24. Český lev

50%
24. Český lev
Plakát traileru

Předávání výročních cen České filmové a televizní akademie proběhne opět ve slavnostním stylu ve Dvořákově síni pražského Rudolfina v sobotu 4. března 2017 od 20:00 hodin v přímém přenosu na ČT1. Šanci získat letos Českého lva mají tvůrci celkem 71 celovečerních hraných, animovaných a dokumentárních filmů, uvedených do distribuce v roce 2016. Již podruhé bude Český lev udělen i v televizních kategoriích, a to za Nejlepší televizní film nebo minisérii a Nejlepší dramatický televizní seriál. Mezi těmi, kteří budou ocenění předávat, se letos objeví například Eliška Balzerová, Ondřej Vetchý, Zuzana Stivínová a Jan Potměšil. Přímý přenos uvede Adela Banášová. (Česká televize)



MajklCZsk
MajklCZsk
2 369 bodů
4
Byla to má první zkušenost se sledováním Českého lva. Z večera jsem si odnesl několik hodnot - vtipy, které nebyly vtipné; neustálé natahování, abychom teda měli 120 minut záznamu a pak se mohli už v klidu offrecord ožrat; no, a o vtip se pokoušející studentky (pravděpodobně herectví), které se snažili svůj ,,vystříbený" herecký um a výkon ukázat ve vlně teenagerského sarkazmu - vše tohle spíše otravovalo, než by bavilo. Jediné, co mě tak nějak uchvátilo, byl Kaiser a cena za přínos české kinematografii. Toť vše.
premontgomery
premontgomery
1 154 bodů
5.5
Decentní a sterilní, jak med ve skle a nejde otevřít..
siginho
siginho
649 bodů
2
Andrea Banášová je sprostě skvělá!! Ale jinak je to sterilní nudná , nezajímavá podívaná. Navíc se dá velmi těžko ěvřit, že všichni porotci=akademici viděli všechny filmy. Jinak by asi nedali tolik cen jednomu filmu a to zrovna v roce, kdy byl takový výběr! Hlavně se asi bojí ocenit cenou i třeba brak nebo nedej bože pohádku. Ale i ti si přece zaslouží cenu třeba za hudbu nebo výpravu. I když je to sračka bez ducha a scénáře.

Dodatečné informace

Původní název:
24. Český lev (více)
  • Česká republika 24. Český lev
  • Česká republika Český lev 2016
Země původu:
Česká republika
Ocenění:
Žádná ocenění