Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu

54%
Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu
Plakát traileru

Hrdinové zanechali původních profesí číšníka a taxikáře a pronajali si prosperující diskotéku Brooklyn. Jejich poklidný život však naruší podvodník Kadlec, který nezapomněl, že to byli právě oni, kdo jej před dvěma lety dostali za mříže. Celou tu dobu myslel jen na pomstu. Dříve drobný podvodníček s pomocí svých kompliců, zetě Bureše a spoluvězně "Inženýra" se napojí na obchod s drogami a zahájí svou pomstu. Michal je zatčen pro znásilnění dívky, kterou v životě neviděl a Tomášovi nedá moc práce zjistit, že za vším je právě Kadlec. Dlouho také Tomáš netuší, že sympatická Ivana, která nastoupila do jejich podniku a do níž se zamiloval, pracuje také jako luxusní prostitutka a do podniku ji nasadil právě Kadlec.




Pete69
Pete69
29 851 bodů
7
Jednička byla lepší, ale ani druhé pokračování bych nezatracoval a líbí se mi. Nejlepší je Kadlec, když ho vedou k prasatům :) Dvojka podle mě neztratila tolik na kvalitě, jak ukazuje hodnocení. ALe co člověk to názor. Pořád toto považuji za to lepší, co bylo v ČR ( ČSR ) natočeno. 70%.
Fingon
16 886 bodů
6
Asi byla chyba dívat se na Kamaráda do deště po sérii českých filmů, které spatřilo jen málokteré oko - a že ty filmy byly opravdu dost nekoukatelné. Proti nim Příběh z Brooklynu plyne poměrně slušně - jeho největším problémem je naprostá průměrnost. Nebýt toho, že je to pokračování svým způsobem kultovního filmu s těmi samými herci, tak po tomhle filmu neštěkne ani pes, ani televize.
Danny F.
Danny F.
11 166 bodů
6
Mírnější pokračování.

Dodatečné informace

Původní název:
Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu (více)
  • Československo Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu
Premiéra v ČR:
1. 10. 1992
Země původu:
Československo, Česká republika, Slovenská republika
Čeština:
Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu je dostupný s českým dabingem
Ocenění:
Žádná ocenění

Další z kolekce Kamarád do deště II. - Příběh z Brooklynu


Podobné


Powered byJustWatch