Celebrity s.r.o.

48%
Celebrity s.r.o.
Děj filmu nás zavede do blíže nejmenovaného studia se všemi typickými postavičkami tohoto světa rychloobrátkové zábavy. Mladí začínající herci se tu potkávají s neskutečně prudivými hereckými legendami, režisér přicházející se svými nápady naráží na lokty ostré producentky, která sleduje vlastní zájmy, technici tu a tam něco pokazí a vše by běželo ve svých obvyklých zajetých kolejích, kdyby režisér Tomáš, hlavní postava filmu, nepřišel s odvážným nápadem. Aby zvedl sledovanost seriálu, vloží do děje postavu, která je inspirována reálnou postavou lobbisty - mafiána. Tím sice probudí diváky z letargie a sledovanost jen kvete, to ovšem neujde pozornosti ani samotného mafiána, který se v seriálu pozná a začne se po svém způsobu ozývat. Tomáš se pomalu, ale jistě, začíná ocitat ve velkých problémech. (A-Company CZ)



Recenze: Celebrity s.r.o.

Kinobox.cz
30%

Bohužel, na rozdíl od Probudím se včera má tento film více postav a výrazně složitější děj, takže ať je Mádl jako herec jakkoliv sympatický a schopný, nedokáže nad hrůzností celého díla zvítězit.


Brenan88
Brenan88
47 088 bodů
2
Jirku Mádla mám jako herce hodně rád,ale ani on nedokáže utáhnout film bez pořádného scénáře. Celebrity s.r.o. jsou jen dalším typickým filmem,který kvalitativně nevybočuje z šedi dnešních českých filmů. Už dávno nedokážeme natočit film,který by dokázal pobavit a udržet si svou kvalitu po celou dobu trvání.
martin-mickey-stusak
martin-mickey-stusak
28 393 bodů
6
Jako odlehčená komedie ukazující dění na druhé straně kamery během natáčení seriálu by se to mohlo přijmout, ale nic naplat, film tradičně trpí současným filmovým vypravěčským neduhem a tím je značně pomalé tempo. Sem tam nějaký ten vtip pobaví a vykouzlí onen odlehčený úsměv, což lze však snad považovat i za zázrak. Krimi zápletka je celkově nepromyšlená, bez logiky, tudíž v tomto směru naprosto zbytečná. Příběhu to nic výrazného nepřineslo. Námět dobrý, ale chtělo by to daleko více crazy. Nic naplat, jako k Vorlíčkovým komediím se k tomuto těžko bude honosně vracet.
xxmartinxx
xxmartinxx
22 280 bodů
4
Stejně jako u Pojedeme k moři chybí Mádlovi funkční koncept a Šmídmajer rozhodně nezvládá oddělit jednotlivé roviny děje, protože ovládá jen ten styl režírování, kterému se film vysmívá. Na úrovni kusých vtipů snesitelné zcela nad rámec nejlepšího očekávání. Jako cokoliv jiného nepovedené. A poselství o tom, že lepší je netočit filmy, dost bizár. Ten film je lepší, čím míň o něm přemýšlím. Ale to já mám bohužel ve zvyku dělat, když nejsem vyloženě unešen brilantní filmařinou. A to, ehm, tady zrovna ne. 50 %


Dodatečné informace

Původní název:
Celebrity s.r.o. (více)
  • Česká republika Celebrity s.r.o.
Premiéra v ČR:
29. 10. 2015
Distributor:
A-Company
Země původu:
Česká republika
Přístupnost:
12+
Ocenění:
Žádná ocenění

Podobné


Předplatná


Powered byJustWatch