebude se v tom nimrat. Jen mám obavu,aby dnešní mládež třeb aneuvažovala o tom, že se do opravdu dokázat. životnost hlavního hrdiny by v reálném světě byla cca 4 střety. :-) Mně se to stejně líbilo. Slunce, seno je taky sračka ,a le koukám na ot rád :-)
    • Reeves a jeho kamenná tvář
    • přehnaní žovitnost
  13. Celebrity s.r.o.
    Celebrity s.r.o. (2015)
    7
    Začátek filmu je o ničem. Přirovnal bych to k tobogánu. Po polovině se to začíná lehce svažovat a závěr filmu je poměrně břichhýbající. prostě sem se nasmál. pohodový filmeček k odpolednímu kavičce. Jednoznačně špička ledovce je
    • Antonín Procházka
    • Procházka
    • Tonda P.
  14. Jméno růže
    Jméno růže (1986)
    9
    Ty ohizdný xichty by si zasloužili Oscara za masky. Jinak Donnery je jasná volba. Z něj čiší rozum skota na 100mil. Ne nadarmo odmítl reklamu se Škodou, že braky nepropaguje. Nedoporučuji pouštět po 21:00 pokud je tma a vidíte film poprvé. Sexi postavička opepří chutně scénu :-) Prostě dá se na to koukat!
  15. Blade: Trinity
    Blade: Trinity (2004)
    6
    Skvěle natočené sakční scény s výborně podmazanou hudbou. Ale zdá se mi , že některé scény , jako např. chystání se k souboji, jsou strašně a zbytečně moc natahovaný. Na nelogičnost sekvencí filmu jsem již zvyklý, drmaturgie pokulhává v ději. Ale k sobotnímu večeru u flašky slivovice, je to rozhodně lepčší , než sledovat zápas Sparta-Slavia.
    • Blade a jeho kamenná tvář.
    • dlouhé scény o ničem
  16. Kamarád do deště
    Kamarád do deště (1988)
    7.5
    Jojo, dvojka T+V v dané době kvalitka nejvyšší.Nejlepší výkon , ale podle mne jednoznačně pes. Ta vychrtlá mrcha to zahrála skvěle. Jak zahrála buldoka, to by endokázal ani Franko Nero. A Brůůůůklyn , to je jasné místo hříchu, to dá rozum.
    • pejsek
    • není tam nahá ženská
  17. Vítr v kapse
    Vítr v kapse (1983)
    8.5
    Vítr v kapse je pro starší generaci určitě srdcovka vyššího kalibru. jakože Davida vůbec enmusím, tak jeho NONSTOP v závěru filmu má neskutečnou sílu. Vždycky jsem u toho ronil slzy jak krokodýl. Není obvyklé, natáčet filmy se smutným koncem,ale navíc nechat umřít Sagiho :-( Ale to už je dávno.
    • Nonstop
    • ale nic, bybka si chtěla splnit odznak zdatnosti
    • smrt Sagvana, to se nedělá
  18. Lída Baarová
    Lída Baarová (2016)
    1
    Tak včera sem to viděl poprvé.Jedním slovem katastrofa!! Asi nikdy neviděli krpatýho Hitlera a Goebbelse! Neviděl sem snad nic pozitivního. Jen snad Simona Stašová, které mi bylo trochu líto, že se zaprodala do takové srač.. Historicky vše nabouráno a samá nepravda. Prostě NIC!
    • vše !
  19. Přepadení v Pacifiku
    Přepadení v Pacifiku (1992)
    9.5
    Nevíte , kdo je : Casey Ryback ? Tak to máte smůlu hošánkové. Tady jsou ještě akční scény opravdu jako v reálu. Nic přikrášleného a ni přehnaného. Prostě gustovní filmeček ke kávičce! ¨ A to vždy i po letech!!
  20. Constantine
    Constantine (2005)
    9.5
    Hezky popsaná realita, která na tomto světě panuje. Jak jinak si vysvětlit nepravosti tohoto světa.
    • Keane Reevesa jeho obličejová mimika je NEJ
    • scény z pekla
    • trochu utažené dějové schéma
  21. Pařba o Vánocích
    Pařba o Vánocích (2016)
    9.5
    Naprosto skvělá komedie. Bez žádného inteligentnoho přemýlšení o vtipu. Kdo nezažil Vánoční večírek ve firmě asi nepochopí ! Dlouho jsem se tak nezařehtal!! Fakt jednoduchý - asi ne moc pro intoše,no... Kdo se nesměje,ať si šňupne koks :-)
    • když mám stres tak prdím
    • strhující smršť fórků
    • Ježíšovi narozky
  22. Baron Prášil
    Baron Prášil (1961)
    9
    Další Zemanova totální klasika. Protknutí animace a hraných sekvencí je jemně dotáhnuto snad až k dokonalosti. Opravdovým "fajnšmekrem " v oboru byl pan ZEMAN a to nemyslím toho přiblblého esenbáka z komunistické éry. O tom dalším neumělci na hradě nemluvě... Škoda jen, že toho nebylo od mistra animace vytovřeno více. Ale je ot pochopitelné, když si představíme kolik takový film dá práce.
  23. Čarodějův učeň
    Čarodějův učeň (1977)
    9.5
    Tak u totohto jsem doslova zalézal pod peřinu. nááádherně vytvořeno, skvěle uděláno. Typická Zemanova grafika je sice možná pro někihi zvláštní.Por mne opravdu fascinující. "Krabatééééé" mi zní v uších pořád pořád. To bylo něco pro"děti" na strašení. :-)
    • strašidelnost /samozřejmě dětská/
  24. Pohádka o Honzíkovi a Mařence
    Pohádka o Honzíkovi a Mařence (1980)
    9.5
    Nádherná klasika na které jsem jako dítě totálně ujížděl. Na druhou stranu je pravda, že jsem se u toho hodně bál. Takový ten pocit strachu a obdivu vjednom. Karel Zeman je člověk, který pro českou kinematografifi udělal neskutečně mnoho, Snad si ani nepamatuji, že by byl nějak extra oceněn. Inu už je to také drahno let...